- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Zeybltaslan
-
Himm ne kadara aldiniz peki.Her ay denedim bende onları şu macunhane sayfasında macun var onla hamile kalmıştım ben yada vesilesi oldu bilmiyorum yine ondan sipariş edicem adet olunca inşallah olacak inanıyorum
Himm ne kadara aldiniz peki.
Biz zaten tüp yaptirdiğimiz için artik cok detaya girmiyoruz. Nasip artik insallah sen dene onunde daha seneler var. Ben artik ufak capli aralarda uģrasiyorum. Dondurulmus deniyoruz zaten yeterince masrafli.
Bende dogaldan olsun cok istiyorum65 tl erkeklere özelde var eşimde onu kullandı amilyat oldu macunlara başladık 20 gün sonra hamile kalmıştım eşimde iki aydır diyo yine onlardan alak diye almamıştım ama bu sefer alcam gerçekten faydalı ınstagramdan macunhane sayfasından bakın çok iyi sonuçlar var illa tup olacak diye bişey yok benim kuzenim 3 sene olmadı tüp bebek yaptırdı kızı dünyaya geldi 40 ki cıktı olmuyor diye korunmamış Hamil e kaldı şimdi ikiz gibi büyütüyor onlarıbende doğal yolla olsun çok istiyorum ama bakyim bi sene daha olmuyor tup bebegi denicem artik
Bende dogaldan olsun cok istiyorum
Biz tedavimizi olduk yani senelerce cok sey kullandi esim. O yuzden dedim artik cok genis capli takilmiyoruz diye. Ama bi bakarim makulmus ucreti. Hayirlisi insallah. Kendinize zaman taniyin cünkü stresli bi surec gercekten. Tüp denememin ilki tuttu ama embriyo gelismedi ve o evrede tüp bebek olmasinin stresi herseyi bi yana hastsnede filan yattim dis gebelik suphesiyle.
Cok sukur kendi düstü. Yani üstune bide o stresler oldu beterin beteri var elbette bunada sükur diyorum. 2nciye de aynisi olur diye tereddutluyum ama umutluyumda insallsh gerek kalmaz transfere doģaldsn olur. Zaten tamamen stres. Yani morfoloji 0.la kalan bile cok var 2 ile kalamadim. Son zamanlarda stresten hormonlarim oynadi biraz.. tup bebeği de yaşim cok gecmeden yapayim hormonlarim daha iyiken yapalim dedik. Cok sukur yolunda gitti hersey. Ama dogaldan olmasi hep temennim.
Insallah guzel haberler veririz burda..
Olursa yazin mutlaka.. umut olur birilerinede..
Allah kolaylik versin isteyen herkrse nasip etsin insallah.
InsallahInşallah olsa da yazsam kim bilir inşallah beraber yazmak nasip olur ❤❤
Sorma vallahi. 4 senedir kah dedim boşver kah dedim ya tutarsa? Kah adet oldum uzulmedim bazen oldum adete degilde kendime uzulur oldum.karman çorman bi döngü oldu geciyor duygular karisti.Tup bebek maddi manevi yorucu gerçekten allah kolaylığını versin yaşınız 29 daha gençsiniz sizde benm gibi fazla kafanmış takıyorsunuz anlaşılan hormonları bile etkiliyoruz kendimizi biraz rahat bıraksak aslında herşey daha güzel olcak belkide ama gerçekten tamamak nasıl oluyor anlamıyorum sanırsam durumu kabullenip yoka devam etmek gerek ama her adet olduğumda daha uğraşmicam diyorum yumurtlama zamanları umut sarıyor içimi marfoloji sıfır hamilr.kalan çok var ama kadının yumurtası tamamlayabiliyormuş ama bende oda yok olgunlaşmamış bile nasıl tamamlasın
Sorma vallahi. 4 senedir kah dedim boşver kah dedim ya tutarsa? Kah adet oldum uzulmedim bazen oldum adete degilde kendime uzulur oldum.karman çorman bi döngü oldu geciyor duygular karisti.
Yani umut boyle birsey insani ordan oraya sürüklese bile bi istek amac veriyor.
Inanmaktan vazgecmemek gerek.
Ben durağanlaştim ama karisik duygularla..
Hic takmadan kalan biri olmayacaģim sanirim. Maalesef.
He bosverdiğimde cok oldu. Vakit saat diyorum ben. Herkrs musmutlu kalmiyorki hamile.. gecen aylarda yumurtlamam olmustu ama transfere giderken kullandiğim ilaclar buyutup kist yapti dusükle birlikte oda atildi zaten. Şuan anca temiz kalabildim 1 aydir kanamadan sora.. bakalim naspp o mucizeyi istiyorum ama cok bunu biliyorum eminim :) insallah bizide bulur ne diyim
He sen daha yeni düşük yaptın yanlış anlamadiysamsen bi kaç ay dinlendir kendini sonra o macunlardan dene bence belki vesilen olur eşinede al he valla bizimkiler bizim gibi takik doğacaklar
yani sende biliyorsunki hamile kalincada sagliklimi bisey oldumu oylemi boylemi derken bu takiklik bitmez başi stres oluyor ama sonu guzel olur insallah.
Ben de bakicam bi. Guvenilr dimi? Benm sosyal medyam yok sitesi filan varsa ordan temin ederiz ancak. Varikosel hemen tesir etmez oyle ama sizin cabuk toparlamis gercekten. Demekki ameliyatlik durum varmiş.
Insallah kalirsin. Rabbim çabalarinizi rast getirsinBen çok memnun kaldım bu sitede çok var kullanan internet sitesi varmı bilmiyorum ama istersen tel numarasını yollarım bizim kinde ciddi anlamda varikosel vardı bi taraf ikinci derece bi taraf üçüncü derece doktor baştan dedi zaten çift taraflı olması iyi en azindan çabuk toparlar tek taraflı amilyatlarda daha geç düzelme görülüyormuş ama bu demek olmuyorki değerler bida düşmez kendine iyi bakmazsa değerler tekrar düşebilir
Kararliyim bidaha hamile kalırsam hiç kafama takmam keyfine bakarım hamileligin yicek lokmasi varsa o bi şekild e gelir zaten
Insallah kalirsin. Rabbim çabalarinizi rast getirsin
Insallah kalirsin. Rabbim çabalarinizi rast getirsin
Yaa gercektenmi.. :)) nasil ogrendin.Hamileyim cnm haber ver demistin ama adete daha 5gun var sagliklimi kimyasal mi allah bilir bekleyip görecem ama içind e tuaf bi huzur var
Harika ya tekrar kalman. Insallah bu sefer Rabbimin izniyle olucakHamileyim cnm haber ver demistin ama adete daha 5gun var sagliklimi kimyasal mi allah bilir bekleyip görecem ama içind e tuaf bi huzur var
Harika ya tekrar kalman. Insallah bu sefer Rabbimin izniyle olucak
Ayy canim ne guzel..Ya normalde yazmıştım adetimin 14.günü doktora gittik yumurtalıklar gelismemis daha çok köpükler dedi ams bana kalırsa bi kaç gün önce çatlamıştı doktor görür diye düşündüm oda bise demeyince bende takmadım olmadı nede olsa diye pazartesi gecesi rüya gördüm eşim zorla test yaptırıyor çift çizgi çıkıyor salıda doktora gittim midem bi kaç gündür çok kötü diye ilaç felan verdi aklımda kalmasın diye testte aldım çift çizgi cıktı ama silik daha öyle çok net değil bakalım kısmet beklicem inşallah olmuştur bu sefer inşallah rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın ❤
Ayy canim ne guzel..
Aminn insallah Rabbim herkese tattirsin.. yine haberdar et olurmu. Insallah sonucu guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?