Nasil bakmamislar belge yokmu elinizde ?Morfolojiye bakmamislar başka yerde yeniden mi yaptırsak diye düşündük
Var elimde çekip atayim miNasil bakmamislar belge yokmu elinizde ?
Ismini gizleyerek atabilirsin bakayim biVar elimde çekip atayim mi
Ekte testVar elimde çekip atayim mi
Bu nasil spermiyogram şaka gibi.Ekte test
Bide iciniz rahat olsun benim esimin de sperm hareketliligi az çıktı ilk yapinca bu sene baktigimzda normal çıktı morfolijisi yuzde 2 tek normal bizde de sıkıntı morfoloji bende de endometriozis var tup bebek yaptirdik yeni. Siz ne zamandir ugrasiyorsunuz ?Ekte test
6 yıldır evliyiz 13 aydır ugrasiyoruzBide iciniz rahat olsun benim esimin de sperm hareketliligi az çıktı ilk yapinca bu sene baktigimzda normal çıktı morfolijisi yuzde 2 tek normal bizde de sıkıntı morfoloji bende de endometriozis var tup bebek yaptirdik yeni. Siz ne zamandir ugrasiyorsunuz ?
Sakin moral bozmayin bizde gecen sene hep bu sperm sonucuna takili kaldik baska yerlerde yapmakda etkili oluyor her yer aynı sonucu vermiyor.Bana da garip geldi moral olarak çöktük Allah razı olsun ama yardımcı oldunuz
Umarim en yakın zamanda hayirli haberi alirsiniz6 yıldır evliyiz 13 aydır ugrasiyoruz
Amin hep beraber güzel haberler alalım yarin gidip yeniden yaptircazUmarim en yakın zamanda hayirli haberi alirsiniz
İlave olarak mı e vitamini ve kuenzim kullaniyorsunuzmorfoliji için e vitamini ve kuenzim 10 100 mg kullanın ama daha zengin içeriği olan promotil man kullanın bence benimde eşimin hareketlilik problemi var
Morfolojiye bakmamislar neden bakmadiklarini da anlamadimBencede baska yerde yaptırın marfoloji çok önemli bzde sayı hreket iyi şekilde bozklk vr anormal yapı yüzde 75 4 senedir olmuyor yani bence aslnda en önemlisi marfoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?