- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
- Konu Sahibi Zeybltaslan
-
Fotograflara simdi baktim, cok guzel ilerleme olmus ama morfoloji de incelenmis ve durum parlak degil. Tüp bebek basliginda erkek infertilite bolumu var. Orda morfoloji konusunda cok paylasim bula bilirsin.
Fotograflara simdi baktim, cok guzel ilerleme olmus ama morfoloji de incelenmis ve durum parlak degil. Tüp bebek basliginda erkek infertilite bolumu var. Orda morfoloji konusunda cok paylasim bula bilirsin.
Canım gerçekten kadın doğum doktorunu dikkate al bizim de 2 ydi ameliyattan 3 ay sonra kadın doğum bu yeterli değil 5 üzeri gerekiyor dedi iki ay önce 5 olduğunu gördük nihayet tabi hala gebe kalamadım çünkü bende pko çıktıTeskkur eserim cevaplar için hızlıca yazdım acikkik getirerek yazmamışımşöyle testi başka hastanede verdi o cizdikleri o hastanedeki doktor yapmıştı ama eşim doktoru beğenmedi için başka hastaneye gittik doktor izah edip amilyat yaptı ikinci testi verdik o ara araştırdığımda normal yapıyı sordum doktora oda ona bakmıyoruz önemli değil dedi ileri haraket vs onlara bakıyoruz demişti bugünde doktor o önemli deyince kafam karıştı seviniyordum bende sonuçlar iyi arttı diye
Canım gerçekten kadın doğum doktorunu dikkate al bizim de 2 ydi ameliyattan 3 ay sonra kadın doğum bu yeterli değil 5 üzeri gerekiyor dedi iki ay önce 5 olduğunu gördük nihayet tabi hala gebe kalamadım çünkü bende pko çıktı
boş gebelik belirtileriniz var mıydı?
offf benim de mide bulantım yok cumartesi çağırdı dr ama çok endişeliyim pek belirtim yokKuzum diğer tarafta vardım elçinin sayfasında 5 ay önce kürtaj olmuştum bende belirti yoktu çok ağrılarım oluyordu bide bende gastirit olduğu için mi bilmem akşamları çok kusuyordum boş gebelikte mide bulantısı olmuyormuş sen bebeği görmedin mi daha ?
Testinizde cok iyi ilerleme var ama bir daha morfoji sifir mi cikiyor bakin. Testi 2 kez daha tekrarlayin 1 ay arayla.
Bas anomalisi cok yuksek buda spermin yumurta girip dollenmesine engel teskil ediyor.
Bizim 1 kere sifir cikti ama soraki testlerde hic sifir cikmadi. Yakin zamanda hasta vs oldumu
Bide stres te etken..
Keciboynuzu pekmeizini soğum sıkım hic birakmayin. z.yaginda incir deneyin
Ele aldiği spermlerin morfolojisi bozukmus digerleri ne alemde allah biliyor. Bir daha yaptirin kesinlikle.
offf benim de mide bulantım yok cumartesi çağırdı dr ama çok endişeliyim pek belirtim yok
Bizim degerlerimiz de hemen hemen sizin değerler gibi sadece morfoloji bizde 2 yada 1 cikiyor.Hep o doktor yüzüne onun yüzün e yine aylar heba oldu şimdi bi doktor buldum ayın 3une randevu aldık her ay keçiboynuzu yiyordu ekstra macunlarda yedi ama bu ay oluruna bıraktık bi yıldır her ay biseyler yedirdim yoruldum biraz dinlensin şimdi sadce vitami0n içiyor herşeyin hayırlısı bakalım doktor nedicek hamilelik olustumu sizde hiç
teşekkür ederim tavsiyelerin için canım inşallah bunlara gerek kalmazHerkeste mide bulantısı olcak diye bişey yok ayrıca korkma doktor boş dese bekle sana tavsiyem bekle boş gebelikse değeler düşmeye başlıyormuş zaten o yüzden sakince bekle şimdiki aklım olsa kesinlikle kürtaj olmaz 3 aylık olana kadar beklerdim korkutmak istemem ama doktorlar yaşı genç olanlara direk kürtaj diyorlar bu ara beklemiyorlar bu olaydan sonra cevremde okdr çok olduki böyle şeyler kuoforumde aynısını demişler oda saldırmamış 3. Ayında gözükmüş kesede bebek o yüzden korkma bekle
Bizim degerlerimiz de hemen hemen sizin değerler gibi sadece morfoloji bizde 2 yada 1 cikiyor.
Ben 5 yillik evliyim 4 senedir ugrasiyoruz. Ara vererek hep devam ettik. Tüp bebek denemem oldu düstü. Simdi ara vermek durumnda bekliyoruz ama ona raģmen incirle keciboynuzu iciyor esim. Ama biz varikosel olmadik tedbiri elden birakmadik sadece yineledik takviyeleri zaman zaman.. tedavimizde iyi gitti hersey benm yumurtalarim olsun embriyolar olsun guzel gelisti. Biz beklemedkk artik sadece tüpe gectik 2nci denememi seneye yapavagm insallah
teşekkür ederim tavsiyelerin için canım inşallah bunlara gerek kalmazinşallah sende en kısa zamanda müjdeni alırsın
Insan bazen yılıyor ama umit ve umut baska birsey..Hayırlısı allah'tan gercekten iyi sabretmişsiniz benin daha bi sene oldu ama gör yıllar geçmiş sadce bende bi kere doğal yolla hamile kaldım 7+4 de çift kereyle kürtaj oldum bikere olduysa bida olur diye sabrediyorum ama şimdide yumurtalar gelişmediğini ogrendim hayırlısı biseyler vesile olacak inşallah tüp bebeğe kalmadan güzel sonuçlar alırsın ❤
Insan bazen yılıyor ama umit ve umut baska birsey..
Amin insallah Rabbim herkrse nasip etsin. Sizinde olmus bir daha olur vucut sadece sagliksiz gebelikleri elemiş.. sizinde tekrar kalmaniz olasi. Insallah olucak Allahin izniyle
Yasim 29 gencken ugrasiyorum elimden geldiğince 1 tane olsada olsun diye ugrasiyoruz devami gelir sonra inaniyorum buna. Bendedr pco var hafif ama stresten vs gittikce yumurtlamamda azaliyor. Ama oluyor. Sende incir ye corek otu vs beslenmeyle tekrar olur. Hayiti tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?