Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben ıkı gunde bır ılıskıye gırmeye calısıyorum kızlar bakalım ne olcak bugun calısma yok yarın varrrrrrrrr

ılk tarıhı ben atıyım barı
bısmıllahı rahmanı rahım

*1hazıran

ben daha eşime bişey yapmaya başlamadım ama bu gidişle bu ayda olmazsa bende başlıycam beslemeye artık...yoksa deliricem rahatlıından olur olur demesi kolay.topikte açtım ama bende bişey yok ama çok şükür hamiş olan arkadaşlar var.canım benide yazarsan listene sevinirim belki uğur getirirsiniz banada..20 mayıs yazabilirsin..hadi hayırlısı hepimiz için..

kızlar ya seyı cok merak edıyorum hanı bazı kadınlar cocuklarını hep aynı ayda doguruyorlar ya mesela annem kasımda erkek kardesımı dogurmus dıger kasım ayında kız kardesımı

acaba dıom kadınlar saglam donlenme zamanlarımı varkı

mesela ben mayısta hamıs kaldım dustu acaba dıom bu ay nasıl olcak umıtlıyım nedne bılmıyorum ıcım kıpır kıpır

ayrıca cok garıp ben gecen sene nısan 28 en son adet oldum hamıle kaldıgım ay ıste

bu ay normalde mayıs 5 de adet olmam lazımdı gene nısan 28 adet oldum hayatımda ılk defa erken oldu adetım o tarıh olayıda cok agrıbme gıttı benım

yazıyorum tatlıs hosgeldın ınsallah ugurlu gelır sanaaaaaaa:CüvCüv:

yazıyorum tatlıs hosgeldın ınsallah ugurlu gelır sanaaaaaaa:CüvCüv:

hoşbulduk canım .inşallah ben bu ay adet bitiminden sonra 2 günde bir sonrada 2- 7 mayıs yumurtlama zamanına kadar hergün çalıştım bakalım ne olcak 8 mayıstan beride hergün kasıklarım sızlıyo hiç böyle olazdı inşallah iyiye işarettir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…