• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi ve yıkanmış test

• Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

symyvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
35
10
1
32
Merhabalar kızlar ben dün de konu açmıştım dün aşılama yapıldı haliyle meraklı ve sabırsızım🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️🙄🙄
1 ay önce sperm testi yapıldı. Dün de aşılama için verilen numunenin testi çıkmış. Arada çok fark var neden sizce?? Dünkü test yıkanmış ayıklanmış kaliteli spermin yüzdelerini mi veriyor? Öyleyse hacim neden daha fazla, yıkanınca hacmin azalması gerekmiyor mu? Yorumlarsanız sevinirimmmmm. Bir de ikinci testte iki değer verilmiş 84-12 gibi. Hangisi toplam sayı anlayamadım ikinci testi ben.

İlk testte toplam sperm 21 milyon. İkinci testte 84-12 yazıyor.

İlki geçen ay ikincisi dün

Eklentiler

• IMG_5936.webp
    IMG_5936.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 02E6E142-AF56-460C-9067-66C32125EBFD.webp
    02E6E142-AF56-460C-9067-66C32125EBFD.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 17
son alınan örneği dikkate alın.

sperm analizi her zaman değişen bir durum. erkekler kadınlar gibi değil, sürekli sperm üretimi oluyor. beslenme, stres, ilaç vs kullanımı gibi durumlarda bir ay iyi çıkan sonuc diğer ay kötü, ya da kötü çıkan sonradan iyi çıkabilir. normeeell. karsılaştırmayın. aşılama hangi değerlerke yapıldıysa onu dikkate alın

son alınan örneği dikkate alın.

sperm analizi her zaman değişen bir durum. erkekler kadınlar gibi değil, sürekli sperm üretimi oluyor. beslenme, stres, ilaç vs kullanımı gibi durumlarda bir ay iyi çıkan sonuc diğer ay kötü, ya da kötü çıkan sonradan iyi çıkabilir. normeeell. karsılaştırmayın. aşılama hangi değerlerke yapıldıysa onu dikkate alın
Teşekkürler cevabınız için 🤍 İşte şeyi anlayamadım. Aşılama sağdakiyle yapıldı da bu sağdaki sonuç yıkandıktan sonraki sonuç mudur yoksa direkt çıkan meninin sonucu mu? Görseli inceleyebildiniz mi yorumunuz nedir?

Teşekkürler cevabınız için 🤍 İşte şeyi anlayamadım. Aşılama sağdakiyle yapıldı da bu sağdaki sonuç yıkandıktan sonraki sonuç mudur yoksa direkt çıkan meninin sonucu mu? Görseli inceleyebildiniz mi yorumunuz nedir?
normal sonuctur cünkü yıkama sonrası sonıc aynı testte en altta yazar. burda yazılmamış o yüzden bence yıkanmamış hali 🙄

Back
X