sperm testi

_balprensesi_

İpekli günler 17.07.17
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.851
2.044
63
38
hocam merhaba, ben daha once de sormustum sıze esımın sperm sayısı hareketlılıgın ve morfolojısı bozuktu.. size son iki testımızi gönderiyorum. sizce bu değerlerle doğal yoldan hamile kalabilir miyim? ben 30 eşim 31 yaşın da ve 21 aylık evlıyız. eşim proxeed plus ve yanında da bitkisel ürünler kullanıyor. tüp bebek düşünüyoruz ama önceliğimiz doğal yolla olması. morfolojiyi düzeltmek için neler yapabiliriz yardımcı olursanız çok seviniriz.

Hocam merhaba esimde translikasyon var 2 ile 13 kromozomlari arasinda pgt dusunuyoruz sormak istedigim sey pgt den once saglikli sperm secimi icin yapilan herhangi bi yontem var mi cvplarsaniz sevinirim iyi gunler

Aralık ayıyla kıyasladığımda şubat ayındaki değerler çok daha iyi, hem sayı artmış hem de hareketlilik. Zaten Aralık ayındaki değerler de sınırdaydı, bu sebeple kullanmış olduğunuz ilaç işe yaramış gibi görünmektedir. Beni kaygılandıran 21 aydır korunmamanıza rağmen halen gebelik oluşmamış olması. Bir yandan yaşınız 30 olduğundan bir süre daha bekleyip vakit kaybederseniz korkarım ki bu duruma bir de yumurtalık faktörü eklenecek. Size bu sebeple önerim bu sperm değerleriyle bir iki ay içinde gebe kalamazsanız daha fazla vakit kaybetmeksizin bir sonraki tedavi yöntemine geçmenizdir. Tüpleriniz açık ve rezerviniz iyiyse eşinizin son sperm değerleriyle tüp bebeğe geçmeden evvel belki 1-2 kez aşılama tedavisi denenebilir.

hocam cevabınız için çok teşekkürler. amh testi yaptırdım 3,8 çıktı. prolaktınımde sorun var ama onu da ılacla dusurebılıyorum. bır de rahım fılmı cektırdım tuplerde ve rahımde sorun cıkmadı. eşim proxeed plusı sabah aksam olarak almaya devam edıyo 2 ay boyunca kullanıcak sonuca gore artık asılama ya da tup bebek dusunuyoruz.

Bu sonuçlara göre çocuk sahibi olma ihtimali var mı Hocam

Eklentiler

• 95D0C301-8C66-4ED4-8B31-1A5809486E64.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…