Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler , Eşim 2 defa Varikosel amelyati oldu. 6 ay sonra ilk sperm testi yaptı ve sonuç malesef iyi çıkmadı. Sperm sayisi 12 mil ve ileri doğru sperm sayisi 0 . Bu durumda normal gebelik olması mümkün mü ? TSK.
İyi günler , Eşim 2 defa Varikosel amelyati oldu. 6 ay sonra ilk sperm testi yaptı ve sonuç malesef iyi çıkmadı. Sperm sayisi 12 mil ve ileri doğru sperm sayisi 0 . Bu durumda normal gebelik olması mümkün mü ? TSK.
imkansiz degil benim gibi bir mucize yasayabilirsin ama ne zaman tabi.benim tup bebekden bir kizim var ve kizimdan 3 yil sonra normal yoldan hamile kaldim bizim sonuclar daha kotuydu sperm sayisi 800 bindi en son, ileri hareketli yoktu ama mucize oldu 7 yillik evliligin sonunda tabi.ben olsam beklemem tedaviye baslardim
Bi zamandan sonra artık beklemek çok zor geliyor. 2 sene oldu bizde . Eşimin doktoru üç ay daha bekleyin dedi ve vitaminler yazdı. Yani mucize bekliyorum .
merhaba kızlar bizde özel bi hastanede muayne olduk bende bir sorun gözükmedi alttan muayne ve kan tahlili verdim eşimde sperm testi verdi eşimin sperm hareketliliği ve sperm kalitesi düşükmüş ürolojiye yönlendirdi mesela hamile kalmak için 40 milyon gerekiyorsa eşimin 20 milyonmuş varikosel olarak bi durumda gözükmüyor dedi 1 senedir çocuk için çabalıyoruz şimdi bu hastanede çok fazla bilgi sahibi olamadık ne yapsak kocaelide yaşıyoruz araştırmaya falan mı gitsek yoksa medicalpark hastanelerine mi ben hiç bişey anlamadım durumdan ilaç falan da demedi bi yol gösterin nolur