- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Amin inşallahNormal yapanlarda oluyormuş inşallah normal yaparım ve Rabbim inşallah annelik duygusunu tattirir banada
Aynenbüyük olasılıkla en iyisi önce bunun tedavisini olmak zaten travma da oluşabilir doğum aslında bir çözüm değil doğum ama konu sahibi kendini nasıl iyi hissediyorsa ona göre hareket edecektir.
Hasbinallah.anlıyorum sizi çok fala tedavi görünce herşeyi bildiğimizi zannedip emin olabiliyoruz ama sanırım siz de benim gibi sağlık çalışanısınız ki ben hocalarım görmeden sadece ihtimali söyleyebilirim....zaten hanımefendinin ilişki sıklığı olmadığı için gebeliği oluşmuyor olma olasılığı varmış kendisine şifa diliyorum
Canım korkutmak gibi olmasın ama aşılama da vajinadan yapılıyor zorlanmicak mısınVajinismusum 2 yıldır ilişkiye giremedim tüp bebekden ziyade aşılama yaptırmak istiyorum
Anestezili olacak ve kızlığımı kaybedicem bu sayede . Oyuzden birazcık rahatimCanım korkutmak gibi olmasın ama aşılama da vajinadan yapılıyor zorlanmicak mısınben vajinismusken alttan muayene bile yaptıramamıştım
Hormon sonuçların nasıl anlayan varmiAşılama tedavisine başlayacağım . Sonuçlardan anlayan varmı evlat sahibi olabilir miyimmEki Görüntüle 2935734
Ay hangi doktor bu problem çözülmeden aşılamaya kalkışıyor?Anestezili olacak ve kızlığımı kaybedicem bu sayede . Oyuzden birazcık rahatim
Normal yapman zor canim cunku vajinismusta kaslari kontrol edemiyosun ikinmakta zorluk cekebilirsinNormal yapanlarda oluyormuş inşallah normal yaparım ve Rabbim inşallah annelik duygusunu tattirir banada
Öncelikle aşılaman inşallah tutar ancak keşke önce vajinusmusu yenseydin kafada bitiyor ilerde hamile kalırsanız çatı muayenesi en basitinden vajinal muayne gereken zamanlar olacak orda anestezi alınamıyor zorlanacaksınız.Anestezili olacak ve kızlığımı kaybedicem bu sayede . Oyuzden birazcık rahatim
Anladım hayırlısı olsun hakkınızdaAnestezili olacak ve kızlığımı kaybedicem bu sayede . Oyuzden birazcık rahatim
Ay hangi doktor bu problem çözülmeden aşılamaya kalkışıyor?gebe kalsanız vajinal muayene gerekecek mutlaka hadi doğumu geçtim.
Katılıyorum arkadaşların dediğini doğuma gelene kadar çatı varÖncelikle aşılaman inşallah tutar ancak keşke önce vajinusmusu yenseydin kafada bitiyor ilerde hamile kalırsanız çatı muayenesi en basitinden vajinal muayne gereken zamanlar olacak orda anestezi alınamıyor zorlanacaksınız.
Evet merve haklısın minimum 4 olması gerekiyor zaten burdada öyleymiş yüksek bile morfoloji de sıkıntı yok sağlık çalışanı değiliz belki ama bu konularda da bi hemşireye çalım atarızMorfoloji 4 üzeri iyi burda 19
Ya çatıya gelene kadar bi aksilik olsa kanama var mi diye mecbur vajinal bakılacak. Ilerleyen dönemlerde kasılması olursa rahim ağzında kısalma acıklık var mı diye alttan bakılacak erken doğum yapmasın evde diye. Bunları yaptırmazsa bebeği de kendini de öldürebilir. Bizim 26. Haftadan beri vajinal muayene olup duran arkadaslarımız var topikte.Öncelikle aşılaman inşallah tutar ancak keşke önce vajinusmusu yenseydin kafada bitiyor ilerde hamile kalırsanız çatı muayenesi en basitinden vajinal muayne gereken zamanlar olacak orda anestezi alınamıyor zorlanacaksınız.
Ay deme deme ben çok tedavi gördüm ya kendimi biliyo sanıyorum.Evet merve haklısın minimum 4 olması gerekiyor zaten burdada öyleymiş yüksek bile morfoloji de sıkıntı yok sağlık çalışanı değiliz belki ama bu konularda da bi hemşireye çalım atarız
Aynen öyle dedim ya vajinal muayne var en basitinden ve bekareti bile bu işlemle kaybetmek tercih ama üzücü ne bileyim ilerde travma olmasındaYa çatıya gelene kadar bi aksilik olsa kanama var mi diye mecbur vajinal bakılacak. Ilerleyen dönemlerde kasılması olursa rahim ağzında kısalma acıklık var mı diye alttan bakılacak erken doğum yapmasın evde diye. Bunları yaptırmazsa bebeği de kendini de öldürebilir. Bizim 26. Haftadan beri vajinal muayene olup duran arkadaslarımız var topikte.
Ay hangi doktor bu problem çözülmeden aşılamaya kalkışıyor?gebe kalsanız vajinal muayene gerekecek mutlaka hadi doğumu ge
Ay deme deme ben çok tedavi gördüm ya kendimi biliyo sanıyorum.
Nasıl yani hala bekaret duruyor ancak vajinal muayne oluyorsunuz anlamadımDoktorum vajinismus tedavisi önerdi ben istemedim alttan muayene izin veriyorum sorun yok
Bu vajinismus psikolojik bir şey ya hani. Ya gebe kalınca kaygılar artar muayene de olamayacak hale gelirseniz sil baştan?Doktorum vajinismus tedavisi önerdi ben istemedim alttan muayene izin veriyorum sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?