Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi yardımcı olur musunuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Arkadaşlar merhaba eşimin spermiogram testini bakar mısınız
Doktora gösteremedik yarın göstereceğiz

Eklentiler

• içerik.webp
    içerik.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 255
  • saa.webp
    saa.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 268
Sperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı az. Canım yani morfoloji olarak biraz düşük onun dışında bir sorun yok. Yumurtayı delmesi ve döllemesi için ileri hızlı sperm olması lazım. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsın :)

Sperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı az. Canım yani morfoloji olarak biraz düşük onun dışında bir sorun yok. Yumurtayı delmesi ve döllemesi için ileri hızlı sperm olması lazım. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsın :)
Canim benim esiminde az hatta sayisi 15 milyn ama rabbim nasip ettikten sonra hic birsey sorun olmuyor rabbim yeterki ol desin

Canim benim esiminde az hatta sayisi 15 milyn ama rabbim nasip ettikten sonra hic birsey sorun olmuyor rabbim yeterki ol desin
Evet canım Rabbim ol deyince 1 tane bile yetiyor. Benim tüp bebekle oldu. Eşimin 8 tane hareketli 21 de hareketsiz spermi vardı. Igne ilaçla 450 bine sonra da 5 milyona çıktı. Zamanı gelince hepsi oluyor. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin. :)

Evet canım Rabbim ol deyince 1 tane bile yetiyor. Benim tüp bebekle oldu. Eşimin 8 tane hareketli 21 de hareketsiz spermi vardı. Igne ilaçla 450 bine sonra da 5 milyona çıktı. Zamanı gelince hepsi oluyor. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin. :)
Aminn aminn insallah bende iki yılda hamile kaldım cok sükür tedaviye gerek kalmadı

Bende hic korunmadım canım sende bir sorun var mı?
Bnde bir sorun yok cnm şükür

tesekkur ederim yorumun icin cnm ins en kisa surede hamile kalirim

Bnde bir sorun yok cnm şükür
Benimde hormonlarda falan sorun yoktu doktor degistirdim adetimin 3. Gunu gittim yumurtalar zayif dedi klomen kullandm sonra cat .ignesi oldum o ay tutmadı 19 mayista adet oldum sonra bir ay olmadan hamile oldugumu.ogrendim rabbim tez zamanda istyen herkese nasip etsin insallah
tesekkur ederim yorumun icin cnm ins en kisa surede hamile kalirim

Back
X