Erkek İnfertilitesi Sperm testi yardım lütfen?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım anladığım kadarıyla Benim eşimde yeni verdi hem morofolojisinde hem de harekette sıkıntı var

Hareketiniz az ve morfolojiniz ama tedavi edilebilir hormon testi yapın duruma göre doğal kürler kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Canım morfoloji baya dizelmiş en az yüzde 4 olması gerektiği söyleniyor. Ne kadar sürede 2. Testi yaptınız ve bu sureçte bir şey kullandınız mı kür takviye ?

Canım anladığım kadarıyla Benim eşimde yeni verdi hem morofolojisinde hem de harekette sıkıntı var
Merhaba eşinizde morfoloji ve harekette sıkıntı varmış ama sanıyorum hamilesiniz çok sevindim Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah. Eşiminde morfolojisinde ve bir tık sayıda sıkıntı sizin değerlerini nasıldı ? Eşinizin test sonuçları ve kür ilaç kullandınız mı

İnsallah canım doktor 2 tane ilaç yazdı ona başladı içmeye bakalım

Canım maalesef daha hamile değilim. O testleride 2 hafta arayla yapıldı eşim sabah cakşır yarım saat sonra keci boynuz pekmezi öylen muz fındık fıstık yedi akşam da cakşır suyu içti yatmadan öncede keci boynuz kürü yapıyorum ve şuan ilaç takviyesi alıyor.
Bendede erken menepoz tehşisi konuldu Amh 0.71 fsh 10.49 du sonra soğan kürü ictim hayıt tohumu içiyorum ve Amh 1.05 fsh 5 olmuş pazarteside hsg (rahim filimi cektircem) bakalım :)

Canım, sana yorum yazam hanımefendiye yazdım onu onunda eşinde sorun varmış ama hamile galiba...
çok sevindim ne güzel etki etmiş bunlar amh ın yükselmeside harika , bir adım daha yaklaştınız bebeğinize inşallah..
ben eşime 3 aydır keçi boynuzu kürü yaptım sonrasında ilk defa test verdi hızı çok iyi çıktı galiba keçiboynuzu etki etti.
morfoloji 1 sayı da normal değerde ama sınırda çıktı.
Morfoloji için kür araştırıp ne yedirip içirsem diye bakıyorum ben de seninkileri de denetmeye çalışacağım

Bana sordun sandım canım ya pardon inşallah hamiştir arkadaş Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
bende de 3 ay olcak keci boynuz kürü bence onun etkisi var canım cakşır suyudu morfolojie iyimiş diye duydum eşim 3 haftadır cakşır içiyor

Anladim canım ben de caksira bakacağım hadi inşallah

İnsallah canım doktor 2 tane ilaç yazdı ona başladı içmeye bakalım
Morfolojinin yükselmesi çok zor diyorlar. Eşininki yükselmiş gözünüz aydın. Bizde de aynı problem var. İlaç ve takviye alıyor. Eşine ne verdiler ilaç olarak?
Anladim canım ben de caksira bakacağım hadi inşallah
M Mavis96 Bu arada çakşır suyunun morfoloji yükselttiğini ben de çok okuyordum ama dikkat etsin eşleriniz. Karaciğere zarar verebiliyormuş. Dikkatli kullanmak lazım. Ben güvenemedim açıkçası.

Teşekkür ederim. Morfolojisi %6 idi çok iyi değildi ama hız kötüydü ileri hız 15 toplam hız 26 idi. O ay ben hsg çekindim bir de antibiyotik vermişti doktor. Ardından hamile kaldığımı öğrendim. Bir de rahmim tersti benim yüzüstü pozisyonu denedik. Olmasaydı 3 ay sonra tedaviye başlayacaktık

Hsg sonucunuz nasıldı canım

Evet ben de oyuzden cesaret edemiyorum

Evet ben de oyuzden cesaret edemiyorum
Doktor takibinde olursa sıkıntı olmaz belki. Karaciğer enzimleri falan takip edilirse hani... Benim model böyle şeylere hiç gelemez. O yüzden lafını bile etmedim. Havuç suyuna geri döndük. Çiğ kuruyemişle kuru incire devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…