Erkek İnfertilitesi Sperm test sonucu nasil?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olumlu cvp yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim,dün hanim efendinin birine verdiğim cvptan dolayı bu saate kadar siteye girememe cezası aldım.bu ne kadar saçma ya,ben burda ne yorumlar ne pislikler gördüm,kadın pedinin bile fotosunu paylaşıyor,ben sanki eşimin spermini çektim gönderdim,lütfen uzayda yaşayanlar ve mahrem anlayışı kendi beyinciklerine göre farklı olanlar cvp vermesin,bi test sonucundan miydesi bulanan,yok dr sormalı bilmem ne diyenler,bizim aklımız yok tabi,site yoneticilerinede sesleniyorum,vermiş olduğunuz ceza kime göre neye göre..

Dünden beri engelli olduğum için cvbim gelmemiş sanırım,evet eşim sigara kullanıyor,eşinize ilaç falan verdi mi bizim 1 ay sonra dr randevumuz cok merak ettim sonucu,sikintilimi yani,

Dünden beri engelli olduğum için cvbim gelmemiş sanırım,evet eşim sigara kullanıyor,eşinize ilaç falan verdi mi bizim 1 ay sonra dr randevumuz cok merak ettim sonucu,sikintilimi yani,
Sigaradan dolayı ileri hareketi düşürüyor o da hamileliğe engel.İlaç dedigin vitamin verir.Devit 3 D vitamini ,evicap E vitamini ve redoxon çinko c vitamini vardı reklamda çıkan bunları 3 ay kullandı.İşe yaradı onun harici kuruyemiş. Keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor.Elektronik sigaraya geçti bırakmadığı için eşim.

Ah bu sigara ya..yazık değilmi acaba bunları yaşamaya,peki varmı su an gebelik sizde.demekki dr gittiğimizde esimede ilaç vericek.Ah giden zaman,umutlar ne denir ki.

Ah bu sigara ya..yazık değilmi acaba bunları yaşamaya,peki varmı su an gebelik sizde.demekki dr gittiğimizde esimede ilaç vericek.Ah giden zaman,umutlar ne denir ki.
Can'ım 2,5 yıllık evliyiz biz.3 ay korundum sonra hiç korunmadım :) Hiç gebelik olmadı.Herşey iyi ileri hareket düşük.Ben elimden geleni yaptım kilomu verdim.Yumurtlama günlerini takip ettim gerisi Allah'a kalmış eşime kalmış birşey.
Ayrıca 1,5 yıllık evliyken eşim varikosel ameliyatı oldu sebep oymuş.1 yıl oldu ameliyat olalı.

Him aynı zamanda evelnmisiz,bizde 1bucuk yıldır istiyoruz henüz gittik dr 'a. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok sabırsızlanıyorum biran önce dr'a gitmek için ne diycek ne yapmamız gerekecek ☺☺

Klomen tedavisi uygular sanırım ilk olarak.Vitamin verir eşine.İnşallah kısa zamanda olur :)

Merhaba bizimde testi yorumlarmısınız rica etsem doktor yorum bile yapmadan neofortil verdi. Yarın ilaca başlayacak. Ama ben ek kür yapmak istiyorum. Üç ay sonra test yenilenecek. Ama sperm değerimiz çok düşük .bilgisi olan lütfen yorum yapsın

Eklentiler

• IMG_9952.webp
    16 KB · Görüntüleme: 99
Can'ım,öncelikle canlılık gayet iyi.Hareketli oranı yüksek.Kuruyemiş,keçiboynuzu pekmezi,evicap E vitamini Hergün 1 tane,c vitamini çinkolu olanlardan Hergün bir bardak,sigara içiyorsa azaltmalı elektronik sigaraya geçebilir.Ekstradan Proxed plus acayip etkili sayı anlamında.1,5 ml çıkmış o az geldi 3 4 olmalıydı.Benim eşim bu ay keçiboynuzu pekmeziyle yoğurt karıştırıp yedi hep.O da etkiledi sanırım.Ama sigara en etkilisi.Kesin içiyor bu değere göre bakılırsa.

Hayır sigara içmiyor .evet oran çok düşük ve benim 9 yaşında çocuğum var. 1 yıldır olmayınca test taptık. Şok olduk. Niçin böyle oldu bilmiyorum. Bizim neofortil ilacın içinde tüm vitaminler var yazdığınız. Pekmez vericem . Bal veriyorum sabah akşam ama sade bal. Doktor demişki ilaç dışında bşrsey kullsnma. Morfolojiden anlamıyorum. O nasıl.

Onda da problem yok.Büyük ihtimalle yaştan dolayı veya işinden dolayı etkilenmiş olabilir.Sayı az o kadar sadece.O da vitaminle artar.Proxed plus çok faydalı yalnız.
Sizin var mı adet düzensizliği veya kilo

Onda da problem yok.Büyük ihtimalle yaştan dolayı veya işinden dolayı etkilenmiş olabilir.Sayı az o kadar sadece.O da vitaminle artar.Proxed plus çok faydalı yalnız.
Sizin var mı adet düzensizliği veya kilo
Benim kilom gayet iyi eşim 42 yaşında stresten düşünüyoruz adetimde düzgün. Doktorun verdiği neofortil çok iyiymiş sadece sayı ise sıkıntı ona göre yöneleriz. Siz normal yollamı hamile kaldınız sizde test sonuçları nasıldı ne işlem yaptınız

Bu arada hamilemisiniz siz ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…