• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi yorumlarmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

meltemriz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
188
90
18
33
ACİLLLLLLLLLLLLLL
Merhaba arkadaşlar bu spermlerle iki aşılama iki tüp bebek denemeai başarısız oldu ama hiçbir doktor arkadaşıma spermlerinde sorun oldugunu soylememıs sperm testınde sorun varmı ben bilmiyorum

Eklentiler

• 386C88F3-AC9D-4148-A351-B7472AA124A2.webp
    386C88F3-AC9D-4148-A351-B7472AA124A2.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 122
ACİLLLLLLLLLLLLLL
Merhaba arkadaşlar bu spermlerle iki aşılama iki tüp bebek denemeai başarısız oldu ama hiçbir doktor arkadaşıma spermlerinde sorun oldugunu soylememıs sperm testınde sorun varmı ben bilmiyorum
Sayınız iyi. Hız biraz düşük ama morfoloji yazmıyor yada sıfır. Morfoloji bozukluğu varsa sperm DNA hasarı testi yaptırın. Dna hasarı yüksekse negatif yada düşük oluyor maalesef.

Çok araştırmadan en az iki doktora gitmeden karar vermeyin hiçbir zaman. Boş yere o kadar ilaç, hormon, o kadar stres, bir sürü para yazık oluyor. Üstüne de psikolojik çöküntü kalıyor. Evet zaman geçiyor,biraz sıkıntıya düşüyoruz. En nihayetinde tedavi olmadan ve altta yatan nedeni bulmadan başlanılan işler boşa çıkıyor. Üroloji ve tüp bebek konusunda doktorların %20 kadarı hasara önem verip baktırıyor. O yüzden burada iş bize düşüyor. Bu süreçte olan diğer arkadaşlara da bilgi ve uyarı olsun inşallah yazdıklarım.

Back
X