Gebeliğe Hazırlık Sperm Testi Sonucuma bakar mısınız Aşılama için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hasbinallah.

Ben kadına gebe kalma ihtimali yüzdesi filan mı söylüyorum? Referans değerleri diyorum. Yani genelde ideal kabul edilen değerler. Bence iyi ya da bence kötü gibi kişisel değerlendirmeler yapmıyorum. Ayrıca sadece kendi yaşadıklarımdan da yola çıkarak konuşmuyorum. Biz zaten benden dolayı tüp bebek ile uğraştığımız için eşimde morfoloji bile 1 kez bakıldı genelde yeterli sayı var mı diye bakılan kaba testler yapıldı. Ama burda cidden gece gündüz aylardır tüp bebek topiklerindeyim. Kendimce bir istatistik oluşturabilecek kadar da insan tecrübesi okudum.

Sağlık çalışanlığınız embriyologsanız filan susup kenara geçmemi sağlayabilir.

Anestezili olacak ve kızlığımı kaybedicem bu sayede . Oyuzden birazcık rahatim
Öncelikle aşılaman inşallah tutar ancak keşke önce vajinusmusu yenseydin kafada bitiyor ilerde hamile kalırsanız çatı muayenesi en basitinden vajinal muayne gereken zamanlar olacak orda anestezi alınamıyor zorlanacaksınız.

Ay hangi doktor bu problem çözülmeden aşılamaya kalkışıyor? gebe kalsanız vajinal muayene gerekecek mutlaka hadi doğumu geçtim.
Katılıyorum arkadaşların dediğini doğuma gelene kadar çatı var

Ya çatıya gelene kadar bi aksilik olsa kanama var mi diye mecbur vajinal bakılacak. Ilerleyen dönemlerde kasılması olursa rahim ağzında kısalma acıklık var mı diye alttan bakılacak erken doğum yapmasın evde diye. Bunları yaptırmazsa bebeği de kendini de öldürebilir. Bizim 26. Haftadan beri vajinal muayene olup duran arkadaslarımız var topikte.

Aynen öyle dedim ya vajinal muayne var en basitinden ve bekareti bile bu işlemle kaybetmek tercih ama üzücü ne bileyim ilerde travma olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…