Erkek İnfertilitesi Sperm test sonucu nasil?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şu kk hatunlarının da her şeye midesi bulanıyor. Şimdi şunun nesine mideniz bulandı
 

Konunun başlığı belli, içeriğin ne olduğu gayet net anlaşılıyor. Mideniz bulanacaksa bir laboratuvar sonucundan girmeyin, bakmayın. Zorlamıyor kimse sizi.

Konu sahibi malesef bilgim yok bu konuda. En iyi bilgiyi doktorunuzdan alırsızınız.
 
Eşimle yakın değerlerde eşinizin değerleri.İleri hareketliliği düşük 10 dan daha fazla olmalı.Bizde de % 12 ileri hareketlilik toplam canlılık % 70 digerleri normal ama olmuyor.Sigara içiyor sanırım eşin de
 
Ya kız sıkıntı yapmış burda destek arıyor. Siz napiyosunuz ya kaç gündür burda saldırı halindesiniz konulara hayret bişey. Adamın adı mı yazıyor orda konudan çıktığımız anda da unutucaz neydi kaçtı diye. Bi sacmalamayin artık ya
 
Dogru valla.Diğer mide bulandıran konular eşlerin hatalarından kaynaklanan sıkıntılar,bile bile lades olan yanlışlardan kaynaklanan şeyler...Bu konu ise çare arayan kardeşimizin evlat sahibi olmak için istediği yardım ya.Allah aşkına kadın kadını bu kadar rencide eder mi!!
 

mantıklı cevap yazmak saldırı mı oluyor? öyle ise ben devam edeyim.
 
mantıklı cevap yazmak saldırı mı oluyor? öyle ise ben devam edeyim.
Yorum yapmak zorundasın diye bişey yazıyor mu burda. Madem miden bulandı ıyy de başka konuya geç. Kız zaten üzgün niye bide gelmiş burda laf salatası yapiyosun. Benim lafım sadece sana değil. Senin gibi insanın üstüne üstüne gidenlere. Aynı durumda sende olabilirdin bende.
 
İyi de bir üroloji doktoru en doğruyu bilgiyi vermez mi? Burada değerler çok iyi ya da çok kötü yazanlara nasıl güveneceksiniz? İnsanlar 6 yıl tıp fakültesi okuyup bi de üstüne 4 yıl uzmanlık eğitimi alıyorlar insanları doğru yönlendirmek için. Siz de işin ehline sorun bence.
 

canım kimin ne yaşadığını allah bilir. önce bunu bilmeden konuşma. ben bu durumun mahrem olduğunu ve nicklerin arkasında da olsak buradan bu şekilde paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. yorum yapmak herkese açık kimse kimseyi de engelleyemez ayrıca saygısız bir üslubum da yok dikkat edersen bu da benim yorumum. rahatsız oluyorsanız siz buna yorum yapmayın o zaman.
 
Arkadaşlar bi kendinize gelin ya son zamanlarda herkes birbirine sataşıyor kimse kimseyi anlamıyor. Bu durumu yaşamayan bilemez. Bu konu mahrem değil bencede sağlıkla alakalı bişey sonuçta. Kadın burda çözüm arıyor çünkü burada bu tür sorunları yaşayan o kadar çok insan var ki ve burda birbirlerine yardım edip bitkisel doğal çözümler paylaşıyorlar birbirleriyle. Yani bu kadarda abartmayın kadıncagızın konusunuda tartışmaya çevirmeyin. Konuyu yazan arkadaşım aynı durum benim başımdada var geciktirmeden tedavi olmaya bakın siz bu işler o kadar kolay değil malesef ilaçlar bile etki etmeyebilir bitkisel kürler falanda deneyin daha kötüye gitmeden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…