Erkek İnfertilitesi sperm sayısı, ileri hareket ve morfoloji arttırmak için öneriler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gzdck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
1
0
1
29
merhaba, eşimde sayı azlığı ileri harette azlık ve morfoloji 0
ayrıca varikoseli var önerilerinizi bekliyorum

Morfoloji devlette 0 özel lbt. 1 çıkıyordu varikosel ameliyatından sonra hamd olsun 10 oldu tabi reflüde vardı.Imperly ve evicap kullandı vitamin olarak eşim

Sadece morfolojide dolayı mı eşiniz ameliyat oldu
Morfoloji devlette 0 özel lbt. 1 çıkıyordu varikosel ameliyatından sonra hamd olsun 10 oldu tabi reflüde vardı.Imperly ve evicap kullandı vitamin olarak eşimmorfolojide

Sadece morfolojide dolayı mı eşiniz ameliyat oldu
Evet bir kere bile gebelik kısmet olmadı.Kimyasal yada düşük. Sayı 20 milyon aynı şekilde kaldı.Fakat ileri hareketlilik 19 dan 41 morfoloji 0-1 10 yükseldi.Hatta 2 defa aynı devlet hastanesinde 0 çıkan morfoloji ameliyattan sonra 4 çıktı.Allah hayırlısını versin korona olduk.İnşAllah tekrar düşüşe geçmez

Bende aynı durumdaym canm bir kere bile gebelik oluşmadı. Eşimin ileri hız en son %30du morfoloji zaten sıfır sayı yüksek orda sıkıntı yok ama gebelik oluşmuyor hatta tüp bebek bile tutmyo. Bizim doktorlar sırf morfoloji için ameliyat önermyor sizin hangi doktor tavsiye etti ameliyatı acaba bizmki de olsa morfoloji yükselir mi hangi doktora gittnz canm

Düşmez canm inşallah stresi en aza indir bide sizin bu değerlerle gebelik oluşması lazımdı Biraz daha bekle istersen

Düşmez canm inşallah stresi en aza indir bide sizin bu değerlerle gebelik oluşması lazımdı Biraz daha bekle istersen
Rabbimin bildiği vardır bekliyoruz hayırlısını.Belkide Dna Hasarı vardı yavas yavas düşüyor onuda düşünüyoruz.İstanbulda Muhsin balaban var harika hoca kesinlikle tavsiye ederim işinde uzman Allah gönlünüze göre verir inşAllah

O doktorlar varya o doktorlar bizede aynı şeyi söyledi hafif varikosel gerek yok vsvs dinlesek belkide bu değerleri göremeyecektik.Eşimin durumu çok şükür düzeldi kesinlikle geç kalmayın

O doktorlar varya o doktorlar bizede aynı şeyi söyledi hafif varikosel gerek yok vsvs dinlesek belkide bu değerleri göremeyecektik.Eşimin durumu çok şükür düzeldi kesinlikle geç kalmayın
Ne güzel canm yaa.. Walla bizim 3 doktor ol dedi biri de olma dedi usg bakıldı ters akım yok sakın olma dedi yoksa eşimi ameliyata ikna etmiştim ben. Varikosel grade1 yani 1. Derece var belki ameliyat işe yarar ama en son 2 sene önce gittgmz doktor sakın olma dedi ürolog fettah tosun adananın en iyi doktorlarndan. Dedik var heralde bir bildiği bilmyrm Allah yardmcmz olsun

Neofertil ve çoban çökerten kullanıyor esim şuan tedavi düşünüyoruz ama öncesinde kullanalım dedik

Allah yardımcınız olsun.Hasar testi yaptırdınızmı genetik test felan

Allah yardımcınız olsun.Hasar testi yaptırdınızmı genetik test felan
Yaptrdk canm dna hasar testi temiz çıktı genetik test temiz çıktı hiç-bir sorun gözükmüyor ama bu morfoloji illeti neden hep sıfır artk aklm almyor. Sizin doktronz kimdi canm ya ürolog

Yaptrdk canm dna hasar testi temiz çıktı genetik test temiz çıktı hiç-bir sorun gözükmüyor ama bu morfoloji illeti neden hep sıfır artk aklm almyor. Sizin doktronz kimdi canm ya ürolog
Doktorumuz Muhsin balaban bizim morfolojiyi 0 görünce dediki bazen sperm sayısı 1 milyarda olsa düzgün olmayınca hedefi tutmaz dedi. Hedef tahtası düşün 10 tane ok var hepsinin ucu yamuk hepsinide atsan tutmaz dedi.İstersen telefonlada arayabilirsiniz yardımcı olmaya çalışıyor.Sperm çıkış yaparken o esnada belkide kafa kopuyor kuyruk kopuyor eziliyor bilemiyoruz.Halbuki 1 tane yeter Allah ol deyince.Azopermli bile tüple doğan yoldan hamile kalıyor

Evet canm dediğin mantıklı bende istanbula tüp bebeğe gidince bahçecide bülent erol hocaya götürcem eşimi bilmyrm o ameliyat önerir mi çünkü genetik test dna hasar testi hepsi normal hormonlar normal o zaman neden morfoloji sıfır neden hep şekilsiz sperm üretiyor bu testisler anlamyrm. 3 tane doktor ameliyat ol dedi bir tanesi olma dedi eşime de tuzu biberi oldu korkuyor ameliyattan olmama gerek yok diyor bakalm bülent hoca ne dicek. Muhsin balabani takip edydm daha önceden olmadı ona gideriz ama eşim ısrarla gerek olmadığı kendiyle alakalı bi sorun olmadığı söylüyor sperm sayısı yüksek olduğu için. Şu morfoloji bi düzeltse ilk aydan doğal hamile kalrm ben

urolojiye gittimi mi esiniz. benim esimde de ileri hareketlilik sifir morfolojide %2 vitamin verdiler ama bir sey degismedi bununla dogal yolla bile olur dediler ama tup bebek denedik taze tfansfer olmadi simdi dondurulmus transfer edildi bekliyoruz test gunumuzu ama pek umut yok.

Niye umut yok canm ınşallah olmuştur kötü düşünmeyn. 4 yıldır 6 farklı ürologa gitti eşim hep ilaç tedavisi verildi. Hareketlilik sıfırsa eğer sizde sperm gidip yumurtayı dölleyemezki. Ama hız ilaç ve iğnelerle artyo önce bi tedavi deneseydnz keşke çünkü morfolji iyi sayılır doğaldan olurdu ama hız sıfırla olmaz.
Kaç gün oldu transfer peki evde bir test mi yapsan

ileri hareketlilik ilk verdiginde 0 cikti sonra 2-3 ay kadar sonra verdiginde biraz artmisti ama net rakamai hatirlayamiyorum ama yine cok azdi ben o yuzden hala sifir olarak kabul ediyorum. bize soylenen hep tup bebekte yumurtanin icine giripte dollesikleri icin ileri hareketlilik bu sistemde cokta onemli olmuyor deniyor tabi ne kadar dogru ise artik ne deseler inanmak durumunda kaliyoruz. bende neden olumsuzum onu soyleyim dun erken gebelik testi alip yaptim oglen gibi ve negatifi gordum. transer sonrasi 7. gunumdu oyuzden pek umut yok yani ama pazar gunu yani asil test gunumde tekrar kan verecegim ve ozaman netlesecek. yasimda 36 kalan embriyomda yok. bundan sonrada sil bastan ugrasmam. olacagi varsa olur yoksada vardir bir hayir diyecegim..

Pazar gününe kadar bekle evet tüp bebekte hızın önemi yok doğal yoldan önemi var orası doğru. Peki embryolar kaliteli mi ilk denemen miydi rahim iyice iyice bakıldı mı hsg yapıldı mı bide iyi bir merkezde yaptrmak çok önemli. Bazen de gerçekten zamanı var ama yaştan dolayı bekleme lütfen şans giderek azalıyor tekrar başla pes etme Iyi bir merkezde mutlaka olacktr bazen nasibimzn peşinde koşmamz gerekir biz evinde yatıp çocuk doğuranlar kadar şanslı deglz ne yazk ki. Bende 27 yaşındaym 4 yıldır 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlgm var. 3. Tüp bebeğe istanbulda gelecek ay başlicam sanrm napalm umut etmekten başka çaremiz yok

ilk tup bebek denememizdi. rahim filmi hsg cekilmisti oncesindd hicbir sorun yok. bende pko var ama reglilerim cok duzenli kilo problemim yok aksine cok fitim. sigara kullanmiyorum ve cok saglikli beslenirim. tabi bunlar ne derece etkili tartisilir. bakiyorsun adamlar kadinlar kagit toplayarak geciniyor dogru duzgun evi barki yok ne yiyor ne iciyor diorsun ama catir catir hamile kalip doguruyorlar ki bunu da anlayamiyorum. dr ozel ama ayni zamanda ankara uni tip faklt hoca. ozel hastanede toplama ve transferlerim oldu. tum takiplerimde kendi ozel muayenhanesinde oldu. tum testlerim her sey yine ozelde. yani olmayacagi varsa da olmuyor. nasip artik. umarim sizin icinde guzel sonuclar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…