- 10 Mayıs 2022
- 1.485
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Bence gidip alınması gerek belki e nabizda görünmüyor gizlilik gereği falan bilemedim şuan
HASTANENİN KENDİ SİTESİNDEN BULDUM SONUCU BAKARMISINIZ LÜTFENBence gidip alınması gerek belki e nabizda görünmüyor gizlilik gereği falan bilemedim şuan
4 yazan sey verilen numunenin ml'iHASTANENİN KENDİ SİTESİNDEN BULDUM SONUCU BAKARMISINIZ LÜTFEN
Hareket iyi bnm eşiminde 32 çıkmıştı. Yani daha nolsunHASTANENİN KENDİ SİTESİNDEN BULDUM SONUCU BAKARMISINIZ LÜTFEN
evet yarın gidicek ama aralık zaten 31-34 müş eşinizinki iyi anladığım kadarıylaHareket iyi bnm eşiminde 32 çıkmıştı. Yani daha nolsunama sayı az geldi bana. 1 milyon mu 20 üstü olması gerekiyor sanırım yine de doktora sorun
Rabbim yoluna koysun inşallah Allah nasip etsin isteyen herkeseAralığı bilmiyorum ama zaten benden kaynaklı gebelik olmuyor
Anlayan var mı arkadaşlar sonuç nasıl gelmiş
Sperm testinde onu da mı veriyorlarİleri hareket çok güzel maşallah
Morfoloji sonucu neden yok
Sperm testinde onu da mı veriyorlar
İleri hareket ve sayı problem yok. Morfolojide iyiyse sıkıntı yokAnlayan var mı arkadaşlar sonuç nasıl gelmiş
dün doktorla görüştük sperm sayısı 15 milyon > olması gerekirken eşimde sperm sayısı 1 milyon çoook düşük yanıİleri hareket ve sayı problem yok. Morfolojide iyiyse sıkıntı yok
bir bız bızz yapıyım hepsini macun gibi o zaman yesin inşallah düzelirCNm sıkıntı değil fındık cevizle bal yükselir korkma. Erkeklerin zaman zaman böyle düşüşler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?