Erkek İnfertilitesi sperm testi sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anka3334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.385
1.225
83
33
arkadaslar bi cok kisi aslinda sonuclarini sormus burda ama tek tek okuyamadim herkesinde sonucu farkli. eger ki tecrubeniz varsa ve sonuclar hakkinda benide bilgilendirirseniz sevinirim doktora sonucu gosterdik sadece bize bi ilac yazdi baska bi sey demedi endiseliyim ilacla tedavi olur mu benimdr yasim ilerliyor sperm.duzelene kadar benim yumurta rezervim azalir diye korkuyorum lutfen tecrubelerinizi paylasin benimlr

bende onu goremedim belki yaptirdigimiz labaratuarda bakmiyorlardi kucuk bi sehirde oturuyoruz zaten. hareketliligi az insallah o duzelen bi seydirde morfolojode kafama takildi simdi. 3 ay soonra tekrar gidecegiz o zaman ben soyleyim belki bakarlar bu sefer. keciboynuzu ozu kullanmamim faydasi olur mu acaba hareketlilik icin.

Doktorunuz muhtemelen hareketlilik icin ilac yazmıştır. Inşallah şifa olur.
Duymuştum kullanıp faydasını görenleri. Kullanmalısın bence ne zararı olacak ki

Doktorunuz muhtemelen hareketlilik icin ilac yazmıştır. Inşallah şifa olur.
Duymuştum kullanıp faydasını görenleri. Kullanmalısın bence ne zararı olacak ki
insallah camim tesekkur ederim ilacta yazdi yarin temin edecek eczane insallah morfolojide sorun yoktur. tekrar tesekmur ederim.

Canim sizin sonuc iyi gibi gorunuyor esinde buyuk ihtimal vorikasel vardir amelyatla onu almaniz gerek bi urologa basvurun

Bide sana tavsiyem esine keciboynuzu kürü icir bide her aksam yatmadan öncr bitter cikolata ve muz süt icir muzlar haraket icin önemli rol oynuyor

Canim sizin sonuc iyi gibi gorunuyor esinde buyuk ihtimal vorikasel vardir amelyatla onu almaniz gerek bi urologa basvurun
urolog bi sey demedi canim ilac tavsiye etti zaten devlet hastaneleri tiklim tiklim soru bile sormaya firsatim olmadi sonuckarla bide kadin doguma gitsem yardimci olur mu acaba.

urolog bi sey demedi canim ilac tavsiye etti zaten devlet hastaneleri tiklim tiklim soru bile sormaya firsatim olmadi sonuckarla bide kadin doguma gitsem yardimci olur mu acaba.
[/
Kadın doğum eşin için yardımcı olmaz ama sen bir git görün tabii daha önce gitmemiş Sen bir de eşinin ultrasonla bakmaları lazım vorikasel veya damarlarda tıkanıklık var mı diye Biz de ilk başta Devlet Hastanesi'ne gittik Orada hiç ilgilenmediler Sonra özele gittik ertesi gün eşim ameliyat oldu bence bir Özele gidin

yasadigim sehirde ozel yok malesef ama bi urolog bulmaya calisiyim yoksa yakinsehirlerden birine gidelim doktor sadece ilac deyince ben tikaniklik vs dusunmemistim hic.

yasadigim sehirde ozel yok malesef ama bi urolog bulmaya calisiyim yoksa yakinsehirlerden birine gidelim doktor sadece ilac deyince ben tikaniklik vs dusunmemistim hic.
Gitmeniz iyi olur Çünkü biz de gittiğimizde sperm sayısı az denildi sonra doktor takviye edici bir ilaç verdi Tabii ben güvenmedim eşime dedim ki bu sperm sayılarını yaz olmasinin altına yatan bir sebep vardır sonra tekrar devlete gittik Bize 1 ay sonrasına ultrason randevusu verdiler bende niye zaman kaybi yaşayalım diyip özele götürdüm eşimi orada direk ultrason kan alindi spermiyogram testi yapildi tekrar doktor varikosel teşhisi koydu direkt ameliyat etti ve şu an ilaç kullanıyoruz umarim saglikla aliriz bebisimizi kucagimiza hepimiz

doktorunuz hangi ilacı önerdi
cardiact duo diye bi ilac onerdi bi eczaci yakinimiz var ben buldugum tum ilaclari proxeed plus opstravent sperra gibi ilaclarin hepsini sordum hangisini kullanmaliyiz diye. ama icindekilerin vitamin oldugumu hepsinde ayni icerik oldugunu soyledi bende sperrayi tercih ettim icerik olarak daha fazla vitamin var yaninda keciboynuzu ozu iciriyorum tam hakim degilim konuya arastirmaya devam edicem

insallah canim. bizde sayida sıkinti yok dedi doktor ama ileri harekette sorun var dedi o tikaniklikla alakali olur mu bilmiyorum dedigim gibi o kadar yeni ki durum bizim icin suan tam hakim degilim soruna. ama insallah halledilebilir bu derttir hepimizinki.

bize emodex verdi bu konuda en etkili ilaçlardan biriymiş 300 tl gibi fiyatı var, 9 ay kullandı eşim faydasını göremedik 1 aydır kullanmıyor tüp bebeğe başvurcaz önümüzdeki ay

Amin canim insAllah

Amin canim insAllah

bize emodex verdi bu konuda en etkili ilaçlardan biriymiş 300 tl gibi fiyatı var, 9 ay kullandı eşim faydasını göremedik 1 aydır kullanmıyor tüp bebeğe başvurcaz önümüzdeki ay
biz hizi artirirsak normal sekilde olabilir diye dusunuyoruz ama ilaca nasil tepki vericek vucut bakicaz egerki hic bi sey degismezse baska yollar dusuncez mecburen.

biz hizi artirirsak normal sekilde olabilir diye dusunuyoruz ama ilaca nasil tepki vericek vucut bakicaz egerki hic bi sey degismezse baska yollar dusuncez mecburen.
hakkımızda hayırlısı olsun canım çok zorlu bir süreçmiş Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…