Erkek İnfertilitesi Sperm test sonucu nasil?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimin çok çok düşüktü.Kimsede öyle bir deger görmemiştim.Varikosrlmiş meger toplam 4 damar alındı ameliyatla sonra git gide yükseldi ama çok yüksek de olmadı.Evde sürekli e vitamini falan kullandı.Hatta elektronik sigaraya geçti diye yazmışım.2 ay sonrasında hamile kaldım.Sigaradan dı demek

İnşallah bizimde ilaçtan sonra yükselir. Ek takviyede yspıcam ama çok kararsızım. Ya etkilerse.saf zeytintağında incir beklrtim hergün vericem. Mart 21 testimiz var. Bide mayıs 18. İlk test sonucuna göre belki bsşka birsey uygularım. Allah herkese kolaylık versin.

Proxed plusı araştır Can'ım tavsiyem

Gerçekten icim pir pir oldu ❤❤ eşim su an sigarayı azaltmaya çalışıyor,bize neler oneririsin ne yediriyim iciriyim adama :) :)
Keçiboynuzu pekmezi.Kahvaltılarda ceviz.Proxed plus deneyebilir.Biz kafamıza göre aldık geçen ay kullandı eşim büyük ihtimal sayısı arttı.Evicap E vitamini Hergün Birtane içse de olur.2 günde bir ilişki ve sabaha kadar adete kadar yastıkla yatabilirsin.Ben bu ay Hergün öyle yattım hiç kalkmadım

yoğun bi çalışma ayi bizi bekliyor yani ben bu ay rahim filmi de çektirdim hayırlısıyla dr bi gitsek verse ilaclarimizi,bende evde takviye yapiyim ona,rahim filminden sonra hemen gebe kalanlar oluyomus bakalım bekliyez

yoğun bi çalışma ayi bizi bekliyor yani ben bu ay rahim filmi de çektirdim hayırlısıyla dr bi gitsek verse ilaclarimizi,bende evde takviye yapiyim ona,rahim filminden sonra hemen gebe kalanlar oluyomus bakalım bekliyez
Valla ben bu ay kendimden şüphelendim acaba rahim filmi çektirmedim ondan mı diye.Kiminde işe yarıyor.Çok duydum filmden sonra hamile kalanı

Buradaki insanların amacı tahrik olmak değil çözüm aramak senin amacın bu yazıları nerede gördün nerden okudun bu forumda bu kondu bu topikte işin ney sperm sayilarina göre hayal ki kuruyorsun beynin sulanmış senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…