- 1 Ocak 2022
- 209
- 57
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar , bizim de son test de aglünitasyon pozitif çıkmış. Bi doktora falan danıştınız mı acaba , Önemli bir şey mi ?Hanımlar iyi aksamlar. Esimin sperm tahlilinde aglunitasyon cikti aglunitasyon çıkmasaydı sayi ve hareket daha mi fazla cikardi kumelesme yapışma anlamına geliyormuş galiba bole bi duz mantık yürüttüm ama mantıklı mi sizce bilgisi duyumu olan yazabilir mi
Aglutinasyon var çıkmasına Dr ne dedi? Hamile kalmak icin olumsuz muymuş, esimde de var çıktı canım.Hanımlar iyi aksamlar. Esimin sperm tahlilinde aglunitasyon cikti aglunitasyon çıkmasaydı sayi ve hareket daha mi fazla cikardi kumelesme yapışma anlamına geliyormuş galiba bole bi duz mantık yürüttüm ama mantıklı mi sizce bilgisi duyumu olan yazabilir mi
Daha onceki testlerde var çıkmamış mıydı?Merhabalar , bizim de son test de aglünitasyon pozitif çıkmış. Bi doktora falan danıştınız mı acaba , Önemli bir şey mi ?
Dr bu iki ilacı aglütinasyon var diye mi vermişti?Proxeed plus ve klomen vermişti Dr eşime aglütinasyon için. Sayı vs normaldi. 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Ya olacağı vardı zamanı gelmemişti ya da bu kullandıkları etkili oldu bilemiyoruz. Size de en kısa sürede bebek haberi nasip olsun inşallah
Önceki testleri başka yerde yaptırmıştık “yok “ çıkmıştı. Maalesef ben de tam bilmiyorum canımDaha onceki testlerde var çıkmamış mıydı?
Olumsuz mu demek bu hamile kalmak icin?
Evet sadece o vardı problem olarak görülen. 1.5 kutu kullanmışken hamile olduğumu öğrendikDr bu iki ilacı aglütinasyon var diye mi vermişti?
Kac ay kullanmıştı eşiniz sonuç aldınız?
Eski degerler nasildi canimEvet sadece o vardı problem olarak görülen. 1.5 kutu kullanmışken hamile olduğumu öğrendik
Klomeni de kesintisiz her gun içmesi icin mi verdi Dr proxed le beraber? 2cay dolmadan hsmile mi kaldınız?Evet sadece o vardı problem olarak görülen. 1.5 kutu kullanmışken hamile olduğumu öğrendik
Eski değer nedir anlamadım ama sayı, morfoloji vs gayet güzeldi aglütinasyon vardı sadece onun için de klomen proxeed verdi eşime.Eski degerler nasildi canim
Evet aynı anda başladı ikisini de kullanmaya. Ama 8 ay olmamıştı gebelik bunları kullandıktan hemen sonra (3 hafta kadar) hamile kaldım tesadüf diyebilir miyiz bilemiyorumKlomeni de kesintisiz her gun içmesi icin mi verdi Dr proxed le beraber? 2cay dolmadan hsmile mi kaldınız?
Biz henüz üroloğa gtmedilk. Dr Aglutinasyon var olunca çok mu olumsuz konuşmuştu ileri hareketi, sperm sayısı iyi de olsa?Evet aynı anda başladı ikisini de kullanmaya. Ama 8 ay olmamıştı gebelik bunları kullandıktan hemen sonra (3 hafta kadar) hamile kaldım tesadüf diyebilir miyiz bilemiyorum
Önemli bi problem değil aglütinasyon sanırım hatta çok beklemezsiniz olur yakın zamanda demişti ürolog dr. Küçük bi takviyeyle çözüldü elhamdülillah bebeğimize kavuştuk. Darısı tüm isteyenlere..Biz henüz üroloğa gtmedilk. Dr Aglutinasyon var olunca çok mu olumsuz konuşmuştu ileri hareketi, sperm sayısı iyi de olsa?
Sevindim ya aglutinasyon un proplem olmadığına, çok sağ ol rahatladım Allah razı olsunÖnemli bi problem değil aglütinasyon sanırım hatta çok beklemezsiniz olur yakın zamanda demişti ürolog dr. Küçük bi takviyeyle çözüldü elhamdülillah bebeğimize kavuştuk. Darısı tüm isteyenlere..