Sperm testi sonucu normal mi?

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Sadece bu yazılanlara göre sonuç normal mi. Bir haftalık perhiz sonucu bu

Eklentiler

• IMAG2337_1.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 9.568
Sadece bu yazılanlara göre sonuç normal mi. Bir haftalık perhiz sonucu bu
Normal bence. Ama sanki 1 haftalık perhiz uzun değil mi? Laboratuvar mı böyle tavsiye etti? Bize 3 gün denmişti o yüzden soruyorum yanlış anlaşılmasın

Morfoloji dusuk gibi. En az %30 olmasi gerekirken siz de %24 çıkmış. Keciboynuzu özü tuketsin esiniz bir de keciboynuzu kuru uygulayabilirsiniz.

Kızlar benim eşimin test sonucunuda yorumlarmısınız?

Eklentiler

• Yeni Resim.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 2.277
  • Yeni Resim2.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.536
Normal bence. Ama sanki 1 haftalık perhiz uzun değil mi? Laboratuvar mı böyle tavsiye etti? Bize 3 gün denmişti o yüzden soruyorum yanlış anlaşılmasın
Yok canım onlarda en az 3gun dedi.en fazla kaç olduğunu bilmiyorum ama evde değildik o zaman annemlere kalmaya gittik o yüzden biraz uzun oldu

Yok canım onlarda en az 3gun dedi.en fazla kaç olduğunu bilmiyorum ama evde değildik o zaman annemlere kalmaya gittik o yüzden biraz uzun oldu
İyiymiş. o zaman bi sıkıntı yaratmıyorsa sorun yok

Acil cevap verirmisiniz lütfenn sonuçlar nasıl
Hareketlilik ve sperm sayisi cok iyi. Morfolojide biraz sikinti var sanirim %26 normal yapili dedigi icin ben oyle algiladim. Daha iyi bilenler yorumlayacaktir.

Çok teşekkür ederim cevabınız için...Morfolojide hiç bi şey yazmıyor şekil bozukluğuda önemli bir şey galiba bunun tedavisi varmı acaba...
Normal yapilida %26 yazıyor ya canm onun en az %30 olması gerek diye biliyorum. En önemlisi sperm yapısı güçlü sperm yumurtayı dolleyebilir ama gucsz yapısı bozuk sperm yumurtalıklara kadr varmayı bile başaramaz çoğu kez.

Merhaba, bizimde test sonucunu yorumlayabilir misiniz rica etsem ?

Eklentiler

• 20171009_195157.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 481
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…