Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı artışı için neler kullandınız ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz temmuz ayında eşimde sorun olduğunu öğrendik..
ultrason temiz Varikosel yok.. ama sperm sayımız 10,00 ml ve ileri hızımız malesef %1, hareketsiz %84
doktor 3 aylık tedavi verdi Wm evolotion die bir ilaç (etkisi nasıl hiç bir bilgim yok) ama kullanıyoruz 2. ayını tamamlamak üzere..
bu süreçte öğrendiğim ilk ay ceviz badem yedi bol bol, keçiboynuzu özü, keten tohumu yağı ve çakşır suyu kullandı..
2 aydan beri geceden zeytin yağında bekletilmiş kuru incir yiyor sabahları aç karna..
bu ayda keçiboynuzu özü yerine kürüne başladık... keçiboynuzu kürü yapıyorum... (keçiboynuzunun yeni mahsül ayı olduğu için taze taze hasını yapmak daha mantıklı geldi)
bal polen arı sütüne başladık 2 gündür
her gün sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta... bol bolda domates tüketiyor...
ekim ayının sonunda tüm bunların işe yarayp yaramadığını görecez bizde

Burada yazar mısın sonucu merak ettim bende. Bizde proxed plus, keçiboynuzu kürü , havuz suyu, çaksır suyu arada l arginin Klomen Evicap kullanıyoruz ama sonuç ne bilmiyoruz

Burada yazar mısın sonucu merak ettim bende. Bizde proxed plus, keçiboynuzu kürü , havuz suyu, çaksır suyu arada l arginin Klomen Evicap kullanıyoruz ama sonuç ne bilmiyoruz
tabiki canm.. ekim sonunda test verecek eşim.. sonuçları yazarım... ve ilerleme varsa tek tek tüm yaptıklarımla düzgün birşekilde tekrar sıralarım

ultrason temiz Varikosel yok.. ama sperm sayımız 10,00 ml ve ileri hızımız malesef %1, hareketsiz %84
doktor 3 aylık tedavi verdi Wm evolotion die bir ilaç (etkisi nasıl hiç bir bilgim yok) ama kullanıyoruz 2. ayını tamamlamak üzere..
bu süreçte öğrendiğim ilk ay ceviz badem yedi bol bol, keçiboynuzu özü, keten tohumu yağı ve çakşır suyu kullandı..
2 aydan beri geceden zeytin yağında bekletilmiş kuru incir yiyor sabahları aç karna..
bu ayda keçiboynuzu özü yerine kürüne başladık... keçiboynuzu kürü yapıyorum... (keçiboynuzunun yeni mahsül ayı olduğu için taze taze hasını yapmak daha mantıklı geldi)
Keçi boynuzu pekmezini esime yedirdim sabah bi kasik aksam bi kasik oyle hamile kaldm

İnşallah canım.. yazacam mutlaka sana..umarm işe yararda sende yararını görürsün

ama sizde çok aşırı düşüş yoktur diye düşünüorum cnm ya ? sadece pekmezmi
Evet canim doktorumuzun bize ilk onerdigi mutlaka kullann dedigi ilk sey keci boynuzuydu bizdede dsuuk vardi . Ve 2 ayda hamile kaldim yeterki esiniz duzenli kullansn

Evet canim doktorumuzun bize ilk onerdigi mutlaka kullann dedigi ilk sey keci boynuzuydu bizdede dsuuk vardi . Ve 2 ayda hamile kaldim yeterki esiniz duzenli kullansn
cnm ileri hareketlilik bizde %1, bakalım inşallah işe yarar.. sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu

Canım sizin hangi değerler düşüktü ve ilaçsız sadece kürlerle mi hamile kaldın

Canım sizin hangi değerler düşüktü ve ilaçsız sadece kürlerle mi hamile kaldın
Bilmiorum canim hangi degerin dusuk oldugunu . Kür falan hic bisi yemedim sadece esimle ikimiz keci boynuzu pekmezini sabah aksam yedik oyle oldu bizimde cok umutsuz bi anda oldu

kanal 7 d bir Dr var unuttum ismini onun kurunu denemiştik . ceviz ,yer fıstığı ,badem fındık hepsinden biraz koyup rondadan geçir balla karıştır hergun Esin 1 kaşık yesin .gerçekten artiriyo .

Kızalar taze keçi boynuzunu yaparken önce yıkıyomusunuz ? Yada yıkamadan direk kaynatan suyamı atıyosunuz?

Kızalar taze keçi boynuzunu yaparken önce yıkıyomusunuz ? Yada yıkamadan direk kaynatan suyamı atıyosunuz?
yok cnm küçük küçük kırıp 3 dk kaynatıp, içinde 20 dk bekletiosun.. ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu kürü yaz googleye açıklayıcı yazıo

yok cnm küçük küçük kırıp 3 dk kaynatıp, içinde 20 dk bekletiosun.. ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu kürü yaz googleye açıklayıcı yazıo
Onu okudumda bebeğim ne biliyeyim saki böyle hafif dışı toz gibi bide okadar insan elliyor orda burda 😌😕 ben bi suya tuttum dün hem hızlıca

Kullandiniz mi ise yaradi mi acaba

Back
X