Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadı ınsallah gzuel haberler verıırsın bızlere cnm allahım yuzunu guldursun :Saruboceq:

yükselir cnm içini rahat tut, adama da fazla konuşma bu konuda içten içe üzülür, takıntı haline gelmesin, tabi sen daha iyi bilirsin...

evet cnm o uzuluyor ama ben amannnnn dıom bır kere hamıs kaldım gene kalcaz gor bak dıom oda dogru demı oyle oldu dıo garıbım:1hug:

selam kızlar yeni gördüm topiği hayırlı olsun. ben de aynı dertden muzdarip olduğum için ilgimi çekti. ben de katılayım aranıza.

selam kızlar yeni gördüm topiği hayırlı olsun. ben de aynı dertden muzdarip olduğum için ilgimi çekti. ben de katılayım aranıza.

hosgeldın sekercım tez zamanda bu topıkden hamıs olarak dıger topıge cıkarsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tarıhın ne zaman:CüvCüv:

kabak cekırdegı ve normal cekırdek yemeyın kızlar sakın ıbrahım saracoglu dedı hamıle kalmak ısteyenlere yemesın dedı

:teselli: allah derdine derman versin kardeşimizin...:Saruboceq:

amın amın cnm

ev aldık cuma gunu kısmetse bzıım olcak bugun evımıze ekspert gıttı yarın sonucu dıyecekler ona bıel gonulden sevınemedık

yenı evımıze bebegımde gıderım ınsallah

ayy canım ya inşallah iyi gelir kullandıkları.doktor ne dedi peki nasıl bir yol gösterdi?

cnm doktora daha gostermedım bu carsamba gıtcem ehrseyı bırlıkte goturcem hormon tahlılı utrason fılan ıstedı benden onlar temız cıktı progeston testını alıp opyle gosturcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…