Bunun üstüne başka tetkik istedi mi doktor? Hormon, genetik test, ultrason vs?
Ultrason hormon testi yapıldı iyi çıktı sadece sol testistinde kist varmış genetik bakılmadıBunun üstüne başka tetkik istedi mi doktor? Hormon, genetik test, ultrason vs?
Ilke gore ikinci sonuclariniz daha guzel cikmis. Morfoloji 5 olmasi gerek sizde 3. Ilaclarla o artiyo sanirim.@terelellidenhalliceyim bu da yeni testi eşimin doktor tekrar istemişti Eki Görüntüle 2770280
Merhaba eşinizde morfoloji ve harekette sıkıntı varmış ama sanıyorum hamilesiniz çok sevindim Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah. Eşiminde morfolojisinde ve bir tık sayıda sıkıntı sizin değerlerini nasıldı ? Eşinizin test sonuçları ve kür ilaç kullandınız mıCanım anladığım kadarıyla Benim eşimde yeni verdi hem morofolojisinde hem de harekette sıkıntı var
İnsallah canım doktor 2 tane ilaç yazdı ona başladı içmeye bakalımIlke gore ikinci sonuclariniz daha guzel cikmis. Morfoloji 5 olmasi gerek sizde 3. Ilaclarla o artiyo sanirim.
Ileri harekette yuzde 15in altina inince kotu, 33 de iyi bi deger. Yediklerine dikkat etsin doktor gerek gorurse takviyelerde verir. Istediginiz sonuca ulasirsiniz insallah
Canım maalesef daha hamile değilim. O testleride 2 hafta arayla yapıldı eşim sabah cakşır yarım saat sonra keci boynuz pekmezi öylen muz fındık fıstık yedi akşam da cakşır suyu içti yatmadan öncede keci boynuz kürü yapıyorum ve şuan ilaç takviyesi alıyor.Merhaba eşinizde morfoloji ve harekette sıkıntı varmış ama sanıyorum hamilesiniz çok sevindim Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah. Eşiminde morfolojisinde ve bir tık sayıda sıkıntı sizin değerlerini nasıldı ? Eşinizin test sonuçları ve kür ilaç kullandınız mı
Canım, sana yorum yazam hanımefendiye yazdım onu onunda eşinde sorun varmış ama hamile galiba...Canım maalesef daha hamile değilim. O testleride 2 hafta arayla yapıldı eşim sabah cakşır yarım saat sonra keci boynuz pekmezi öylen muz fındık fıstık yedi akşam da cakşır suyu içti yatmadan öncede keci boynuz kürü yapıyorum ve şuan ilaç takviyesi alıyor.
Bendede erken menepoz tehşisi konuldu Amh 0.71 fsh 10.49 du sonra soğan kürü ictim hayıt tohumu içiyorum ve Amh 1.05 fsh 5 olmuş pazarteside hsg (rahim filimi cektircem) bakalım :)
Bana sordun sandım canım ya pardon inşallah hamiştir arkadaş Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahCanım, sana yorum yazam hanımefendiye yazdım onu onunda eşinde sorun varmış ama hamile galiba...
çok sevindim ne güzel etki etmiş bunlar amh ın yükselmeside harika , bir adım daha yaklaştınız bebeğinize inşallah..
ben eşime 3 aydır keçi boynuzu kürü yaptım sonrasında ilk defa test verdi hızı çok iyi çıktı galiba keçiboynuzu etki etti.
morfoloji 1 sayı da normal değerde ama sınırda çıktı.
Morfoloji için kür araştırıp ne yedirip içirsem diye bakıyorum ben de seninkileri de denetmeye çalışacağım
Anladim canım ben de caksira bakacağım hadi inşallahBana sordun sandım canım ya pardon inşallah hamiştir arkadaş Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
bende de 3 ay olcak keci boynuz kürü bence onun etkisi var canım cakşır suyudu morfolojie iyimiş diye duydum eşim 3 haftadır cakşır içiyor
Morfolojinin yükselmesi çok zor diyorlar. Eşininki yükselmiş gözünüz aydın. Bizde de aynı problem var. İlaç ve takviye alıyor. Eşine ne verdiler ilaç olarak?İnsallah canım doktor 2 tane ilaç yazdı ona başladı içmeye bakalım
M Mavis96 Bu arada çakşır suyunun morfoloji yükselttiğini ben de çok okuyordum ama dikkat etsin eşleriniz. Karaciğere zarar verebiliyormuş. Dikkatli kullanmak lazım. Ben güvenemedim açıkçası.Anladim canım ben de caksira bakacağım hadi inşallah
Teşekkür ederim. Morfolojisi %6 idi çok iyi değildi ama hız kötüydü ileri hız 15 toplam hız 26 idi. O ay ben hsg çekindim bir de antibiyotik vermişti doktor. Ardından hamile kaldığımı öğrendim. Bir de rahmim tersti benim yüzüstü pozisyonu denedik. Olmasaydı 3 ay sonra tedaviye başlayacaktıkMerhaba eşinizde morfoloji ve harekette sıkıntı varmış ama sanıyorum hamilesiniz çok sevindim Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah. Eşiminde morfolojisinde ve bir tık sayıda sıkıntı sizin değerlerini nasıldı ? Eşinizin test sonuçları ve kür ilaç kullandınız mı
Hsg sonucunuz nasıldı canımTeşekkür ederim. Morfolojisi %6 idi çok iyi değildi ama hız kötüydü ileri hız 15 toplam hız 26 idi. O ay ben hsg çekindim bir de antibiyotik vermişti doktor. Ardından hamile kaldığımı öğrendim. Bir de rahmim tersti benim yüzüstü pozisyonu denedik. Olmasaydı 3 ay sonra tedaviye başlayacaktık
Evet ben de oyuzden cesaret edemiyorumMorfolojinin yükselmesi çok zor diyorlar. Eşininki yükselmiş gözünüz aydın. Bizde de aynı problem var. İlaç ve takviye alıyor. Eşine ne verdiler ilaç olarak?
M Mavis96 Bu arada çakşır suyunun morfoloji yükselttiğini ben de çok okuyordum ama dikkat etsin eşleriniz. Karaciğere zarar verebiliyormuş. Dikkatli kullanmak lazım. Ben güvenemedim açıkçası.
Doktor takibinde olursa sıkıntı olmaz belki. Karaciğer enzimleri falan takip edilirse hani... Benim model böyle şeylere hiç gelemez. O yüzden lafını bile etmedim. Havuç suyuna geri döndük. Çiğ kuruyemişle kuru incire devam.Evet ben de oyuzden cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?