Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sperm için ilaçlar var önce onları deneyip etki etmiyorsa tüp bebek demeliydi ancak yinede dünya başınıza yıkılmasın azospermi insanlarda var y
öncesinde bir tedavi süreci olmalı ancak yinede sonuç tüp bebekse dünya başınıza yıkılmasın. azospermi yani hiç spermi olmayan insanlarda var biz kıbrısta euroivf de sperm donasyonu yaptık o nedenle kuzenimin yumurtasıydı ama esinin değil donor spermiyle birleştirilip verildi şimdi bbek 2 yasında cok mutlular darısı size :)

Kuzu Saklicennet canım sen ne takviyesi alıyordun. Tüp bebek öncesi? Ben de alayım takviyeler az da olsa. İnofolic kullanıyor musun?
Tatlım ben kendim takviyeye başladım çünki kadım doğumcular folat bile vermediler. Bende inofolik kullanıyorum. Yumurtlama dönemine kadar iki kapsül adete kadar tek kapsül. Aralık ayında 2 kapsül kullanacağım. Lifetime diye bir marka var ABD menşei resveratrol q10 acai bitkisi 60 kapsül ondan hergün tek kapsül alıyorum. Teatrio muadili gibi sadece astaksantin yok. Ona da bu ay başlayacağım bugün yarın sipariş veririm. Ocean marka alacağım. Son 2 ay olduğu için eşim ve ben tek kapsül olarak kullanmayı düşünüyorum. Omega 3 kullanıyoruz. Bir de 1 ay karma multivitamin kullanacağım supradyn olabilir. Takviye amaçlı. Ben kullandıklarımın faydasını görüyorum inofolik ve lifetime ilk kullandığım ay bile vajinadan bildiğin sümüksü birşey akıyor yumurtlama zamanı. Dr kontrole gitmiştim. Yumurtlamışsın demişti bana. Bence faydalı takviyeler. Zaten teatrioyu hem bayan hem de erkeğe öneriyorlar.

kizlar eşlerde antibiyotiğin kullanımı sperm testini etkilermi 10gun sonra test vericz randevumz var urolojiye suan disi apse yapms dis cektrck antibiyotik kullanıyor

takviye olarak supradyn yerine women pro yu tafsiye ederim

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi herşey yolunda ilerler ve bizde yavrumuzu kucağımıza alırız

takviye olarak supradyn yerine women pro yu tafsiye ederim
Araştırayım teşekkür ederim.
kizlar eşlerde antibiyotiğin kullanımı sperm testini etkilermi 10gun sonra test vericz randevumz var urolojiye suan disi apse yapms dis cektrck antibiyotik kullanıyor
Etkilediğini söylüyorlar ama en net cevabı dr söyleyebilir. Spermi ilaçların içinde bulanan bazı bileşenler etkiliyor. Her ilaç hemen spermleri etkilemiyor. Bunu da drlar net bilirler. Geçmiş olsun.

antibiyotik kullanımı istenmeyen bişeydir evet hücre yapısını etkiler spermin

Sagol cnm artk doktor ne solerse bakalim bizimde bu ay sonu tedavinin durumu belli olacak rapor cikmasi icin son testide yaptiricaz hayirlisiyla

Nebevi tıp boşverin 300₺ alıyorlar insan Allahtan korkar o ne öyle doktor dedikleri kişi götürdüğüm tahlilleri anlamadı bile
Ben de vazgeçtim başka yerde hacamat ve suluk yapıyoruz
Verdikleri vitamin takviyeleri içinde 10-15 hap var 170₺ bu kadarda insan adi olmaz normal eczaneden alsak 30/50₺ arası yalan yanı inanmayın bunlara

Merhaba hangı doktora ameliyat oldunuz acaba

Ameliyattan hmn sonra gebe kaldınız dımı
İlk ameliyatınızdan sonra bıraz kalmış ve ıkıncıyı olmussunuz ilkını de mi rahim beye yaptırmıstınız Levent türk varmış bıde sızın dedıgınız doktor arastırarak gıtmişsınızdır ve 3:5 ayda gebelik olmuş ne guzel kacıncı devredeydı varıkosel

Peki şuan neden tüp bebek yaptırıyosunuz cok soru soruyorum kusurabakmayın ilk varıkosel ameliyatınıda horuz da mı oldunuz
Ne kusuru,varikosel ameliyati bir kez oldu Ali Nejat Egilmez hoca tanıyı koydu ama biz baska bir doktorda ameliyat olduk simdi oglum 3.5 yasinda ve hic kounmadik sayi hiz iyi morfoloji bu kez yuzde 0 ama tup bebek merkezinde morfoloji önemli degil dendi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…