• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spermi enjekte ettim

papatyafallari

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
37
-2
86
Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Iyi halt ettin bravo

Bu ülkenin neden gelişemediği belli gerçekten. İlk önce ilişkiye girmeyi halledip daha sonra çpcuk düşünseniz keşke bu sorunu halletmeden çocukmu yapılır şaka gibisiniz

Tamamen çözecek bir şey değil ki jelim var fakat her seferde acı hissetme vs eşimi de etkiliyor
Tamamen çözülebilecek bişey inan.. her vajinismus hastası böyle düşünüyor, halbuki çok basit. Birazcık kendine inan. Eğer alırım diyorsan nasıl yapılacağını anlatırım

Tamamen çözülebilecek bişey inan.. her vajinismus hastası böyle düşünüyor, halbuki çok basit. Birazcık kendine inan. Eğer alırım diyorsan nasıl yapılacağını anlatırım
Ben kullandım bu tarz bir ürün fakat lütfen anlatın aynı mı farklı mı bilmek isterim

Doktora gitmedim yıllar önce bi şey kullanmıştım hatırlamıyorum adını uzun zamandır da beraber olamıyoruz olmuyoruz
Vajinismus psikolojik bir hastalık. İstemsiz oluyor senin elinde değil anliyorum. Bu attığım ürünle kaslarımızı çalıştırıyoruz. Yani oraya bir şey girebilecegine beynimiz kabul ediyor. Ve acı da olmuyor. Sadece güzel nefes alıp vermek önemli

Vajinismus psikolojik bir hastalık. İstemsiz oluyor senin elinde değil anliyorum. Bu attığım ürünle kaslarımızı çalıştırıyoruz. Yani oraya bir şey girebilecegine beynimiz kabul ediyor. Ve acı da olmuyor. Sadece güzel nefes alıp vermek önemli
Kullandığım ürün de böyleydi 6 sene önce kullanmıştım rahatlıkla vajinama uyguluyordum tüpleri çok hatırlamıyorum önerdiğiniz de bu gibi .. girerken sıkıntı oluyor maalesef hatta giremiyor işte

Back
X