Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bize ilaç vermişti çok az etkisini gördük sonra keçiboynuzu özü yemeye başladı eşim üstüne bende yeniden rahim filmi çektirdim ve o ay hamile kaldım ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama keçiboynuzu özünü tavsiye ediyorlar geneldeBu durumla karşı karşıya gelen oldu mu?
Neler kullandınız takviye edici.
Özel karışımlar yapan yerler var mı? Etkisinin büyük olan ürünler.
Kullandıktan sonra gebe kalan anneler.
canım,Bu durumla karşı karşıya gelen oldu mu?
Benim eşimdr varikosel vardı buna bağlı olarak sayıda azlık ileri hareketlilik vs değerleri çom düşüktü. Biz e dr iki vitamin önerdi biri proxeed plus(günde 2 kere sabah akşam aç karna) diğeride neofortil man(sabah akşam tok karna)Bu durumla karşı karşıya gelen oldu mu?
canım neler kullandınız sayınız kaçken kaç oldu veya diğer değerlercanım,
bızm sayı ve hızımız dusuktu,
kecıboynuzu kaynattık 6 ay, fındık,muz,kecıboynuzu özü, bıtter çikolata yedi eşim.
birde vitamin kullandı eşim.
ama her gün yaptım bunları.
hıızmız sayımız baya düzeldi ama gebelık henuz oluşmadı.
sadece asılama ıle kımyasal gebelık oldu kasım ayında .
Canim kullandılarimizi yazdm.keciboybuzu kaynattık altı ay nerdeyse, keçiboynuzu özü, fındık,muz bitter çikolata,canım neler kullandınız sayınız kaçken kaç oldu veya diğer değerler
maşallah mililitrede 8 milyondan 90 milyonamı çıktı yoksa toplamdamı 90 milyon canımCanim kullandılarimizi yazdm.keciboybuzu kaynattık altı ay nerdeyse, keçiboynuzu özü, fındık,muz bitter çikolata,
8milyondan 90milyina çıktı.
Hız ise 15ten ,35e çıktı![]()
birde vitamin olarak ne kullanıdınz paylaşman mümkün müCanim kullandılarimizi yazdm.keciboybuzu kaynattık altı ay nerdeyse, keçiboynuzu özü, fındık,muz bitter çikolata,
8milyondan 90milyina çıktı.
Hız ise 15ten ,35e çıktı![]()
Toplam canımmaşallah mililitrede 8 milyondan 90 milyonamı çıktı yoksa toplamdamı 90 milyon canım
Doktoru actibiyol diye bir ilaç vermişti üç ay onu kullandıkbirde vitamin olarak ne kullanıdınz paylaşman mümkün mü
İçeriğine baktim simdi asiri zayıf bi takviyeymis demekki proxeed plus kullansaniz epey daha cikarmisDoktoru actibiyol diye bir ilaç vermişti üç ay onu kullandık
Bizim takviye den çok dengeli beslenme ve keçiboynuzu arttırdı canimİçeriğine baktim simdi asiri zayıf bi takviyeymis demekki proxeed plus kullansaniz epey daha cikarmis