- Konu Sahibi Sarisinnn1235
Evet takviye ama doktora danışıp kullanmak daha sağlıklı olurBunlar takviye gıda değil mi vitamin Yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet takviye ama doktora danışıp kullanmak daha sağlıklı olurBunlar takviye gıda değil mi vitamin Yani
Evet bizede söyledi doktor omepa diye bi vitamin ona başlıycaz nasipse Yani inşallah iyi gelir eşiniz bidaha doktora gitmedi heralde testi takrarlamak için benim eşime 15 bin sperm çıktıEvet takviye ama doktora danışıp kullanmak daha sağlıklı olur
Yok gitmedik. Bence iyi sonuçlarınız gerçekten sitres yapmayın her duyduğunuza itibar etmeyin. Bol dua edin şifa AllahtanEvet bizede söyledi doktor omepa diye bi vitamin ona başlıycaz nasipse Yani inşallah iyi gelir eşiniz bidaha doktora gitmedi heralde testi takrarlamak için benim eşime 15 bin sperm çıktı
İnşallah inşallah 2 yıla yakın istiyoruz olmadı klomen kullanıyorum bu ayYok gitmedik. Bence iyi sonuçlarınız gerçekten sitres yapmayın her duyduğunuza itibar etmeyin. Bol dua edin şifa Allahtan
Sizde sorun yoksa klomen kist yapar ilaçtan çok alternatife yönelin bence ben alternatif tıbba sonsuza dek güveniyorum kanseri bile alternatifle yenen çok tanıdığımız var ve şöyle düşünün zamanı bu zaman değil değerleri iyi olsa bile eşinizin demek ki 2 yıl olmayacaktı bu şekilde rahatlamaya çalışın. Aktivite edinin kendinize inşallah olur bi şekildeİnşallah inşallah 2 yıla yakın istiyoruz olmadı klomen kullanıyorum bu ay
İnşallah inşallah tabi doktorlara gidince mecburen uyuyorsun çok doğru nasibimizde ne zamansa ozman olucak zaten ama sabretmek zorSizde sorun yoksa klomen kist yapar ilaçtan çok alternatife yönelin bence ben alternatif tıbba sonsuza dek güveniyorum kanseri bile alternatifle yenen çok tanıdığımız var ve şöyle düşünün zamanı bu zaman değil değerleri iyi olsa bile eşinizin demek ki 2 yıl olmayacaktı bu şekilde rahatlamaya çalışın. Aktivite edinin kendinize inşallah olur bi şekilde
Ne ilaç kullanıyor eşinizMerhaba inşallah Bebek müjdesini alırsın benim eşimin sperm 15 bin çıktı en son testinde hala bi gebelik Yok ama mucizeler çok hiç belli olmaz
Başka doktora gidin benim sana özel de söylediklerimi söyle eşine. Doktor çok önemli para için neler diyorlar neler yaşın küçük olduğuna bakmıyorlar tedavi uygulamadan direk. Para için tüp bebek diyorlar. Ben bir çok. Doktora gösterdim test sonucunu . 3 kere sperm testi yapılmış sizde ne kadar aralıklarla yapıldı. Doktor yanlış. Çünkü ilaç tedavi uygulamadan ne diye sperm testi yapıyor ki bilmiyor mu kendiliğinden artma olasılığı %1 olduğunu. Para için hersey işte. Doktor söyledi bana bunuBizim doktorumuz 3 kez test istedi 3 üde düsuk çıktı hemen tüp bebek yapalım dedi eşim endiselendi bidaha hastaneye gitmiyor ürolojiye gorunelim sebebini öğrenelim diyorum yok diyor varikosel mi var motfolojisi ki bozuk bilmiyorum doktorum bakmadan anlatmadan tup bebek dedi o yuzden ilaç falanda kullanamıyoruz yasimiz erken diyor eşim istemiyor tüp bebek tedavisini bitkisel kürler yapıyorum ginsengli macun falan hayirlisi inşallahh su mubarek gün hürmetine isteyen herkese versin aratmasin Rabbim
Başka takviye kullandınız mı eşim bide bıraktığı sigarasina da tekrar başladı tedavinizi nerde hangi doktora oluyorsunuz bizim ilk 1 yil olmayinca doktora gittim zaten omrum o hastaneden randevu almaya calismayla gecti ankaranin en iyi hastanesi diye surekli aradim bir aya iki aya randevu verdi aylar oyle gitti esimin daha yeni yeni ogrensik bende sorun çıkmayınca eşimi cagirdi doktor 3 gün 4 gün pergizli 3 kere sperm verdik morfolojine hiç biseyine bakmamislar sayısına hızına bakmışlar hemen tüp bebek dedi zaten tüp bebek sarti 3 sperm örneği ya direk rapor alin üroloji den direk tup bebek yapcam dedi normalde diğerleri asilama yada ilaçla tedavi yapıyor tüp bebek en son diyolar bugün yine hastalandım napcam bilmiyorum varsa doktor tavsiyesi yazabilir misiniz arkadaşlarBaşka doktora gidin benim sana özel de söylediklerimi söyle eşine. Doktor çok önemli para için neler diyorlar neler yaşın küçük olduğuna bakmıyorlar tedavi uygulamadan direk. Para için tüp bebek diyorlar. Ben bir çok. Doktora gösterdim test sonucunu . 3 kere sperm testi yapılmış sizde ne kadar aralıklarla yapıldı. Doktor yanlış. Çünkü ilaç tedavi uygulamadan ne diye sperm testi yapıyor ki bilmiyor mu kendiliğinden artma olasılığı %1 olduğunu. Para için hersey işte. Doktor söyledi bana bunu
Biz de öyle. 1 yıl olmayınca gittik doktora eşimin sperm sayısı düşük çıktı çok düşük hatta. Benim eşim de sigara içiyor. Şuan proxeed plus diye ilaç var 9nu kullanıyor sabah akşam . Ve aktarcidan aldığım bi kapsülü sabah akşam kullanıyor çakşır otu e vitamini felan var içinde sperm sayısı düşüklüğü kalitesi için satılan birsey. Bir de bir hafta aralıklarla keçi. Boynuzu kürü yapıyorumBaşka takviye kullandınız mı eşim bide bıraktığı sigarasina da tekrar başladı tedavinizi nerde hangi doktora oluyorsunuz bizim ilk 1 yil olmayinca doktora gittim zaten omrum o hastaneden randevu almaya calismayla gecti ankaranin en iyi hastanesi diye surekli aradim bir aya iki aya randevu verdi aylar oyle gitti esimin daha yeni yeni ogrensik bende sorun çıkmayınca eşimi cagirdi doktor 3 gün 4 gün pergizli 3 kere sperm verdik morfolojine hiç biseyine bakmamislar sayısına hızına bakmışlar hemen tüp bebek dedi zaten tüp bebek sarti 3 sperm örneği ya direk rapor alin üroloji den direk tup bebek yapcam dedi normalde diğerleri asilama yada ilaçla tedavi yapıyor tüp bebek en son diyolar bugün yine hastalandım napcam bilmiyorum varsa doktor tavsiyesi yazabilir misiniz arkadaşlar
Sayısı çok az varikosel falan mı var acaba?Merhaba arkadaşlar bizde çocuk istiyoruz olmuyor eşimin tahlilleri iyi çıkmadı yaşımızda çok genç doktor tup bebek dedi doğal yoldan ilacli aşılama veya tup bebek gibi tedavi sureclerinizi tecrübelerinizi lutfen paylasabilirmisiniz
Evet sol grade 3Sayısı çok az varikosel falan mı var acaba?
Evet canım onu bende duydum ama artık yarın tedaviye başlıyoruz tüp bebek için ilk adimimiz yarın kan ve ultrason olacak ondan sonra iğneler işte Rabbim olmayan herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın insallahÇok zaman geçmiş aradan ama yazayım belki birine faydası dokunur Erkan topuz hoca bir yerde söylemişti duymustum kabak çekirdeğinin sperm yapıcı etkisi varmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eşiniz ameliyat olmadı mı ?Evet sol grade 3yarın ultrason ve kan var tüp bebek tedavisine basliyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah
Doktorumuz tavsiye etmedi ameliyattan sonra düşüş olursa bu değerleri kaybederek çok zor işimiz dedi önce bebeği halledelim sonra ameliyatını dediHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eşiniz ameliyat olmadı mı ?
İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız.Doktorumuz tavsiye etmedi ameliyattan sonra düşüş olursa bu değerleri kaybederek çok zor işimiz dedi önce bebeği halledelim sonra ameliyatını dedi