bende bu ayın 19 progestron testı yaptırcam
hoşbulduk canım .inşallah ben bu ay adet bitiminden sonra 2 günde bir sonrada 2- 7 mayıs yumurtlama zamanına kadar hergün çalıştım bakalım ne olcak 8 mayıstan beride hergün kasıklarım sızlıyo hiç böyle olazdı inşallah iyiye işarettir...
inş. değerlerin iyi çıkar
mız mız topıgın hayırlı olsun a.s.
bebekım senın atrıhı yazalım mı
hadı ınsallah gzuel haberler verıırsın bızlere cnm allahım yuzunu guldursun :Saruboceq:
ınsallah cnm yaaaaaa kocısın degerlerı yukselsın baska bırsey ıstemıom bennnnnnnnnn
ınsallah cnm yaaaaaa kocısın degerlerı yukselsın baska bırsey ıstemıom bennnnnnnnnn
inşallah ii olur canım uzun zamandır görüşemedik senle doktora gittiniz sanırım ama hiç moralini bozma allah yardımcınız olsun ..
yükselir cnm içini rahat tut, adama da fazla konuşma bu konuda içten içe üzülür, takıntı haline gelmesin, tabi sen daha iyi bilirsin...
evet cnm o uzuluyor ama ben amannnnn dıom bır kere hamıs kaldım gene kalcaz gor bak dıom oda dogru demı oyle oldu dıo garıbım:1hug:
erkekler bizden daha güçsüz aslında bizim desteğimiz olmasa mahfolurlar...
selam kızlar yeni gördüm topiği hayırlı olsun. ben de aynı dertden muzdarip olduğum için ilgimi çekti. ben de katılayım aranıza.
kesınlıkle haklısın cnm duyunca bır ezıldı gormelısun kıyamam ben onaaaaa
o yuzden ne versem hıc bırsey demeden yıo ıcıo kurban olurum cnm benım
:teselli: allah derdine derman versin kardeşimizin...:Saruboceq:
evet cnm gıttık ama sok oldum gerı geldım
spermlerınde canlı hucre yokmus bakalım neler olcak
ayy canım ya inşallah iyi gelir kullandıkları.doktor ne dedi peki nasıl bir yol gösterdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?