- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
- Konu Sahibi Dormicum00
-
Canım sayı hız vs.gayet iyi görünüyor sen test yaptırdın mı peki ?Kızlar anlayan varsa yorumlar mısınız. Eşim varikosel ameliyatı oldu 1 yılı geçti ameliyattan önce morfolojisi 1 filandı. Bundan öncekinde 13tü, bu son testi. Hız, hareketlilik, sayı vs. Anlayan varsa yorumlarsanız çok mutlu olurum. 3aydır deniyoruz henüz hamile değilim. Doktorumuzda sağolsun ağzından cımbızla alıyoruz kelimeleri deneyin diyor sadece.
Genel muayene oldum sorun yok dedi doktor. Hormonlar, ultrason vs.Canım sayı hız vs.gayet iyi görünüyor sen test yaptırdın mı peki ?
Yani 1 yıl olmadan doktor denemeye devam edin diyor aslında boşuna evham yapıyor olabilirim de ama eşimin varikosel ameliyatı olması kafamızı karıştırdıCanım sayı hız vs.gayet iyi görünüyor sen test yaptırdın mı peki ?
Ameliyat oldu eşim bu ameliyattan sonra düzelmiş sonuçlarıIleri hareketiniz de sayiniz da iyi.
Baş anomalisi biraz fazla gibi.
Ama morfolojiniz genel olarak iyi. Ameliyat olmayin hemen.
Baş anamolisi ne oluyorIleri hareketiniz de sayiniz da iyi.
Baş anomalisi biraz fazla gibi.
Ama morfolojiniz genel olarak iyi. Ameliyat olmayin hemen.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İçim rahatladı :) normal yollarla mı kaldınızBen 0 morfoloji ile hamile kaldım, Allahın izniyle. Korkmayın yani 7 gayet güzel, kafanıza hiçbir şeyi takmayın, hiç sıkıntı yok. Ameliyat belli ki başarılı olmuş, sonuç gayet güzel. Hareket, morfoloji, sayı hepsi. Stres gebeliğin en büyük düşmanı, unutmayın.
Tez zamanda nasip olur inşallah ♥
Pardon.. yanlis okumusum.dedigim gibi iyi bi deger..Ameliyat oldu eşim bu ameliyattan sonra düzelmiş sonuçları
Yumurta geliştirici ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama eşimden dolayı değil, benim hormonlarım normal değildi, pkoluyum. Yumurtam gelişmiyor, ilaçsız adet bile olamıyordum, öyle söyleyeyim.. Rahim duvarı inceliği de vardı. 5. Çatlatma iğnesi kuşlanışımda hamilelik müjdesini aldık çok şükür. Eşimde de morfoloji 0dı, sayı ve hareket sıkıntısı vardı. Yine de oldu. Sizde bir de hormonal sıkıntı yokmuş, hiç endişelenmeyin, akışına bırakın, doğal yollarla olacaktır inşallah ♥Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İçim rahatladı :) normal yollarla mı kaldınız
Çok teşekkür ederimYumurta geliştirici ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama eşimden dolayı değil, benim hormonlarım normal değildi, pkoluyum. Yumurtam gelişmiyor, ilaçsız adet bile olamıyordum, öyle söyleyeyim.. Rahim duvarı inceliği de vardı. 5. Çatlatma iğnesi kuşlanışımda hamilelik müjdesini aldık çok şükür. Eşimde de morfoloji 0dı, sayı ve hareket sıkıntısı vardı. Yine de oldu. Sizde bir de hormonal sıkıntı yokmuş, hiç endişelenmeyin, akışına bırakın, doğal yollarla olacaktır inşallah ♥
Baş anomalisi ile ilgili bilginiz var mı. İnternetten baktım ama çok anlamadımPardon.. yanlis okumusum.dedigim gibi iyi bi deger..
Olur insallah
Canim spermin baş kismiyka alakali.. sizin de orda spermin bozukluklari gozukuyor.bizim yuzde 70 lerdeydi en son belki dusmustur blmiyorum.ama morfolojiniz iyi bu demekki morfolojisi duzgun spermler var hepsi anomali demek deģil yani canim sen hic kafani karistirma.. ozur dilerim yanlis birsey dediysem. Yani morfolojiniz iyi takilma bu detaya şuan olurmu :) insallah guzel haberlerinizi aliriz.Baş anomalisi ile ilgili bilginiz var mı. İnternetten baktım ama çok anlamadım
Tamam teşekkür ederimCanim spermin baş kismiyka alakali.. sizin de orda spermin bozukluklari gozukuyor.bizim yuzde 70 lerdeydi en son belki dusmustur blmiyorum.ama morfolojiniz iyi bu demekki morfolojisi duzgun spermler var hepsi anomali demek deģil yani canim sen hic kafani karistirma.. ozur dilerim yanlis birsey dediysem. Yani morfolojiniz iyi takilma bu detaya şuan olurmu :) insallah guzel haberlerinizi aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?