- 28 Haziran 2018
- 46
- 10
- 38
- 36
- Konu Sahibi aysegultuana99
arkadaslar esime spermiogram testi yapildi ve canli sperm bulunamadi bunu yasayan varmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigim kadariyla bu durum azospermi iki cesidi var biri tikanikliga bagli olan digeri olmayan duruma bagli olarak tedaviside mumkunarkadaslar esime spermiogram testi yapildi ve canli sperm bulunamadi bunu yasayan varmi acaba
Merhaba. Morfoloji önemli mi bizimki yuzde 3 cıkmış yaninda 4 yaziyor sanırım 4 olmasi lazimGecmis olsun. Esim azosperm sifir sperm. Bir oglum var hamd olsun.Ikinciye hamileyim:) ameliyatla bulundu.
Iyi bir klinik bulursaniz isiniz kolay.
Izmirde kent hastanesini oneririm.
cok tesekkur ederim canım bizde doktor testler istedi onu bekliyoruz iki hafta sonra cikicak ama dayanamadim paylasmak istedim esimde ben de stres yaptikBildigim kadariyla bu durum azospermi iki cesidi var biri tikanikliga bagli olan digeri olmayan duruma bagli olarak tedaviside mumkun
cok tesekkur ederim gercekten moral oldu canim Allah bagislarin insallah bizde test sonuclarini bekliyoruz hormon testi dualarinizi bekliyorum sonucu yazicam sizlereGecmis olsun. Esim azosperm sifir sperm. Bir oglum var hamd olsun.Ikinciye hamileyim:) ameliyatla bulundu.
Iyi bir klinik bulursaniz isiniz kolay.
Izmirde kent hastanesini oneririm.
cok tesekkur ederim canim ben sonuca bakip sana yaziyim esimdeydi sonuclar sadece canli sperm bulunamadi yani 0 yaziyor hormon testleri sonuclarini bekliyoruz bakalim cok stres yaptikMerhaba. Morfoloji önemli mi bizimki yuzde 3 cıkmış yaninda 4 yaziyor sanırım 4 olmasi lazim
Bi bilginiz varmi
Üzgünüz bizdecok tesekkur ederim canim ben sonuca bakip sana yaziyim esimdeydi sonuclar sadece canli sperm bulunamadi yani 0 yaziyor hormon testleri sonuclarini bekliyoruz bakalim cok stres yaptik
evet yazicam sonucu bakalim insallah konusmak cok iyi geliyor sagolunÜzgünüz bizdeinsallah kisa zamands iyilesir eşlerimiz sonucu burayada yazin
amin canim bizde cok sasirdik hic beklemiyoduk gercekten insan basina gelmeyince anlayamiyor boyle bisey oldugunu bile bilmiyordukÇok ilginç, neden oluyor acaba? Bayanlarda ki rezerv yaş ile tükeniyor da erkekler bu sorunun sebebi nedir...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
kesinlikle dikkat etmeliyiz esimde kabakulak gecirmis agir ondan da olabili4 yaziyor netteKucukken gecirilen atesli hastaliklarin damarlari tikadigini soylemisti bi dr. Esimde bademcikten cok cekmis zavalli. Aslinda var ama tikali oldugu icin cikamiyor. Cocuklarimiza dikkat etmeliyiz. Ates ya deyip gecmemeli.
cok tesekkurler canim aminEtrafımda duydun tedavisi var .
Allah yardımcınız olsun.