Canım bahçeci berbat bir yer ben orda muayene paramı yaktım bıraktım benim tüp bebekle bir bebeğimi 5 ayda suyum bitti kaybettim bide ikizlerim oldu onlarda düşük oldu şuan tüp bebeği bıraktım artık eşim ameliyat oldu normal yoldan veya aşılama ile deneyeceğizCanım üç tane tüp bebek yaptık ilkini bahçecide yaptık Ve maalesef şu an yurt dışındayız Katar’dayız üç senedir buranın da bu anlamda çok güzel değil Türkiye kadar güzel değil ve gereksiz pahalı o yüzden sadece yazın gittiğimde tedavi olabiliyorum burada da yaptık ikinci tüp bebek maalesef olmadı zaten çok saçma sapandı üçüncü tüp bebeği de Medipol mega’da yaptık yani doktorum çok iyiydi çok da çok az yumurta sayısı toplanıyor maalesef yani mesela altı Folikülüm var ya da beş yumurtam var diyelim o sırada ama sadece bir tane olgunlaşıyor yani o iğneler de ya da hani protokolde değişiklik mi yapılması gerekiyor bilmiyorum şimdi bu ay eşim sonuçlarına bakacak ona göre biz de yol alacağız gerçekten Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin çok zor sen nasılsın senin sürecin nasıl canım
Canımmm çok üzüldüm Rabbim yerlerini doldursun insallaaah en kısa hayırlı zamanda. Evet berbat ötesi bir yerdi maalesef . Senin de mi varikosel oldu eşin sonuçları çıktı mı ve bu gebeliklerin doğal mı oldu sende sorun yok sanırım eşin ameliyat olduysa doğaldan dene bence de ben Amh düşük olduğu için zamanla yarıştığım için beklemek istemiyorumCanım bahçeci berbat bir yer ben orda muayene paramı yaktım bıraktım benim tüp bebekle bir bebeğimi 5 ayda suyum bitti kaybettim bide ikizlerim oldu onlarda düşük oldu şuan tüp bebeği bıraktım artık eşim ameliyat oldu normal yoldan veya aşılama ile deneyeceğiz
aynıyız canım biz azospermiyiz bir deCanım grade 2 sol taraf
O azospermi varikoseldendir inşallah bak çözümü çok daha kolay olur kuzenimin eşi ameliyat oldu spermleri çıkmaya başladı dua et bol bol çok zor biliyorum üç senedir bu sürecin içindeyim Allah dusmanıma vermesinaynıyız canım biz azospermiyiz bir de
Keşke dediğin gibi olsa canım ama varikosel azosperm yapmaz diyorlar. Çok dua ediyorum hepimiz için çok dua ediyorum inan. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.O azospermi varikoseldendir inşallah bak çözümü çok daha kolay olur kuzenimin eşi ameliyat oldu spermleri çıkmaya başladı dua et bol bol çok zor biliyorum üç senedir bu sürecin içindeyim Allah dusmanıma vermesin
Canım bende sorum yok Herşeyim çok iyi eşimde amaliyat oldu morfoloji 2 den 4 e yükseldi sayı hız hareket arttıCanımmm çok üzüldüm Rabbim yerlerini doldursun insallaaah en kısa hayırlı zamanda. Evet berbat ötesi bir yerdi maalesef . Senin de mi varikosel oldu eşin sonuçları çıktı mı ve bu gebeliklerin doğal mı oldu sende sorun yok sanırım eşin ameliyat olduysa doğaldan dene bence de ben Amh düşük olduğu için zamanla yarıştığım için beklemek istemiyorum
Canım sende bırakma tedavini yaş kaç bu arada ben gittiğim doktorlardan çok memnundum sende oraya hit olmadıCanımmm çok üzüldüm Rabbim yerlerini doldursun insallaaah en kısa hayırlı zamanda. Evet berbat ötesi bir yerdi maalesef . Senin de mi varikosel oldu eşin sonuçları çıktı mı ve bu gebeliklerin doğal mı oldu sende sorun yok sanırım eşin ameliyat olduysa doğaldan dene bence de ben Amh düşük olduğu için zamanla yarıştığım için beklemek istemiyorum
Evet canım onun da ikiydi onda da sperm yoktu ama inanılmaz mücadele ettiler biliyor musun ve çocukların kucaklarına aldılar yani ben kesinlikle çaba gösteren insanların Allah karşılığını vereceğini düşünüyorum yani bırakmadı özellikle kocası bırakmak istemedi mücadele adele ettiler eve burada asıl imtihan aslında şöyle başlıyor mesela burada sende sorun bende sorun diye bir şey yok anladın mı bu ortak çift imtihani ve eğer buna sabredersek inşallah Rabbim önümüze getirir ben de bakayım bu ay eşimin diğerleri ne çıkacak buraya yazarım size de ona göre eğer güzel çıkarsa yaza kadar doğadan devam edeceğim çıkmasa da benim gitmem gerekiyor Türkiye’ye havuz biriktirme yapacağım tüp bebekte doktorumla konuşacağım öyle yani bakalım maraton devam ediyorKeşke dediğin gibi olsa canım ama varikosel azosperm yapmaz diyorlar. Çok dua ediyorum hepimiz için çok dua ediyorum inan. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kuzenin eşi azosperm miydi? derecesi kaçtı?
Canım çok sevindim çok adına inşallah en güzel sonuçları alırsın darısı başımıza varşkoseldne sonra mı oldu varikosel ameliyatı deneyecek misiniz doğaldan nerde oturuyorsun ben katardayım şimdi yurtdışında yazın gelebiliyorum Türkiye’ye yaşım 35 30 yaşından beri sürecin içindeyimCanım bende sorum yok Herşeyim çok iyi eşimde amaliyat oldu morfoloji 2 den 4 e yükseldi sayı hız hareket arttı
Canım ben 28 yaşından beri deniyorum şuan 34 olucam hala deniyorum bu kayıplarım hep ameliyat öncesi oldu tüp bebekle artık denemek istemiyorum tüp bebek çünkü sperm veya yumurta sorunsa tüp bebekle de olmuyor bunu gördüm benCanım çok sevindim çok adına inşallah en güzel sonuçları alırsın darısı başımıza varşkoseldne sonra mı oldu varikosel ameliyatı deneyecek misiniz doğaldan nerde oturuyorsun ben katardayım şimdi yurtdışında yazın gelebiliyorum Türkiye’ye yaşım 35 30 yaşından beri sürecin içindeyimkritik zaman benim için maalesef senin yaşın kaç
Mücadele etmeden nasıl duralım ki. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahtan inşallah sizin değerleriniz de güzel çıkarEvet canım onun da ikiydi onda da sperm yoktu ama inanılmaz mücadele ettiler biliyor musun ve çocukların kucaklarına aldılar yani ben kesinlikle çaba gösteren insanların Allah karşılığını vereceğini düşünüyorum yani bırakmadı özellikle kocası bırakmak istemedi mücadele adele ettiler eve burada asıl imtihan aslında şöyle başlıyor mesela burada sende sorun bende sorun diye bir şey yok anladın mı bu ortak çift imtihani ve eğer buna sabredersek inşallah Rabbim önümüze getirir ben de bakayım bu ay eşimin diğerleri ne çıkacak buraya yazarım size de ona göre eğer güzel çıkarsa yaza kadar doğadan devam edeceğim çıkmasa da benim gitmem gerekiyor Türkiye’ye havuz biriktirme yapacağım tüp bebekte doktorumla konuşacağım öyle yani bakalım maraton devam ediyor
Canım peki sen ne önerirsin ama benim Amh düşük o yüzden korkuyorum hala adetler düzenli ama sence tüp bebek yapmalı mıyım o stres süreç de beni çok yoruyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğaldan olur senin inşallah eşinin değerler de düzelmişCanım ben 28 yaşından beri deniyorum şuan 34 olucam hala deniyorum bu kayıplarım hep ameliyat öncesi oldu tüp bebekle artık denemek istemiyorum tüp bebek çünkü sperm veya yumurta sorunsa tüp bebekle de olmuyor bunu gördüm ben
Canım kesinlikle ameliyat sonrası tüp bebek dene adetlerin düzenli Amh düşük olmasına bakma o kaliteye bakmaz yumurta sayısına bakar 0,23 ile 8 veya 13 arası yumurtaya çıkmış tı bir kızın tüp yaptırdı hamile şuandaCanım peki sen ne önerirsin ama benim Amh düşük o yüzden korkuyorum hala adetler düzenli ama sence tüp bebek yapmalı mıyım o stres süreç de beni çok yoruyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğaldan olur senin inşallah eşinin değerler de düzelmiş
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınKızlar selam, kendi sürecimden bahsetmek istiyorum belki sizlere fikir olur. Biz 2,5 yıldır bebis istiyorduk bende pkos eşimde grade 2 varikosel, 0 morfoloji, hız ve sayı düşüklüğü vardı. Doğal yolla hiç gebelik oluşmadı, eşim önce varikosel ameliyatı oldu yaşadığımız şehirde bir ürologda sonra 3 ay bi takviye kullandı morfoloji 2 ye yükseldi sayı ve hareket toparlanmaya başladı hafiften daha sonra Antep’te op dr Murat MERMERKAYA ile tanıştık onun gösterdiği yöntemler ile morfoloji 3 oldu sayı ve hareket arttı bende öte yandan düzenli beslenmeye çalıştım yürüyüş yaptım bir süre reformer a gittim 71 kiloydum 64 e düştüm 2 kez aşılama denedik tutmadı sonra biraz daha çabaladım 58 e kadar düştüm ve tüp bebek denedik çok şükür tuttu. Bence direkt tüp bebeğe yönelmeden önce sorunları düzeltmeye çalışmak daha mantıklı ki tutma ihtimali artsın. Tabiki tedbir bizden takdir Allahtan o ol derse olmayacak hiçbir şey yok ve Allah her şeyi iyi oldurandır. Elinizden geleni yapmaya devam edin lütfen ve ismini söylediğim doktoru da öneririm online da görüşüyor, Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda kolaylıkla sağlıklı hayırlı güzel bebisler nasip etsin
Değerler ameliyat ve sonrasındaki bi takviyeyle biraz toparlandı zaten ama sonra Murat hoca birsürü bitkinin olduğu bir karışım listesi atmıştı onu yapmıştık ve yanında da birkaç takviye ismi söylemişti ayrıca yiyecek konusunda da sağlıklı beslenme için yönlendirmiştiHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsındeğerleri nasıl düzeltmişti ,neler kullandırdı Murat hoca tedavi sürecinde
Varikosel ameliyatı oldu mu kardeşinizin eşiKızkardeşimin sayı 4 hareket 17 morfoloji 1 iki testte de duzelmemişti kalamaz diyorduk doğaldan kaldı hamilelik olayında kesin lkonusmamak lazım
Hayır olmadı birinci derece denmiş onaVarikosel ameliyatı oldu mu kardeşinizin eşi