• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spermi enjekte ettim

papatyafallari

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
37
-2
86
Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Kullandığım ürün de böyleydi 6 sene önce kullanmıştım rahatlıkla vajinama uyguluyordum tüpleri çok hatırlamıyorum önerdiğiniz de bu gibi .. girerken sıkıntı oluyor maalesef hatta giremiyor işte
Doktora gidip muane oldun mu peki ? İlişkiye engel bir durum var mı diye. Eğer yoksa yapabilirsin doğru tekniklerle.
Eğer yapamazsan doktora gitmeni öneririm inan kolay, korkulcak bişey yok

Bu nasıl bir şey yıllardır diyorsunuz😳 kaç yıl mesela!? Neden dr'a gitmiyorsunuz da diğer çözüm olabileceğini düşündüğünüz her bir şeyi denemeye kalkıyorsunuz! Bu aralar bu sorunları sık açıyorlar, bir sürü çözüm önerisi yorum yapan var ama onlara da kızıyorsunuz!! Haklı herkes Dr için neyi bekliyorsunuz.?

6 yıldır yaşım 28
Çok uzun bir zaman eşiniz bu şekilde razı mı peki çocuk olmasına. Yani çok yakınım 4 sene çekti ustesinden geldi çocukları oldu ama maalesef eski zamanların stresi bir takım rahatsızlıklar geliştirdi evlilikleri pek sağlıklı ilerlemiyor. Siz hiç çözmeden hamile kalmak istiyorsunuz bu çocuk olduktan sora sizi daha fazla yükün altına sokar.

Doğru olup olmadığını sormuştum evet bir kızım var o da çok zorlanarak oldu 5 ay deneme sonrasında şükür ki çok güzel sağlıklı bir kızım var ikinci çocuk için sıkıntılarımız oldu uzun süredir ilişki sırasında o yüzden böyle bir şey denedik bir daha da asla yapmam zaten sadece o kadar kötü oldum ki iyi mi kötü mü bir şey olur mu diye soruyorum umarım olmaz bende bir daha yapmam … evet sorunum hala devam ediyor maalesef arada oluyor arada olmuyor

Back
X