Sperm sorunu :(

Canım bahçeci berbat bir yer ben orda muayene paramı yaktım bıraktım benim tüp bebekle bir bebeğimi 5 ayda suyum bitti kaybettim bide ikizlerim oldu onlarda düşük oldu şuan tüp bebeği bıraktım artık eşim ameliyat oldu normal yoldan veya aşılama ile deneyeceğiz

Canımmm çok üzüldüm Rabbim yerlerini doldursun insallaaah en kısa hayırlı zamanda. Evet berbat ötesi bir yerdi maalesef . Senin de mi varikosel oldu eşin sonuçları çıktı mı ve bu gebeliklerin doğal mı oldu sende sorun yok sanırım eşin ameliyat olduysa doğaldan dene bence de ben Amh düşük olduğu için zamanla yarıştığım için beklemek istemiyorum

aynıyız canım biz azospermiyiz bir de
O azospermi varikoseldendir inşallah bak çözümü çok daha kolay olur kuzenimin eşi ameliyat oldu spermleri çıkmaya başladı dua et bol bol çok zor biliyorum üç senedir bu sürecin içindeyim Allah dusmanıma vermesin

Keşke dediğin gibi olsa canım ama varikosel azosperm yapmaz diyorlar. Çok dua ediyorum hepimiz için çok dua ediyorum inan. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kuzenin eşi azosperm miydi? derecesi kaçtı?

Canım bende sorum yok Herşeyim çok iyi eşimde amaliyat oldu morfoloji 2 den 4 e yükseldi sayı hız hareket arttı

Canım sende bırakma tedavini yaş kaç bu arada ben gittiğim doktorlardan çok memnundum sende oraya hit olmadı

Evet canım onun da ikiydi onda da sperm yoktu ama inanılmaz mücadele ettiler biliyor musun ve çocukların kucaklarına aldılar yani ben kesinlikle çaba gösteren insanların Allah karşılığını vereceğini düşünüyorum yani bırakmadı özellikle kocası bırakmak istemedi mücadele adele ettiler eve burada asıl imtihan aslında şöyle başlıyor mesela burada sende sorun bende sorun diye bir şey yok anladın mı bu ortak çift imtihani ve eğer buna sabredersek inşallah Rabbim önümüze getirir ben de bakayım bu ay eşimin diğerleri ne çıkacak buraya yazarım size de ona göre eğer güzel çıkarsa yaza kadar doğadan devam edeceğim çıkmasa da benim gitmem gerekiyor Türkiye’ye havuz biriktirme yapacağım tüp bebekte doktorumla konuşacağım öyle yani bakalım maraton devam ediyor

Canım bende sorum yok Herşeyim çok iyi eşimde amaliyat oldu morfoloji 2 den 4 e yükseldi sayı hız hareket arttı
Canım çok sevindim çok adına inşallah en güzel sonuçları alırsın darısı başımıza varşkoseldne sonra mı oldu varikosel ameliyatı deneyecek misiniz doğaldan nerde oturuyorsun ben katardayım şimdi yurtdışında yazın gelebiliyorum Türkiye’ye yaşım 35 30 yaşından beri sürecin içindeyim kritik zaman benim için maalesef senin yaşın kaç

Canım ben 28 yaşından beri deniyorum şuan 34 olucam hala deniyorum bu kayıplarım hep ameliyat öncesi oldu tüp bebekle artık denemek istemiyorum tüp bebek çünkü sperm veya yumurta sorunsa tüp bebekle de olmuyor bunu gördüm ben

Mücadele etmeden nasıl duralım ki. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahtan inşallah sizin değerleriniz de güzel çıkar

Canım peki sen ne önerirsin ama benim Amh düşük o yüzden korkuyorum hala adetler düzenli ama sence tüp bebek yapmalı mıyım o stres süreç de beni çok yoruyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğaldan olur senin inşallah eşinin değerler de düzelmiş

Canım kesinlikle ameliyat sonrası tüp bebek dene adetlerin düzenli Amh düşük olmasına bakma o kaliteye bakmaz yumurta sayısına bakar 0,23 ile 8 veya 13 arası yumurtaya çıkmış tı bir kızın tüp yaptırdı hamile şuanda

Kızlarr nolur bana da bakın
Konsantrasyon:73.000.0000
İleri hız(a): 6
yavas hareket:38
Yerinde hareket:2
Hareketsiz:52
Volum :2
Total motilite:48
Progresif hareketli sperm sayısı: 33.000.000
Morfoloji:1
Grade 1 varikosel var ameliyat önerilmedi. Tek tarafta .
10 aydır gebelik olusmuyor. Esim 6 aydır takviye alıyo bu sonuclar 3 ay öncesine ait. Bu hafta yeniden test verecek. Bu sonucları değerlendirir misiniz? Doğal olmaz mı ( cok üzülüyorum

Kızlar selam, kendi sürecimden bahsetmek istiyorum belki sizlere fikir olur. Biz 2,5 yıldır bebis istiyorduk bende pkos eşimde grade 2 varikosel, 0 morfoloji, hız ve sayı düşüklüğü vardı. Doğal yolla hiç gebelik oluşmadı, eşim önce varikosel ameliyatı oldu yaşadığımız şehirde bir ürologda sonra 3 ay bi takviye kullandı morfoloji 2 ye yükseldi sayı ve hareket toparlanmaya başladı hafiften daha sonra Antep’te op dr Murat MERMERKAYA ile tanıştık onun gösterdiği yöntemler ile morfoloji 3 oldu sayı ve hareket arttı bende öte yandan düzenli beslenmeye çalıştım yürüyüş yaptım bir süre reformer a gittim 71 kiloydum 64 e düştüm 2 kez aşılama denedik tutmadı sonra biraz daha çabaladım 58 e kadar düştüm ve tüp bebek denedik çok şükür tuttu. Bence direkt tüp bebeğe yönelmeden önce sorunları düzeltmeye çalışmak daha mantıklı ki tutma ihtimali artsın. Tabiki tedbir bizden takdir Allahtan o ol derse olmayacak hiçbir şey yok ve Allah her şeyi iyi oldurandır. Elinizden geleni yapmaya devam edin lütfen ve ismini söylediğim doktoru da öneririm online da görüşüyor, Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda kolaylıkla sağlıklı hayırlı güzel bebisler nasip etsin

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın değerleri nasıl düzeltmişti ,neler kullandırdı Murat hoca tedavi sürecinde

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın değerleri nasıl düzeltmişti ,neler kullandırdı Murat hoca tedavi sürecinde
Değerler ameliyat ve sonrasındaki bi takviyeyle biraz toparlandı zaten ama sonra Murat hoca birsürü bitkinin olduğu bir karışım listesi atmıştı onu yapmıştık ve yanında da birkaç takviye ismi söylemişti ayrıca yiyecek konusunda da sağlıklı beslenme için yönlendirmişti

Proxeed plus cok iyi gelecektir. Düzenli olarak kullanın. 3 kutu kullanın ve tahlil yaptırın.
Sonucları ciddi düzeyde etkiliyor.

`