Spermde ileri hareketlik nasıl artar?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
Bu durumla karşı karşıya gelen oldu mu?
Neler kullandınız takviye edici.
Özel karışımlar yapan yerler var mı? Etkisinin büyük olan ürünler.
Kullandıktan sonra gebe kalan anneler.

Doktor bize ilaç vermişti çok az etkisini gördük sonra keçiboynuzu özü yemeye başladı eşim üstüne bende yeniden rahim filmi çektirdim ve o ay hamile kaldım ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama keçiboynuzu özünü tavsiye ediyorlar genelde

canım,
bızm sayı ve hızımız dusuktu,
kecıboynuzu kaynattık 6 ay, fındık,muz,kecıboynuzu özü, bıtter çikolata yedi eşim.
birde vitamin kullandı eşim.
ama her gün yaptım bunları.
hıızmız sayımız baya düzeldi ama gebelık henuz oluşmadı.
sadece asılama ıle kımyasal gebelık oldu kasım ayında .

Benim eşimdr varikosel vardı buna bağlı olarak sayıda azlık ileri hareketlilik vs değerleri çom düşüktü. Biz e dr iki vitamin önerdi biri proxeed plus(günde 2 kere sabah akşam aç karna) diğeride neofortil man(sabah akşam tok karna)
Bunları aynı anda kullanmadı 3 ay biri 3 ay diğerini kullandı 6. Ayın sonunda gebelik elde ettik çok şükür. Hangisi işe yaradı vesile oldu bilmiyorum. Bunların ynaında havuç suyu sıkıp içiriyordum günde 1 bardak sabah ları keçiboynuu özü 1 tatlı kaşığı yiyordu akşamlarıda yatmadan arı sütü polen karışımı yiyordu bir tatlı kaşığı ama ilaçların etkisi oldugunu düşünüyorum ben çünkü bu saydıgım kürleri 1 sene yaptık tek başına etki etmedi vitaminleri nezaman kullandı ozaman olumlu sonuç aldık.

canım neler kullandınız sayınız kaçken kaç oldu veya diğer değerler

canım neler kullandınız sayınız kaçken kaç oldu veya diğer değerler
Canim kullandılarimizi yazdm.keciboybuzu kaynattık altı ay nerdeyse, keçiboynuzu özü, fındık,muz bitter çikolata,
8milyondan 90milyina çıktı.
Hız ise 15ten ,35e çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…