Erkek İnfertilitesi sperm sayısı, ileri hareket ve morfoloji arttırmak için öneriler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kalitesini yazmamisim. 3. gun embriyosu 4 tanaydi ilk taze transfer 1 tane oldu negatif. sonra dr kalan 3nude transfer edicem dedi ki biz asla istemiyoruz 2 bile istemioruz derken bizi bir sekilde ikna etti ve transfer gunu dondurma cozuluken biri zaten hasar gormus ve kalan 2 tane transfer edildi. bizim dr kaliteyle ilgili hicbir sey soylemiyor en azindan bize solemedi. tutarsa kalitelidir tutmazsa kaliteli deildir dedi ama bu da beni cok tatmin etmedi. benim birazda dr karsi inancim kalmamis sanirim bana hepsi tuccar gibi geliyor artik malesef ozelleikle bu tup bebek olaylarindaki dr'lar

Hangi hastane hangi ilde bu doktor. Sanrm doktorunu değiştirmelsn. Dediğim gibi iyi bir merkez her zaman avantajdr

Merhaba ben de tüp bebeğe başladım yeni iğne vuruluyorm 1 yıldır olmuyordu sebepsiz inf. Diye başladık ama ne görelim morfoloji 0 bu şekilde şansım yok diye düşündüm ama hoca laboratuvar ortamında hunları halledebildiklerini söylediler mikroçip ve elektrik akımından bahsetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…