- 3 Ocak 2016
- 32
- 19
- 8
- 37
- Konu Sahibi Balcinin karisi
-
Fotoğraf görünmüyor?
Şu kk hatunlarının da her şeye midesi bulanıyor. Şimdi şunun nesine mideniz bulandıya doktora sormak varken eşinin sperm sayısını burda paylaşmak da nedir arkadaş? nicklerin arkasına saklanıyoruz diye bu kadar mahrem de ortada olmamalı. her gün midemi bulandıracak bir mevzu çıkıyor şu kk.da..
ya doktora sormak varken eşinin sperm sayısını burda paylaşmak da nedir arkadaş? nicklerin arkasına saklanıyoruz diye bu kadar mahrem de ortada olmamalı. her gün midemi bulandıracak bir mevzu çıkıyor şu kk.da..
Okuma kızım o zaman ne haddinede cvp veriyorsun,mahremi senden ogrencek değilim.ya doktora sormak varken eşinin sperm sayısını burda paylaşmak da nedir arkadaş? nicklerin arkasına saklanıyoruz diye bu kadar mahrem de ortada olmamalı. her gün midemi bulandıracak bir mevzu çıkıyor şu kk.da..
Okuma kızım o zaman ne haddinede cvp veriyorsun,mahremi senden ogrencek değilim.
Dogru valla.Diğer mide bulandıran konular eşlerin hatalarından kaynaklanan sıkıntılar,bile bile lades olan yanlışlardan kaynaklanan şeyler...Bu konu ise çare arayan kardeşimizin evlat sahibi olmak için istediği yardım ya.Allah aşkına kadın kadını bu kadar rencide eder mi!!Ya kız sıkıntı yapmış burda destek arıyor. Siz napiyosunuz ya kaç gündür burda saldırı halindesiniz konulara hayret bişey. Adamın adı mı yazıyor orda konudan çıktığımız anda da unutucaz neydi kaçtı diye. Bi sacmalamayin artık ya
Şu kk hatunlarının da her şeye midesi bulanıyor. Şimdi şunun nesine mideniz bulandı
Ya kız sıkıntı yapmış burda destek arıyor. Siz napiyosunuz ya kaç gündür burda saldırı halindesiniz konulara hayret bişey. Adamın adı mı yazıyor orda konudan çıktığımız anda da unutucaz neydi kaçtı diye. Bi sacmalamayin artık ya
Yorum yapmak zorundasın diye bişey yazıyor mu burda. Madem miden bulandı ıyy de başka konuya geç. Kız zaten üzgün niye bide gelmiş burda laf salatası yapiyosun. Benim lafım sadece sana değil. Senin gibi insanın üstüne üstüne gidenlere. Aynı durumda sende olabilirdin bende.mantıklı cevap yazmak saldırı mı oluyor? öyle ise ben devam edeyim.
Yorum yapmak zorundasın diye bişey yazıyor mu burda. Madem miden bulandı ıyy de başka konuya geç. Kız zaten üzgün niye bide gelmiş burda laf salatası yapiyosun. Benim lafım sadece sana değil. Senin gibi insanın üstüne üstüne gidenlere. Aynı durumda sende olabilirdin bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?