Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bizdede aynı durum var . Sperm sayımız düşük. Gecen ay öğrendik. Öğrendiğimiz günden beri sabahları ilk aç karnına çakşır suyu içiyor sonra keçiboynuzu pekmezi yediriyorum. Gün içerisinde bitter çikolata yiyor :) sonra doktor infertpro diye bir ilaç verdi sabah akşam onlarıda içiyor. Gece yatmadan önce yine ilaç , çakşır ve pekmez olarak devam ediyoruz. Bu arada sigarayı bıraktı. Henüz tam 1 ay oldu bunları yapalı. Bu ayın sonunda tekrar bir test vermek istiyoruz son durumu öğrenmek için yükseldimi ne oldu bilmiyoruz umarım yükselmiştir gercekten cok uğraşıyoruz. Bizim yaptıklarımız bunlarSelam arkadaşlar eşimde sperm düşüklüğü var hızlı sperm yok varikosel ama ileri derece değil doğal yöntemlerle sayısını arttırmak istiyorum yapıpta etkisini gördüğünüz kürler var mı yardımcı olur musunuz
Teşekkür r ederim aynı ilacı bizde kullandık ameliyat oldu geçen ay eşim bizde 3 ay sonra vereceğiz eşim takviye besin Malesef kullanmayı Red ediyor illa doktor söyleyecekMerhaba bizdede aynı durum var . Sperm sayımız düşük. Gecen ay öğrendik. Öğrendiğimiz günden beri sabahları ilk aç karnına çakşır suyu içiyor sonra keçiboynuzu pekmezi yediriyorum. Gün içerisinde bitter çikolata yiyor :) sonra doktor infertpro diye bir ilaç verdi sabah akşam onlarıda içiyor. Gece yatmadan önce yine ilaç , çakşır ve pekmez olarak devam ediyoruz. Bu arada sigarayı bıraktı. Henüz tam 1 ay oldu bunları yapalı. Bu ayın sonunda tekrar bir test vermek istiyoruz son durumu öğrenmek için yükseldimi ne oldu bilmiyoruz umarım yükselmiştir gercekten cok uğraşıyoruz. Bizim yaptıklarımız bunlar
Merhaba, bizde keçiboynuzu özü ekstratı kullandık pekmez yada özü degil. en doğal yapan marka (immunat) bide evicap e vitamini kullandık. Ileri hareketimiz %86 oldu. Morfolojiniz 9 oldu. Bence herşeyi birbirne çok karıştırıp yüklenmeyin çakşır suyunu içerken dikkat edin ters tepki verdiğini duymuştum.Selam arkadaşlar eşimde sperm düşüklüğü var hızlı sperm yok varikosel ama ileri derece değil doğal yöntemlerle sayısını arttırmak istiyorum yapıpta etkisini gördüğünüz kürler var mı yardımcı olur musunuz
Merhabalar, biz de 3 aydır keçiboynuzu pekmezi(doğal) kullanıyoruz cumartesi kısmetse tekrar test vereceğiz. Sizin önceki değerleriniz nasıldı?Merhaba, bizde keçiboynuzu özü ekstratı kullandık pekmez yada özü degil. en doğal yapan marka (immunat) bide evicap e vitamini kullandık. Ileri hareketimiz %86 oldu. Morfolojiniz 9 oldu. Bence herşeyi birbirne çok karıştırıp yüklenmeyin çakşır suyunu içerken dikkat edin ters tepki verdiğini duymuştum.
Bizim ileri hareketimiz %46 morfoloji 4dü. Şimdi baya yükseldi bu ay aşılama yaptık ama yine de tutmadı nasip kısmet.Merhabalar, biz de 3 aydır keçiboynuzu pekmezi(doğal) kullanıyoruz cumartesi kısmetse tekrar test vereceğiz. Sizin önceki değerleriniz nasıldı?
Maşallah güzel artmış değerleriniz. Minik yakında gelecektir inşallah :)Bizim ileri hareketimiz %46 morfoloji 4dü. Şimdi baya yükseldi bu ay aşılama yaptık ama yine de tutmadı nasip kısmet.
Inşallah inşallah :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimsenin emeklerini çabalarını boşa çıkarmasınMaşallah güzel artmış değerleriniz. Minik yakında gelecektir inşallah :)
Merhaba değerleriniz yükseldimiMerhaba bizdede aynı durum var . Sperm sayımız düşük. Gecen ay öğrendik. Öğrendiğimiz günden beri sabahları ilk aç karnına çakşır suyu içiyor sonra keçiboynuzu pekmezi yediriyorum. Gün içerisinde bitter çikolata yiyor :) sonra doktor infertpro diye bir ilaç verdi sabah akşam onlarıda içiyor. Gece yatmadan önce yine ilaç , çakşır ve pekmez olarak devam ediyoruz. Bu arada sigarayı bıraktı. Henüz tam 1 ay oldu bunları yapalı. Bu ayın sonunda tekrar bir test vermek istiyoruz son durumu öğrenmek için yükseldimi ne oldu bilmiyoruz umarım yükselmiştir gercekten cok uğraşıyoruz. Bizim yaptıklarımız bunlar
Evet canım cok şükür yükseldi. 16 milyondan 45 milyona cıktı o ay sonra bidaha bakmadık bu ay ilacımızın 3. Kutusu bitiyor bu ayıj sonunda tekrar bakacağızMerhaba değerleriniz yükseldimi
Maşallah güzel artmış değerleriniz. Minik yakında gelecektir inşallah :)
Evet canım cok şükür yükseldi. 16 milyondan 45 milyona cıktı o ay sonra bidaha bakmadık bu ay ilacımızın 3. Kutusu bitiyor bu ayıj sonunda tekrar bakacağız
İyi canım ne kadar güzel inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın .hangi ilacı kullanıyosunuz harekette de artma oldumuEvet canım cok şükür yükseldi. 16 milyondan 45 milyona cıktı o ay sonra bidaha bakmadık bu ay ilacımızın 3. Kutusu bitiyor bu ayıj sonunda tekrar bakacağız
Canım o ay harekette %10 artış oldu ama yeni başlamıştık herşeye. Bu ilacın 3. Kutusu bitince bakacağız. İnşallah artmıştır ya 2 aydır ginseng macunuda kullanmaya başladık. Doktorun verdiği ilacın ismi infertpro ilacta değilmiş aslında vitamin takviyesi gibi bişeyİyi canım ne kadar güzel inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın .hangi ilacı kullanıyosunuz harekette de artma oldumu