Sperm sorunu :(

Eşimin sonucu sizinki ile aynı bende de pcos varmış maalesef hsg çektiricem sonrasında ne olacak karar verilecek
İnşallah güzel haber alırsınız bende de bi o kaldı yapmadığım.

Neler kullanıyorsunuz
Şu an proxeed kullanıyo eşim. Keçi boynuzu aldım ama cok efektif kullanamadı ya kaynat fln her gün zor iş :/ siz kaç aydır deniyorsunuz

Sayı 84 m
İleri hız 5
Yerinde hareket 15
Morfoloji 0
Morfoloji sıfırsa doğal yolla olma ihtimali çok çok zor. Yok gibi bir şey. Tabi ki olmaz diye bir şey yok ama tüp bebek tedavisi öneririm size. Boşuna vakit kaybetmeyin. Ve morfoloji düzelen, artan bir şey değil. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla evlat sahibi olursunuz

2 Ürolağa gittik sadece proxeed plus verdi. Çok önemsemedi drlar. Sperm sayısı iyi cıkmıs ondan mı bilmiyorum
Morfoloji 0 çıkıyor ve ürologlar önemsemiyor. Ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Nasıl böyle umursamaz olabiliyorlar. Hız artabilir ama morfoloji öyle değil ki. Testi nerede yaptırdınız? Daha detaylı yazarsanız daha fazla yardımcı oluruz belki.

Morfoloji sıfır ise gebelik oluşmaz tüp bebeğe gecikmeli dölleme de sorun bile olabilir yedikleride genelde maalesef düzeltmek keçi boynuzu FSH yükseltip düzgün olan hormonlarını bozar propolis iyi gelir havuç ve nar suyu öneririm ama bunların etkisini görmek için üç aylık süreç lazm en az o da spermin sıfırdan üretilmesi demek üç ay sürüyor yaklaşık o süreç de

`