Herkese merhaba, 2 başarısız aşılama sonrası tüp bebeğe karar verdik eşimden ultrason istendi sonuçlar bu şekilde sizce ameliyat mı önerilir tüp bebek tedavisine devam mı edilir bilgisi olan?
Merhaba ilk süreç nasıl ilerliyor yani ben herşeyimi hallettim sadece tüp Bebek merkezine yonlendirecekler ilk başta orda çatlatma iğnesiyle kendimiz mi deniyoruz yoksa direk asilamyami basliyorlar cevaplarsanız sevinirim baya araştırdım sordum kimseden cevap yok
Orayami gidiyorsunuz ilk etapda direk asilamami baslatiliryor yoksa çatlatma iğnesi ilaç falan verip kendimiz mi deniyoruz sorumun cevabını hiç bir yerde alamadim
Merhaba ilk süreç nasıl ilerliyor yani ben herşeyimi hallettim sadece tüp Bebek merkezine yonlendirecekler ilk başta orda çatlatma iğnesiyle kendimiz mi deniyoruz yoksa direk asilamyami basliyorlar cevaplarsanız sevinirim baya araştırdım sordum kimseden cevap yok
Aşılamadan önce sadece klomenle tedavi olmuyormu aşılama olmadan
Zeynep kamilde önce klomenle başlıyor.us ama oraya gidersem başka evreklarda istiyorlar Kartal Lütfü Kırdar sadece iğne ilaç verceklerse oraya gideyim eşim biraz cekinken istemiyor aşılama bende sikamiyorum çok fazla aşılama olmadan tedavi yöntemi varmış
Aşılamadan önce sadece klomenle tedavi olmuyormu aşılama olmadan
Zeynep kamilde önce klomenle başlıyor.us ama oraya gidersem başka evreklarda istiyorlar Kartal Lütfü Kırdar sadece iğne ilaç verceklerse oraya gideyim eşim biraz cekinken istemiyor aşılama bende sikamiyorum çok fazla aşılama olmadan tedavi yöntemi varmış
Merhaba yaklaşık 4 yıllık evliyiz 3 yıla yakında bebek istiyoruz fakat hiç gebelik oluşmadı iki aşılama olumsuz sonuçlandı tüp bebeğe başlayacağız , eşimi ultrason muayenesine ikna edemiyorum , sperm testim iyi gerek yok diyip işin içinden çıkıyor. Başına gelen oldu mu eşinin sperm testi iyi olup varikosel sorunu yaşayan oldu mu ?
Canım sonuçlar iyiyse varikosel olsa da ameliyat olması yersiz değil mi saçma geldi bana. Benim eşimde varikosel var 2.derece ileri hareket 0 dı doktorumuz ameliyatı kesinlikle önermiyorum dedi %100 iyileşme şansı yok zaman kaybı dedi. Varikosel ameliyatı olmadan tüp bebeğe başladık biz