Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı düşüklük

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
IMG_20191125_143225.webp

Bu ilki
IMG_20200127_155543.webp

Bu da 3 ay sonraki hiçbir değişim yok

Üzülme Canım her şerde vardır bir hayır Ne kullanıyordun sen eşine takviye olarak dna hasarına baktılarmı
Canım merhaba sayınız çok güzel artmış bizim de sayı hız morfoloji problemi var. Eşime doktor promen k ve marincap birde liste vermiş içinde nohut, buğday ruşeymi, kuzu eti (dana eti ve tavuk yasak), nar, çakşır, badem, fındık, ceviz, keçiboynuzu, muz falan var. Akşamdan zeytinyağına kuru incir koyuyorum sabah kalkınca onu, çakşır suyu ve kuruyemiş koyuyorum onları yiyor. Sabah öğle akşam OMEGA 3 alıyor akşam yemeğinde paketli gıda yedirmiyorum mutlaka mevsim yeşillikleri ile salata yapıyorum yemeklerin üzerine buğday ruşeymi serpip yiyor mevsimi olmayan meyve sebze yemiyoruz haftada bir gün nohut yemeği yapıyorum. Abur cubur ve sigarayı tamamen bıraktı bitter çikolata yiyor sadece. Yemekten sonra çayın yanına kabak çekirdeği koyuyorum. Sonra meyve hazırlıyorum muz, elma mutlaka oluyor birde hergun nar suyu sıkıyor. Sonra yatmadan önce promen k veriyorum ve keçiboynuzu kürünü sevmediği için özünü veriyorum sadece. Havuç suyunu da diğer ay yapıcam keçiboynuzu vermiycem. Sizce yanlış yaptığım bişey var mı?
Bunları yaptım canım DNA hasarina bakılmadı oturduğumuz şehre yabancıyız nerede bakılır bilmiyoruz

Arkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı 6 milyon tüp bebek yaptıracak bütçemiz yok ankarda yaşıyoruz önerebileceğiniz üroloji doktoru varmı Kaan aydosu duydum gidelimmi yoksa boşa vakit kaybetmeden para biriktirip tüp bebekmı yaptıralım kafam allak bullak fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Total sperm sayısı 6 milyonsa, yanlış anlamadıysam, gerçekten düşükmüş. Yalnız kesinlikle ikinci kez düzen, denge gibi iyi bir laboratuara test yaptırmanızı öneririm. Eşimin üç testinin sonucu da farklı çıktı.
Özel muayanehaneler, takviyeler vs. de ucuz şeyler değil. Hele de siz 30 yaşa yaklaşıyorsanız tüp bebeği daha ciddi düşünün derim. Genç değilim o yüzden eşimin sayı ve morfolojide sıkıntısı olmamasına rağmen sırf ileri hızlı hareketli sperm sayısı düşük olduğundan tüp bebek düşünüyorum.

Total sperm sayısı 6 milyonsa, yanlış anlamadıysam, gerçekten düşükmüş. Yalnız kesinlikle ikinci kez düzen, denge gibi iyi bir laboratuara test yaptırmanızı öneririm. Eşimin üç testinin sonucu da farklı çıktı.
Özel muayanehaneler, takviyeler vs. de ucuz şeyler değil. Hele de siz 30 yaşa yaklaşıyorsanız tüp bebeği daha ciddi düşünün derim. Genç değilim o yüzden eşimin sayı ve morfolojide sıkıntısı olmamasına rağmen sırf ileri hızlı hareketli sperm sayısı düşük olduğundan tüp bebek düşünüyorum.
Benzin yaşım 22 eşimin 24 Biraz daha alternatif tıp denicem sonra Kaan aydos randevumuz var oraya gidicez İki testte farklı yerde yapıldı

GAYET iyi bence değerler Kaan aydos morfolojiye hiç önem vermiyor ama sizin sayı bence çok iyi zaman dna hasarına baktırın morfolojiyğ etkiliyor üroloji doktoruna gidin DNA hasarına baktırmak istiyorız deyin çünkü bu şekilde normal yollardan olur DNA hasarı bozuk bana öyle geldi oda morfolojisi etkiliyor Kaan aydosun sayfasından gir Google’dan hasta yorumlarına tıkla orda hep sizinki gibi ve düzeliyor

Buda bizim test baş kuyruk yazan yerleri bilen varsa yorumlayabilirmi Düzgünmü değilmi

Eklentiler

• E29DC7DF-CB9E-4EDA-AEDD-44549640D130.webp
    E29DC7DF-CB9E-4EDA-AEDD-44549640D130.webp
    30 KB · Görüntüleme: 51
6 milyon çok iyi bir rakam 1 milyonla bile çok rahat hamile kalırsın. sende sorun yoksa eğer

bizim sadece 98 taneydi. tüp bebek yaptırdık. hiç artırma yoluna gitmedik yaşımız 32 üstü olduğu için.

ancak tüp bebek yaparken bir kaç ilaç kullandı proseed gibi, 98 milyona çıkmıştı sayı .

yani önce tıbbi ilarçları kullanın direk doğal yöntemleri bırakın, ilaçlar o bitkileden en etkili ölçüsü alınarak yapılıyor zaten.

Benzin yaşım 22 eşimin 24 Biraz daha alternatif tıp denicem sonra Kaan aydos randevumuz var oraya gidicez İki testte farklı yerde yapıldı
İkiniz de çok gençmişsiniz. O zaman tüp bebek dışındaki tedavileri denemeniz daha mantıklı. Paylaştığınız test sonucunu yeni gördüm. 6 milyon olan total sayı değil konsantrasyonmuş. Yani durum sandığımdan iyi. Bol şans.

İkiniz de çok gençmişsiniz. O zaman tüp bebek dışındaki tedavileri denemeniz daha mantıklı. Paylaştığınız test sonucunu yeni gördüm. 6 milyon olan total sayı değil konsantrasyonmuş. Yani durum sandığımdan iyi. Bol şans.
İkinci testte 7 8 adet yazıyordu birde proxedd plusu doktor kontrolü altında almazsak olurmu

6 milyon çok iyi bir rakam 1 milyonla bile çok rahat hamile kalırsın. sende sorun yoksa eğer

bizim sadece 98 taneydi. tüp bebek yaptırdık. hiç artırma yoluna gitmedik yaşımız 32 üstü olduğu için.

ancak tüp bebek yaparken bir kaç ilaç kullandı proseed gibi, 98 milyona çıkmıştı sayı .

yani önce tıbbi ilarçları kullanın direk doğal yöntemleri bırakın, ilaçlar o bitkileden en etkili ölçüsü alınarak yapılıyor zaten.
Doktor kontolü olmadan alsak bir zararı okurum proxed plusu

Ne değişiyor konsantrasyon olunca bide kuyruk anomalisi felan yazıyor biliyorsanız onlarıda değerlendirirmisiniz doktor sadece tüp bebek dedi

Ne değişiyor konsantrasyon olunca bide kuyruk anomalisi felan yazıyor biliyorsanız onlarıda değerlendirirmisiniz doktor sadece tüp bebek dedi
Morfolojiyi hiç araştırmadım, onu bilmiyorum. Konsantrasyon 1 ml semende kaç sperm olduğu. Doktorlar genelde bunu daha çok önemsiyor. Konsantrasyon 6 ise hacim de 4 ml ise total sperm sayısı 24 milyon eder. Dünya Sağlık Örgütü kriterlerine göre konsantrasyon 15 milyondan, toplamda da 39 milyondan fazla sperm varsa normal sayılıyor. Bir de bu sayılarda sperm olsa da bunların hareketli olması gerekiyor. Onun içinde alt sınır %32. Yani spermlerin en az %32'sinin ileri doğru hareketli olması gerekiyor.

Benimde esimin ileri hizi %48 ileri hizlisi %4 , 3 ay proseed kullan dedi 30 yasinda esim , normal yolla hamile kalamaz miyim ki ?

Back
X