Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun için diyorum canım. Testte alıyolar da tüp bebek işlemlerinde alırlar mı diyeAlırlar canım neden alınmasın ama opuda sıkıntı olur senin yumurtan toplanırken onun spermini istiyorlar
Pgt ayrı işlem canım embrıyo oluştuktan sonra yapıyorlar onuOnun için diyorum canım. Testte alıyolar da tüp bebek işlemlerinde alırlar mı diyeama bizim pgtli olacak. Yine de aynı anda mı oluyor yani
Nasıl yani mastürbasyon yapamıyor mu tek başına Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek düşünüyoruz fakat eşim tek başına sperm verememekten muzdarip.
Daha önce test için birlikte odaya alınmıştık sorun olmamıştı. Tüp bebekte de aynı insiyatif sağlanır mı? Beni de alırlar mı yani odaya. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Aynısını düşündüm ama yazamadımSen öncesinde sonrasında o kadar iğne vurulacak sın kocan bir sperm vermeye mi üşeniyor? Ben olsam cocukdan vazgeçerdim sinirlendim gece gece
Eşi olmadan yapamıyomuş,elinden tutturuyo yaparken galibaAynısını düşündüm ama yazamadımgerçekten eşim bana bu kadar zorlu bir süreçte böyle bişey söylese olay çıkartırım.
Ayrıca yumurta toplanırken aynı anda eşin sperm örneği vermesi gerekiyor.Kendi kendine sperm örneği vermeye evde çalışsın bi zahmet.Onun için çok zor olacak ama…![]()
Aynı anda alınıyor sizden yumurta eşinizden sperm alınıp bir an önce birleştiriliyor. Pgt daha sonra yapılıyor. Çok ekstrem durumlarda ancak sperm verilmezse dondurma yapılıp sonradan birleştirme yapılıyor ama bu da zor ihtimalOnun için diyorum canım. Testte alıyolar da tüp bebek işlemlerinde alırlar mı diyeama bizim pgtli olacak. Yine de aynı anda mı oluyor yani
Evde de yapsa olmaz ki laboratuvarda bile bittiği anda hemen haber verme zili gibi bir şey oluyormuş vakit kaybı olmaması içinAynısını düşündüm ama yazamadımgerçekten eşim bana bu kadar zorlu bir süreçte böyle bişey söylese olay çıkartırım.
Ayrıca yumurta toplanırken aynı anda eşin sperm örneği vermesi gerekiyor.Kendi kendine sperm örneği vermeye evde çalışsın bi zahmet.Onun için çok zor olacak ama…![]()
Ya o kadar üzücüki aslında.Bu kadar basit bişey için bile kadına ihtiyaç duymak ne demek.Üstelik kadın da buna çare bulmaya çalışıyor ya.Herşeyi biz yapamayız.Bir kere önce bunu öğrenmemiz lazım.Hem yumurta toplamak için anestezi alıp hem o kadar bu işin çilesini çekip bir de eşle uğraşamayız.Hala nasıl eşime de koşarım derdinde konu sahibi.Bu kadar her yerde olmaya çalışmak insanı çok yorar zaten çok yorucu bir süreç tüp bebek süreci.Eşi olmadan yapamıyomuş,elinden tutturuyo yaparken galiba