• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SPERM TESTİ SONUÇLARI

_balprensesi_

İpekli günler 17.07.17
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.851
2.044
63
38
hocam merhaba, size daha önce de yazmıştım eşimin sperm sonuçlarıyla ilgili. bir değeri düzeltirken diğer değer bozuluyor ne yapıcağımızı şaşırdık. daha once sayı ve hareketlılık sıkıntımız vardı morfolojı gayet ıyıdı ama sımdı ıse hareketlılıkte guzel bır artıs varken morfolojı sıfır cıkmış. bu degerlerle doğal yoldan gebe kalınabılırmı? testlerı sırasıyla gonderıyorum hocam. şimdiden teşekkürler..

Eklentiler

• BARIS ALPAGUL.webp
    BARIS ALPAGUL.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 257
  • img.webp
    img.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 251
  • 04292d54c5a8427dbedac374642c078a.webp
    04292d54c5a8427dbedac374642c078a.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 260
bu arada hocam eşim proxeed plus ve vitamin hapı kullanıyo bunun yanında da bitkisel olarak çakşır suyu ve özel bi karışım kullandı.

hocam merhaba, size daha önce de yazmıştım eşimin sperm sonuçlarıyla ilgili. bir değeri düzeltirken diğer değer bozuluyor ne yapıcağımızı şaşırdık. daha once sayı ve hareketlılık sıkıntımız vardı morfolojı gayet ıyıdı ama sımdı ıse hareketlılıkte guzel bır artıs varken morfolojı sıfır cıkmış. bu degerlerle doğal yoldan gebe kalınabılırmı? testlerı sırasıyla gonderıyorum hocam. şimdiden teşekkürler..

Yaşınızı ve kaç yıldır çocuk denediğinizi belirtmemişsiniz ancak yaşınız 30’u geçmişse veya 1 yılı aşkın bir süredir denemenize rağmen gebe kalamıyorsanız size artık daha fazla kendi kendinize gebe kalabilmeyi beklemenizi önermem. Eşinizin sper sayısı genellikle 15 milyon/ml altında çıkıyor ayrıca ileri hareketliliği yani yumurtayı gidip dölleyecek sperm sayısı da az. Morfoloji çok kötü olmadığı sürece tek başına önem taşımamaktadır. Sayının az ve hareketliliğin düşük olması daha mühimdir. Size önerim artık tüp bebek denemeye başlamanızdır.

D DrHalilIbrahimTekin
Doktor bey bizim testimizide yorumlarsanız çok sevinirim
Eşimin yaşı 31 1 yıldır korunmasız çocuğumuz olmadı
Bir kere kimyasal gebelik yaşadım
Test sonucu ektedir
Şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 155
Back
X