- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Balcinin karisi
-
Evet Can'ım sana yorum yaptığımda değildim bak sürpriz oldu bana da :)Bu arada hamilemisiniz siz ❤❤❤
İnşallah Can'ım.Aynı degerlerdeymiş eşimiz demek etken değilmiş.O dedigim vitaminleri kullandır eşine etkili olur.Sende kafanı dağıtacak şeyler yap.Ay çok sevindim gerçekten,saglikla al kucağına inşallah ❤❤ resmen umut oldunuz bize
Allah söyletmiş :) Darısı size olsun inşallah.Umudunu yitirme ben Allah'ıma sığındım.Tek çare oAh bu sigara ya..yazık değilmi acaba bunları yaşamaya,peki varmı su an gebelik sizde.demekki dr gittiğimizde esimede ilaç vericek.Ah giden zaman,umutlar ne denir ki.
Allah tamamına erdirsin . Peki eşinizin değerleri nasıldı . Bizimkine yakın mı?Allah söyletmiş :) Darısı size olsun inşallah.Umudunu yitirme ben Allah'ıma sığındım.Tek çare o
İnşallah bizimde ilaçtan sonra yükselir. Ek takviyede yspıcam ama çok kararsızım. Ya etkilerse.saf zeytintağında incir beklrtim hergün vericem. Mart 21 testimiz var. Bide mayıs 18. İlk test sonucuna göre belki bsşka birsey uygularım. Allah herkese kolaylık versin.Benim eşimin çok çok düşüktü.Kimsede öyle bir deger görmemiştim.Varikosrlmiş meger toplam 4 damar alındı ameliyatla sonra git gide yükseldi ama çok yüksek de olmadı.Evde sürekli e vitamini falan kullandı.Hatta elektronik sigaraya geçti diye yazmışım.2 ay sonrasında hamile kaldım.Sigaradan dı demek
Proxed plusı araştır Can'ım tavsiyemİnşallah bizimde ilaçtan sonra yükselir. Ek takviyede yspıcam ama çok kararsızım. Ya etkilerse.saf zeytintağında incir beklrtim hergün vericem. Mart 21 testimiz var. Bide mayıs 18. İlk test sonucuna göre belki bsşka birsey uygularım. Allah herkese kolaylık versin.
Keçiboynuzu pekmezi.Kahvaltılarda ceviz.Proxed plus deneyebilir.Biz kafamıza göre aldık geçen ay kullandı eşim büyük ihtimal sayısı arttı.Evicap E vitamini Hergün Birtane içse de olur.2 günde bir ilişki ve sabaha kadar adete kadar yastıkla yatabilirsin.Ben bu ay Hergün öyle yattımGerçekten icim pir pir oldu ❤❤ eşim su an sigarayı azaltmaya çalışıyor,bize neler oneririsin ne yediriyim iciriyim adama :) :)
Valla ben bu ay kendimden şüphelendim acaba rahim filmi çektirmedim ondan mı diye.Kiminde işe yarıyor.Çok duydum filmden sonra hamile kalanıyoğun bi çalışma ayi bizi bekliyor yani ben bu ay rahim filmi de çektirdim hayırlısıyla dr bi gitsek verse ilaclarimizi,bende evde takviye yapiyim ona,rahim filminden sonra hemen gebe kalanlar oluyomus bakalım bekliyez
Zaman'ı var Can'ım ondan.Dualarım tüm isteyenlere.:)Evet canım kanıtlanmış biseymis ama niye olduğu anlasilamamis bakalım rabbimin vardir bi bildiği ❤bizlere de dua et.
Senin psikolojin bozuk bacimya doktora sormak varken eşinin sperm sayısını burda paylaşmak da nedir arkadaş? nicklerin arkasına saklanıyoruz diye bu kadar mahrem de ortada olmamalı. her gün midemi bulandıracak bir mevzu çıkıyor şu kk.da..
Senin psikolojin bozuk bacim
Buradaki insanların amacı tahrik olmak değil çözüm aramak senin amacın bu yazıları nerede gördün nerden okudun bu forumda bu kondu bu topikte işin ney sperm sayilarina göre hayal ki kuruyorsun beynin sulanmış seninsenin de canın sıkılıyor sanırım 2 hafta öncesinde yazdığım şeye yorum yapma ihtiyacı hissediyorsun. maşallah nasıl güzel bi psikolojin varmış.. canınız polemik yaratmak mı istiyor anlamıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?