- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...arayanlar-gelin-dertleselim.1034828/page-1221Kimse yok mu kızlar
Bence genel olarak iyi. Yüzde 50 ölü veya hareketsiz sperm ama sayınız da iyi morfolojinizde.
Varikosel fln için ultrason mu acaba. Umarım yoktur problemDoktor eşimin yumurtliklarina bakmış randevu vermiş tekrar hem sperm testi istemiş hem de film çekecekler biraz endiselendik.insallah kötü birşey yoktur
Varikosel fln için ultrason mu acaba. Umarım yoktur problem
Bazı dr ellle muayene edip varsa sanırım derecesi için ultrason istiyor. Sperm testini de bazen tekrarlatıyolar ozaman daha iyi diyolar. 2 testi karsılaştırıp doğruluk payı içinDoktor yumurtaliklarina bakmış sonuçlar iyi ama tekrar sperm testi alicam senden demiş birde ultrason la bakacakmis varikosel sperm testiyle mı anlaşılırdı açıkçası moralimiz bozuldu biraz açıklama da yapmamış
Kızlar bızımde sayımız 12 milyon ve morfolojimiz %1 bugun gittik doktora muane etti bizdende ultrason istedi muane ettikten sonra bısey söylemedi bısey olsa söylerdi diye dusunuyorum ve sperm testını de yenılememizi istedi cünkü sperm sayıları cok değişken oluyomuş tek bi test ile hareket etmek doğru olmaz en az 2 test yapın ortalamasına göre hareket ediliyo dedi sizdende o yuzden istemiştir
Hayırlı olsun canım nasıl hamile kaldın doğal mi tüp bebek mi
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizi eşiniz hangi vitaminleri kullandı bizim degerlerimizle aynı nerdeyse o yüzden merak ettim Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahKızlar bızımde sayımız 12 milyon ve morfolojimiz %1 bugun gittik doktora muane etti bizdende ultrason istedi muane ettikten sonra bısey söylemedi bısey olsa söylerdi diye dusunuyorum ve sperm testını de yenılememizi istedi cünkü sperm sayıları cok değişken oluyomuş tek bi test ile hareket etmek doğru olmaz en az 2 test yapın ortalamasına göre hareket ediliyo dedi sizdende o yuzden istemiştir
Peki canım eşinde ne gibi sorunlar vardı doktor normal yolla olur dedi mi 12 milyon çok az bi değer bizimde 54 milyondan 15 milyona düştü varikosal varCanım meğer biz bu testlerle ugrasırken hamileymişim çok şükür . Hamile kaldıgım ay 4444 salatı tefriciye okumustum bebek ıcın ben ona yoruyorum hamileliğimi
Merhaba tesekkurlerMerhaba hayırlı olsun bebeğinizi eşiniz hangi vitaminleri kullandı bizim degerlerimizle aynı nerdeyse o yüzden merak ettim Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Peki canım eşinde ne gibi sorunlar vardı doktor normal yolla olur dedi mi 12 milyon çok az bi değer bizimde 54 milyondan 15 milyona düştü varikosal var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?