- 13 Nisan 2016
- 37
- -2
- 86
- Konu Sahibi papatyafallari
-
Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Evet sorun çok büyük görünüyor çok korkuyorum umarım bir şey olmaz evet vajinismusum ve yenemiyorum yıllardıryanlş yapmışsınız tabiki, ne kadar sağlıklı olabilir ki bebek hadi bi mucize olup olduğunu varsayalım ?o zaman asılama yaptırsaydınız?
zaten ilşkiye giremwme sorununu çözmden bebek istemek çok mantıklı değil. vajinusmus iseniz terapi alın.
Korkulacak bir şey yok . Yani spermi enjekte etmişsiniz iğne batırmamışsınızdır. Ama öncelikle ilişki durumunuzu düzeltmeniz gerek. Tabi çocuk güzel bir şey ama sizin sorununuz daha büyük . Yardım almalısınız. Böyle nereye kadar gider kiMerhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Seni çok iyi anlıyorum bebek özlemini ama hadi oldu diyelim gene bebek isteyeceksin gene aynı şekilde mi yapacaksın hastaneler doktorlar neden var değil mi ne kadar steril yada ne kadar doğru önceliğin bu illeti yenmek olsun mutlaka destek al inan imkansız değil elimden geldiğince yardımcı da olurum sana bende aynı sorunu yaşadım.Evet sorun çok büyük görünüyor çok korkuyorum umarım bir şey olmaz evet vajinismusum ve yenemiyorum yıllardır
Vajinismus sorunu yenebilirsin, ben kendim yendimMerhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Bunun hastane ortamında yapılanı bir nevi aşılama oluyor dimi? Keşke doktora gitseydiniz. Büyük risk almışsınızMerhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Yenmek için neler yaptın dilator denedin mi ? Yenmen için elimden geleni yapmaya hazırımHerkese teşekkür ederim bu durum bir sorun teşkil eder mi acaba ? Yenmek için uğraşıyorum arada oluyor arada olmuyor sorun bende artık eşimin de psikolojisini bozdum oda isteksiz oluyor o yüzden denedik … yöntemleri biliyorum ama olmuyor yıllardır yenenler nasıl yendi yani acı hissediyorum çok acı hemde
Seks yapamadan çocuk yapıp aile mi olunur?
Seks sadece üremek için mi?
Harika yapmışsınız. Bravo. Perfect. Amazing!!
Yenmek için neler yaptın dilator denedin mi ? Yenmen için elimden geleni yapmaya hazırımTiniminimavihanim M MaviMabellee arkadaşlarımda bende
Zaman zaman bizde yıprandik, ama toparlandık. Ben arkadaşlarımin sayesinde yendim.
RABIR Dilator Set Vajinal (Vajinismus Için) Gizli Kargo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL egzersiz bunlarla yapılıyor.Dilator nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?