Erkek İnfertilitesi Sperm testi inceler misiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canimoglusum2021

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
17
5
6
32
Merhaba. Eşimin orta derece varikoseli var. Bilenler var ise yorumlayabilir mi?
image.webp

Canım ileri hareket 0 çıkmış . Bu sıkıntı tabi ben tam anlamam ama bilen birileri daha iyi yorumlar .. değerler düşük geldi bana kendi eşimin testinden bildiğim kadarıyla

Canim sayiniz az.
Ileri hareket yok.
Morfolojiyi goremedim.
Bu test whoya goremi yapildi?
Nerde yaptirdiniz. Krugera gore yaptirmaniz gerek.

Mutlaka ürolojiye ve detayli bir hasteneye gorunun. Varikoseli etki ediyor olabilir. Ve ilerledikce degerleriniz en alta inmesin.
Once doktorla istisare yapin mutlaka..
Tek testle karar verilmez bu ikk testinizmi?
Kruger a gore bi tup bebek hastanesinde verirseniz iyi olur.

Sayi az hiz düşük. Sayi gene kurtarabilir durumda ama ileri hareketliliği cok düşük. Varikosel hizi çok etkiliyor zaten. Hizlandirmak için kürler takviye ilaçlar filan var. Forumda baya başlik var bu konuyla ilgili incelemenizi tavsiye ederim. Allah yardimciniz olsun

Merhaba canım malesef sayınız düşük ve ileri hareketiniz yok gibi duruyor. Ama üzülmeyin sakın çaresi vardır elbet. Öncelikle testiniz nerede yapıldı bilmiyorum ama testinizi çok iyi bi yerde yaptırmanızı tavsiye ederim. Ve sperm sayısını arttırmak için mutlaka keçiboynuzu kürü uygulayın. Hızını artırmak için ise havuç suyu kürü. Bunlar Saraçoğlunun tarifleridir detaylarına sitesinden bakabilirsiniz. Biz çok faydasını gördük şükürler olsun. Eşimin sayısı ilk testte 39 milyonken son testte 144 milyon olmuştu. İnşallah sizede şifa olur 🌹

Back
X