- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Neden istemedinizDoktorum vajinismus tedavisi önerdi ben istemedim alttan muayene izin veriyorum sorun yok
Vajinismusun belirli seviyeleri oluyor yani şöyle muayne olurken belirli bi yere kadar izin veriyorum hatta kasmiyorum kendimi doktorum iyi durumdasın dedi aşılamadan sonra kızlık zarı yırtıldiginda daha ilerisi için sorun olcagini düşünmüyorumNasıl yani hala bekaret duruyor ancak vajinal muayne oluyorsunuz anlamadım
Ailesel problemler en hızlı yoldan evlat sahibi olmak istiyorumNeden istemediniz
bence gayet güzel şu az falan diyenler olmuş ben bu zamana kadar varsada daha herşeyin dört dörtlük olduğu erkek sperm testi görmedim stres yapma inşallah olurKizlar aşılama tedavisine başladık eşim bugün sperm testi verdi sonucu anlayan varmı yardim lutfenEki Görüntüle 2935710 Eki Görüntüle 2935711
Kizlik zari diye bisey yok canim iliskiye girmeni saglayan bi kas var kasinca kapandigindan iliski olmuyo ve aynj kas dogumu da sagliyor ikinarak aciliyor hakkinda hayirlisi olsunVajinismusun belirli seviyeleri oluyor yani şöyle muayne olurken belirli bi yere kadar izin veriyorum hatta kasmiyorum kendimi doktorum iyi durumdasın dedi aşılamadan sonra kızlık zarı yırtıldiginda daha ilerisi için sorun olcagini düşünmüyorum
Teşekkür ederim insallahbence gayet güzel şu az falan diyenler olmuş ben bu zamana kadar varsada daha herşeyin dört dörtlük olduğu erkek sperm testi görmedim stres yapma inşallah olur
TeşekkürlerKizlik zari diye bisey yok canim iliskiye girmeni saglayan bi kas var kasinca kapandigindan iliski olmuyo ve aynj kas dogumu da sagliyor ikinarak aciliyor hakkinda hayirlisi olsun
Merve merhaba bizimde sonuc düştü e nabıza googleden karsılastırma yapmaya calıstım ama pek bişey anlayamadım rica etsem bakarmısınBence sonuçlar süper.
Bana güzel geldi. Morfoloji yazan yer var mı canım?Merve merhaba bizimde sonuc düştü e nabıza googleden karsılastırma yapmaya calıstım ama pek bişey anlayamadım rica etsem bakarmısın
Malesef yok oda benim dikkatimi çekti ona neden bakılmamış acabaBana güzel geldi. Morfoloji yazan yer var mı canım?
Bizim tüp bebek için test verdiklerimizde de bakmıyolardı canım önemli değil diye.Malesef yok oda benim dikkatimi çekti ona neden bakılmamış acabacok teskrler Merve
Keske bilgim olsaydı muaynede mutlaka belirtirdim birdahada ikna edip götüremem heralde ahahaBizim tüp bebek için test verdiklerimizde de bakmıyolardı canım önemli değil diye.Ama doğal denenecekse ya da aşılama olacaksa bakılmalı ya. Aslında tüp bebekte de bakılmalı ama mikroenjeksiyondu bizimki ondan bakmıyolardı sanırım.
Olur mu canım. Ne zaman gerekirse gidecek tabi ki.Keske bilgim olsaydı muaynede mutlaka belirtirdim birdahada ikna edip götüremem heralde ahaha
İnsaAllahhOlur mu canım. Ne zaman gerekirse gidecek tabi ki.
benim esimin sonucu sizinkinden kotuydu 4 ay sonunda ovulosyon takibiyle hamile kaldimKizlar aşılama tedavisine başladık eşim bugün sperm testi verdi sonucu anlayan varmı yardim lutfenEki Görüntüle 2935710 Eki Görüntüle 2935711
Çok güzel Umut oldunuz banabenim esimin sonucu sizinkinden kotuydu 4 ay sonunda ovulosyon takibiyle hamile kaldim
Ya rica etsem bende paylaştım ona da bakar mısınızHızlı ilerisi yüzde 40 balım. Hızlı ve yavaş ileri yüzde 32 olsa toplamda yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?