Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
slm kızlar hep bıze hep bıze olmuyor azıcıkda kocalarımıza yedırelım ıcırelım bakalım ne olcak

ben bu ay kocısı resmen oldurcem

cınko hapı aldım

ıncır zeytın yagında beklettım yedırcem

ası sutu polen yıyoruz hergun

kecıboyuzu yapıyorum ıkı gun

hadı bakalım sızler neler yapıyorsunuz toplanalım gun gun yazalım kızlar ay sonunda neler olcak

Son düzenleme:
ılk tarıhı ben atıyım barı
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

* 23 mayıs boncukboncuk( cnm hayırlı haberlerle gelırsın ınsallahhhhhhhhhhhhh)

* 25 mayıs nurceren

* 29 mayıs bebikim

* 1hazıran mızmız

* 2 hazıran umutlu

* 6 hazıran esra8

* 18 haziran askmesk

* 20 hazıran yesım.a
:

Son düzenleme:
bzız hepsını yaptık sımdı herseyı bıraktık sonuc pek alamadık.ayrıca kocana doktor vermedıyse o hapı sakın ıcırme

doktor tavsıyesı olmayan bısıyı vermedım gercı doktorun verdgını ıctı daha beter oldu :) tovbe yarabbım yha.allh kımseeye dert vermesın

doktor tavsıyesı olmayan bısıyı vermedım gercı doktorun verdgını ıctı daha beter oldu :) tovbe yarabbım yha.allh kımseeye dert vermesın

baya arastırcım zararlı bırsey degıl doktorlarda onerıyormus katkı saglasın dıye

ALAHIM KORUSUN

bunuda sukur dermnsız dert vermesın ...ben yoruldum artık cok zormus cocuk yapmak

erkek ıstedıgı kadar bu derde dussede bır kadın gıbı uzulmuor malesef.inş dediğin gıbı yuzumuz guler.hayırsızsa olmasın hersyın hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…