- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladigim kadarıyla bir sorun görünmüyorArkadaşlar merhaba eşimin spermiogram testini bakar mısınız
Doktora gösteremedik yarın göstereceğiz
insaallh yoktur ama hareketsizlik filan yaziyorAnladigim kadarıyla bir sorun görünmüyor
O hareketsiz nedir bilmem de benim esimin sonucunda da %51 yaziyor sayısı 15 milyon falandı iki yıl bizimde olmadı tam ikinci senemizde hamile oldugumu ögrendim sizin ne kadar oldu?insaallh yoktur ama hareketsizlik filan yaziyor
Bende hic korunmadım canım sende bir sorun var mı?2. Yili gecti hic korunmadim cnm
Canim benim esiminde az hatta sayisi 15 milyn ama rabbim nasip ettikten sonra hic birsey sorun olmuyor rabbim yeterki ol desinSperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı az. Canım yani morfoloji olarak biraz düşük onun dışında bir sorun yok. Yumurtayı delmesi ve döllemesi için ileri hızlı sperm olması lazım. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsın :)
Evet canım Rabbim ol deyince 1 tane bile yetiyor. Benim tüp bebekle oldu. Eşimin 8 tane hareketli 21 de hareketsiz spermi vardı. Igne ilaçla 450 bine sonra da 5 milyona çıktı. Zamanı gelince hepsi oluyor. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin. :)Canim benim esiminde az hatta sayisi 15 milyn ama rabbim nasip ettikten sonra hic birsey sorun olmuyor rabbim yeterki ol desin
Aminn aminn insallah bende iki yılda hamile kaldım cok sükür tedaviye gerek kalmadıEvet canım Rabbim ol deyince 1 tane bile yetiyor. Benim tüp bebekle oldu. Eşimin 8 tane hareketli 21 de hareketsiz spermi vardı. Igne ilaçla 450 bine sonra da 5 milyona çıktı. Zamanı gelince hepsi oluyor. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin. :)
Bnde bir sorun yok cnm şükürBende hic korunmadım canım sende bir sorun var mı?
tesekkur ederim yorumun icin cnm ins en kisa surede hamile kalirimSperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı az. Canım yani morfoloji olarak biraz düşük onun dışında bir sorun yok. Yumurtayı delmesi ve döllemesi için ileri hızlı sperm olması lazım. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsın :)
Bnde bir sorun yok cnm şükür
Benimde hormonlarda falan sorun yoktu doktor degistirdim adetimin 3. Gunu gittim yumurtalar zayif dedi klomen kullandm sonra cat .ignesi oldum o ay tutmadı 19 mayista adet oldum sonra bir ay olmadan hamile oldugumu.ogrendim rabbim tez zamanda istyen herkese nasip etsin insallah
tesekkur ederim yorumun icin cnm ins en kisa surede hamile kalirim
İnsallah gitmeden hamile oldugunuzu ögrenirsiniz benim gibi.En son asilama olacaktim test istedi esimden simdi hastayım onumuzdeki ay giderim doktora rabbim hyrlisini versin. Szde sag salim kucaginiza alin cnm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Aminn aminn insallah bende iki yılda hamile kaldım cok sükür tedaviye gerek kalmadı
Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)