Mor_cicek Allah yâr, gerisi yalancı bahar. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 4.404 4.263 133 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #1 Arkadaşlar bugün sperm testi yaptırdı eşim. Doktor daha görmedi . Aranızda anlayanlar varsa bakabilir mi? Eklentiler Screenshot_20161021-123150.webp 9,5 KB · Görüntüleme: 142
Arkadaşlar bugün sperm testi yaptırdı eşim. Doktor daha görmedi . Aranızda anlayanlar varsa bakabilir mi?
kedicik61 "İçimde ikinci bir can" Kayıtlı Üye 30 Ekim 2012 1.154 947 133 24 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #2 GorTuu .!.: Arkadaşlar bugün sperm testi yaptırdı eşim. Doktor daha görmedi . Aranızda anlayanlar varsa bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pek detaylı bir test değil ama sayı ve hız iyi. morfoloji çok detaysız ama fazla hasarlı görünmüyor.sıkıntı yok gibi.
GorTuu .!.: Arkadaşlar bugün sperm testi yaptırdı eşim. Doktor daha görmedi . Aranızda anlayanlar varsa bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pek detaylı bir test değil ama sayı ve hız iyi. morfoloji çok detaysız ama fazla hasarlı görünmüyor.sıkıntı yok gibi.
Mor_cicek Allah yâr, gerisi yalancı bahar. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 4.404 4.263 133 25 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #3 kedicik61 .!.: Pek detaylı bir test değil ama sayı ve hız iyi. morfoloji çok detaysız ama fazla hasarlı görünmüyor.sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Evet az şeye bakılmış. Bugün doktora gösterdik bunlar yeterli dedi bilmiyorum artık
kedicik61 .!.: Pek detaylı bir test değil ama sayı ve hız iyi. morfoloji çok detaysız ama fazla hasarlı görünmüyor.sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Evet az şeye bakılmış. Bugün doktora gösterdik bunlar yeterli dedi bilmiyorum artık
J jeway derinimmm. Kayıtlı Üye 3 Ocak 2014 514 349 73 34 1 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #4 Merhaba bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen. Devlet hastanesinde yapılan spermiogram sonucu ne kadar sürede çıkar.
Merhaba bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen. Devlet hastanesinde yapılan spermiogram sonucu ne kadar sürede çıkar.
J jeway derinimmm. Kayıtlı Üye 3 Ocak 2014 514 349 73 34 1 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #5 kedicik61 .!.: Pek detaylı bir test değil ama sayı ve hız iyi. morfoloji çok detaysız ama fazla hasarlı görünmüyor.sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bana da yardımcı olur musunuz. Spermiogram devlet hastanesinde kaç günde çıkıyor acaba. Bilginiz var mi
kedicik61 .!.: Pek detaylı bir test değil ama sayı ve hız iyi. morfoloji çok detaysız ama fazla hasarlı görünmüyor.sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bana da yardımcı olur musunuz. Spermiogram devlet hastanesinde kaç günde çıkıyor acaba. Bilginiz var mi
B balbadem2deli Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2016 299 114 18 40 1 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #6 jeway .!.: Merhaba. Bana da yardımcı olur musunuz. Spermiogram devlet hastanesinde kaç günde çıkıyor acaba. Bilginiz var mi Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor sonuç
jeway .!.: Merhaba. Bana da yardımcı olur musunuz. Spermiogram devlet hastanesinde kaç günde çıkıyor acaba. Bilginiz var mi Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor sonuç
Mor_cicek Allah yâr, gerisi yalancı bahar. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 4.404 4.263 133 1 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #7 Aynı gün çıkar birkaç saate
J jeway derinimmm. Kayıtlı Üye 3 Ocak 2014 514 349 73 34 2 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #8 GorTuu .!.: Aynı gün çıkar birkaç saate Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Eşim çalıştığı için çok izin alamıyor. Tekrardan teşekkür ederim.
GorTuu .!.: Aynı gün çıkar birkaç saate Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Eşim çalıştığı için çok izin alamıyor. Tekrardan teşekkür ederim.
Mor_cicek Allah yâr, gerisi yalancı bahar. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 4.404 4.263 133 2 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mor_cicek #9 jeway .!.: Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Eşim çalıştığı için çok izin alamıyor. Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim :)
jeway .!.: Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Eşim çalıştığı için çok izin alamıyor. Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim :)