- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Canım ileri hız hiç yok harekette problem var büyük ihtimalle varikosel dicek ultrasonda bakar sayı iyi ama hızın 0 olması en büyük etken eğer ultrasonda da varikosel çıkarsa ameliyat diyecektirSizce bu sonuç ne demek oluyo doktora soramadım müsait değilim şuan yarın bakalım dedi yarına kadar da merak ederim bi bakabilir misiniz lütfen anlayanlar yorum yapsın
Aaa ciddi mi canımCanım ileri hız hiç yok harekette problem var büyük ihtimalle varikosel dicek ultrasonda bakar sayı iyi ama hızın 0 olması en büyük etken eğer ultrasonda da varikosel çıkarsa ameliyat diyecektir
Cok kotu görünmüyor. Ileri hiz 0 ama tedavisi var. Benim esimde de 0 di.Su an oglum 7 aylik .Yani takılmayın .Hiz icin esinize havuc suyu icirin suyunu yapamıyorsaniz gunde 4 5 tane havuç yedirin.Ayrica caksir suyu hiza bire bir .Bu yollardan gecmis aylarca ugrasmis biri olarak yazdim.Sizce bu sonuç ne demek oluyo doktora soramadım müsait değilim şuan yarın bakalım dedi yarına kadar da merak ederim bi bakabilir misiniz lütfen anlayanlar yorum yapsın
Allah razı olsun canım eşin ameliyat oldu mu peki varikoselCok kotu görünmüyor. Ileri hiz 0 ama tedavisi var. Benim esimde de 0 di.Su an oglum 7 aylik .Yani takılmayın .Hiz icin esinize havuc suyu icirin suyunu yapamıyorsaniz gunde 4 5 tane havuç yedirin.Ayrica caksir suyu hiza bire bir .Bu yollardan gecmis aylarca ugrasmis biri olarak yazdim.
Hayir canim dr lar hemen ameliyat derler biz 4 5 dr gezdik en sonunda ikisi gerek yok dedi .Iyi ki olmamis .3 mm nin altina ameliyat onerilmiyormus .Biz de sonradan ogrendik.Hatta t3davi eden oglumuza vesile olan dr cok samimi soyluyorum bende de var varikosel ama 2 cocuk babasiyim .Bu abartilacak bir rahatsizlik degil ,ne zamanki sperm leri ciddi etkiler o zaman ameliyat edilir demisti.Allah razı olsun canım eşin ameliyat oldu mu peki varikosel
Canım başka neler uygulamıştınCok kotu görünmüyor. Ileri hiz 0 ama tedavisi var. Benim esimde de 0 di.Su an oglum 7 aylik .Yani takılmayın .Hiz icin esinize havuc suyu icirin suyunu yapamıyorsaniz gunde 4 5 tane havuç yedirin.Ayrica caksir suyu hiza bire bir .Bu yollardan gecmis aylarca ugrasmis biri olarak yazdim.
Hepsi burda yaziyorCanım başka neler uygulamıştın
Çözülmicek bi sorun değil canım benim eşiminde %1 di ve bizdede varikosel vardı tabi biz varikosel olduğunu öğrenmeden önce ben hamile kaldım çok şükür... çakşır suyu denen bi mucize var ameliyat olmadanda hızı çok güzel bi şekilde artırıyor keçiboynuzu çakşır suyu havuç suyu kabak çekirdeği çiğ badem ceviz fındık fıstık bunları kullanarakta çözüm bulabilirsinizAaa ciddi mi canım
Hamile misiniz coook sevindimÇözülmicek bi sorun değil canım benim eşiminde %1 di ve bizdede varikosel vardı tabi biz varikosel olduğunu öğrenmeden önce ben hamile kaldım çok şükür... çakşır suyu denen bi mucize var ameliyat olmadanda hızı çok güzel bi şekilde artırıyor keçiboynuzu çakşır suyu havuç suyu kabak çekirdeği çiğ badem ceviz fındık fıstık bunları kullanarakta çözüm bulabilirsinizAfilim92 arkadaşımızdan da Allah razı olsun kendisinin sayfasını çok okumuştum ben o zaman ve bende burda öğrendim çakşır suyunu mutlaka kullan derim
Sizce bu sonuç ne demek oluyo doktora soramadım müsait değilim şuan yarın bakalım dedi yarına kadar da merak ederim bi bakabilir misiniz lütfen anlayanlar yorum yapsın
Elhamdulillah :):) amin Allah razı olsun az kaldı son 3 aya girdik sayılırHamile misiniz coook sevindim
Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin insallah .
Merhaba eşinde de varıkosel var 3mm altında harejet sorunumuz var bıze önerebılcegınız ürolojı doktoru kım var acaba sadece dr klomen ve vıtamın verdıHayir canim dr lar hemen ameliyat derler biz 4 5 dr gezdik en sonunda ikisi gerek yok dedi .Iyi ki olmamis .3 mm nin altina ameliyat onerilmiyormus .Biz de sonradan ogrendik.Hatta t3davi eden oglumuza vesile olan dr cok samimi soyluyorum bende de var varikosel ama 2 cocuk babasiyim .Bu abartilacak bir rahatsizlik degil ,ne zamanki sperm leri ciddi etkiler o zaman ameliyat edilir demisti.
Dr dan ziyade aktardan çakşır suyu alip kullanırsanız harekete iyi geliyor .Bir de gunde 4 5 tane havuç yedirinMerhaba eşinde de varıkosel var 3mm altında harejet sorunumuz var bıze önerebılcegınız ürolojı doktoru kım var acaba sadece dr klomen ve vıtamın verdı
Çaksır suyu günde nekadar içmeli aldım ve aldıgımız vıtamının içünde var havuc yiyozDr dan ziyade aktardan çakşır suyu alip kullanırsanız harekete iyi geliyor .Bir de gunde 4 5 tane havuç yedirin
Üzerimde yazar hazirlanisi ve kullanımı hatırlamıyorumÇaksır suyu günde nekadar içmeli aldım ve aldıgımız vıtamının içünde var havuc yiyoz
Üzerimde yazar hazirlanisi ve kullanımı hatırlamıyorum
[/QUO bardagın dortte biri yazıyor kac kere yazmıyor internettende baktım bazıları ıkı bazıları bir belkı kullanmıssınızdır biliyosunuz dıye sordum azcık daha arastırayım tskler
Nac600 emodex kullanmıssınız bizde bi vitamin kullanıyoruz bide evıcap kullanıyoruz işe yaramazsa emodex alcaz bızde veya kaan aydosa gıtmeyi düşünüyorum1 seneyi gecti cok hatırlamıyorum canim.Ama esim tadini sevmediği icin zorla iciyordu
Emodex e verdigim parayi acimam sadece 1 kutusu etki etti bizde sukur .Evicap in karaciger yaglanmasi yaptığını ogrendikten sonra cok kullanmadi esim .400 lükten 200 olana gecmistik bir araNac600 emodex kullanmıssınız bizde bi vitamin kullanıyoruz bide evıcap kullanıyoruz işe yaramazsa emodex alcaz bızde veya kaan aydosa gıtmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?