Erkek İnfertilitesi Spermiogram Kötü, İlaçlar ya da Kürler de Kar Etmediyse Nereden Başlamalı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bunları yazdığın çok iyi oldu, bana iyi geldi arkadaşım, Allah razı olsun! Öpüyorum.

selam arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyunca ümitsizlik etmeyin derim.anladığım kadarıyla az da olsa eşlerinizde sprem var.benim eşim azospermli.testlerde sıfır sperm görmek inanın çok daha acı.doktorların ümitsiz konuşmaları,neyse yine de şansınzı zorlayın demeleri daha acı.bu arada her gittiğiniz hastaneye de testler noktasında güvenmeyin.eşime bu sebepten boş yere biyopsi uygulandı.özel bir hastaneydi gittiğimiz güvendikfakat hastene de yapılan test sonuçları meğersem yanlışmış. bu nedenle tüp bebek merkezlerinde testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim.Rabbim sizleri de bizi de umduğuna kavuşturur inş.

Bu arada arkadaşlar kürlei bırakamayın inanın faydası dokunuyor.özellikle havuç suyu kürü ibrahim saraç oğlunun sperm hızına ve sağlıklı sperm oluşumunda oldukça etkili.arkadaşımın eşinde de sorun vardı imdi bu kürlerin etkisiyle normal yollarla hamile kaldı.önemli olan sayı ne olursa olsun spermin kalitesi.tüp bebek için dahi en kaliteli spermi doktorlar kullanıyorlar.

kızlar benim eşimde de varikosel varmış sayısı normalmiş ama hızı %35 miş. çok istiyoruz çocuk sahibi olmayı daha 4. ayımızdayız ama ben çok üzülüyorum.hele bide bu at adetim 2 gün gecikti hamileyim zannettim ama boşmuş meğerse. keçiboynuzu kürünü yapıyorum bu arada. doktor ameliyata gerek yok dedi ilaç da vermedi bide bu testi yaptıralı çok olmuştu sizce yeniden test yaptırıp başka doktoramı gidelim?napcağımızı şaşırdık(

Arkadaşın dediği doğru, biz özelde yaptırdık testi, bence sizde testlerinizi bir tüp bebek merkezinde yenileyin. Biz de kullandığımız ilaç bitsin yenileyeceğiz ama bu defa bi tüp bebek merkezinde İnşallah...

Aşılamada sadece sayı mı önemli ileri hızlı olması ya da morfolojinin önemi var mı, bu konuda yabancı kaldım baya

Aşılamada sadece sayı mı önemli ileri hızlı olması ya da morfolojinin önemi var mı, bu konuda yabancı kaldım baya

Canim hepsinin onemi var . Sayi hiz ve morfoloji nekadar iyise tutma sansinda okadar fazla olur . Sperm sonucuna gore doktor zaten soyler size sansinizi. Zaten asilamanin tutma sansi yuzde 15 falanmis en iyi sartta. Buna gore dusun .
Umarim hersey gonlunce olur.

hepsinin önemı var canım
rabbım ınşşş asılamaya gerek kalmadan hamıle haberını duymayı nasp eder

İnşallah canım ya sizde bi gelişme var mı?

Biz de bi hafta sonra eşime yeniden test yaptırıcaz artık ve tüp bebek merkezinde yaptıracağız bundan sonra her şeyi!

(((((
allhım kımsyee sıfası olmayan dert vermesın,
sıfır olmaktan ıyıdır
genede bınlerce sukurler olsun
rabbım herkesın kucagına hayırlı bır evlat almayı nasp etsın ınşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…