Benim bu konuyla ilgili cok bilgim yok,bikac aydır doktora gidiyorum benden hormon tahlili esimden de sperm istedi.Amh:2,65 cıktı benim.33 yasındayım normal mi sizce? Eşimin sonucları da bunlar doktora henüz gösteremedik.Ama merak ediyorum sıkıntımız var mı acaba bilenler bi iki bişey yazarsa sevinirim catliycam
İçim içimi yiyordu gercekten,cok sevindim insallah dediginiz gibidir.Cok cok teşekkür ederiiiim.Sadece morfoloji (normal) yazan kısım orası galiba %5 diyor ona takılmıstım ben de
Hala doktora gidip gösteremedik Ya sonuclardan cok da anlamadigim icin habire keciboynuzu ye diyip duruyorum eşime Kötü bir şey cıkar korkusu takıntı oldu bende iyice.Size güveniyorum kızlar insallah doktor da aynı şeyi söyler
İçim içimi yiyordu gercekten,cok sevindim insallah dediginiz gibidir.Cok cok teşekkür ederiiiim.Sadece morfoloji (normal) yazan kısım orası galiba %5 diyor ona takılmıstım ben de
Oy Allah razı olsun, rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda❤ Ben tüp bebekle hamile kaldım eşimin değerleri kötüydü o yüzden sen sıkıntı etme tahliller güzel baska bir sorun yoksa olur inşallah