Erkek İnfertilitesi Spermiyogram. Anlayan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım merhaba benim de tahim duvarı inceymiş doktor 7 cm yetersiz dedi benim de bu 2. Çatlatma iğnem senin kaç cm di yumurtalarım gelişiyo ama tutunmuyo bugun gittiğimde 20,20,16 mm yumurtam oluşmuş ama rahim duvarı ince dedi

14-15 yumurta çatlarken, 19-20mm yumurta tutunduğunda gerekiyor canım. Benim de 6-7mm oluyordu.

3tane yumurta çok güzel.. Önceden de incelik var mıydı, ilk önce onu çözmek lazım. Estrofem (östrojen takviyesi) kullandım kalınlaşması için ben yaklaşık 3ay, yumurta geliştiricilerle birlikte. Sen de doktoruna danış istersen. Bir de rahim filmi çekilmiş miydin? İncelik rahim duvarı iltihabından da olabiliyormuş

Rahim filmi çektirdim kuzum femaranın 2. Tedavisindeyim diğer doktorum ince demişti ben de söyledim şimdiki doktoruma sorduğumda taktın rahim inceliğine bu sorun değil demişti peki kaç ölçtünüz diye sorduğumda ölçmeden 9-10 diyodu ben de hemşireyim ölçmediğini görüyorum şimdi zorla ölçtürdüm 7 cm dedi progestanı erken başlamıştım ondan incelmiş neden kullandın dedi kızdı bu ayla ilgili umutlu konuşmadı hep gelecek ay estrofeme başlarız diye gelecek aya yoğunlaştı çok moralim bozduldu sürekli uğraşıyoruz maddi manevi yıpranıyorum hemşiresi çatlatma iğnesini vuralım mı diyimce vur yoksa kist olur dedi yani bu ayla ilgili çok umutsuzdı ve beni de çok üzdü

Sen umudunu kaybetme canım. Rabbim çok büyük... Eğer doktor içine sinmediyse kesinlikle değiş, bu süreçler yeterince zor ve yıpratıcı zaten, ölçmeden kafadan ince değil dememesi lazımdı... Sen yine de pozitif düşün. Biz konsültasyon almıştık, tüp bebek doktoru eşimin sonucu için "umutsuz olmasınlar, bu sonuçlarla tüp bebek tutturduğumuz oldu" demişti. Çok şükür çatlatma iğnesiyle oldu bebeğimiz. Sen de internetten umut dolu hikayeleri oku, dua et bol bol. Rabbim hayırlısıyla, tez zamanda göndersin sizin mucizenizi de

Progestan düşüğü bile önlüyor ayrıca, korkma sen progestana devam et. Aklında olsun ama ben çatlatma iğnesi vurulduğum gün başlıyordum progestana mesela sen kaç gün önce başladın kullanmaya

Ben 3-4 gün önce başladım içmeye o da inceltmiş tutar tutmaz bir şey diyemem dedi nar suyu da içmiştim bu dönemde kalınlaştırsın diye senin kaç cm le tutmuştu canım

Ben 3-4 gün önce başladım içmeye o da inceltmiş tutar tutmaz bir şey diyemem dedi nar suyu da içmiştim bu dönemde kalınlaştırsın diye senin kaç cm le tutmuştu canım
Yanlış hatırlamıyorsam canım 14tü. 3günde adet görmeden öyle incelir miymiş, önden estrofem verecekti ki kalınlaştırsın...

Yanlış hatırlamıyorsam canım 14tü. 3günde adet görmeden öyle incelir miymiş, önden estrofem verecekti ki kalınlaştırsın...
Hep söyledim ince diye takılma inceliğe dedi estrofem kullanim mi dedim yok zaten femara kalınlaştırıyo dedi valla kafam allah bullak oldu 2 ay boşuna tedavi gördüm

Benim eşimin toplam sperm sayısı 120 milyon. İleri hızlı hareket %2... İleri yavaş hareket %33. Yerinde hareket %15... Hareketsiz %50.... Bize doktor direk aşılama dedi. Sizce nasıl değerler

Benim eşimin toplam sperm sayısı 120 milyon. İleri hızlı hareket %2... İleri yavaş hareket %33. Yerinde hareket %15... Hareketsiz %50.... Bize doktor direk aşılama dedi. Sizce nasıl değerler
Yaşlarınız kaç canım? Yaş faktörü varsa bekletmek istememiş olabilir

Hep söyledim ince diye takılma inceliğe dedi estrofem kullanim mi dedim yok zaten femara kalınlaştırıyo dedi valla kafam allah bullak oldu 2 ay boşuna tedavi gördüm
Zaten hepi topu 6denemeye izin veriliyor femarayla... Dur bakalım belki bu ay hiç beklemediğin bir süpriz olur hemen kaybetme umudunu

Yaşlarınız kaç canım? Yaş faktörü varsa bekletmek istememiş olabilir
Daha gençmişsiniz canım. Sayı da güzel. Hareket sıkıntısı var sadece. Hiç ilaç kullandı mı eşin? Sende bir sıkıntı var mı?
Canım eşim sadece 3 ay promotil kullandı. KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ vesaire kullandı. Sayı 86 milyondan 120 milyona çıktı. Ama hız değişmedi. Sadece %1 den 2 ye çıktı İleri hızlı hareket.

Zaten hepi topu 6denemeye izin veriliyor femarayla... Dur bakalım belki bu ay hiç beklemediğin bir süpriz olur hemen kaybetme umudunu
İnşallahhh yaa 6 ayda %80 diyodu 2. Denemede acaba aşılama mı yapsak diyo yumurta iyi gelişiyo e ne desen yapıyoruz ben anlamadım deneyeceğim ama eğer 6 aysa 6 ay pes etmicem

Canım eşim sadece 3 ay promotil kullandı. KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ vesaire kullandı. Sayı 86 milyondan 120 milyona çıktı. Ama hız değişmedi. Sadece %1 den 2 ye çıktı İleri hızlı hareket.
Aslında çok olumlu canım 3ayda... Benim eşim 9ay içti promotil m forte. 9.ayda bebek müjdesi aldık. Bizde ileri hareket %9du, hareketsiz de %55ti ama sizin sayınız daha yüksek olduğu için aslında çok da bir sıkıntınız yok, 45milyon sperm sayısı olup %5hareketi olan biriyle aynı aslında. 3-6ay içinde daha da yükselirse kafaya takacak bir şey kalmaz da...

Çok acele etmezdim ben aşılama için ki ben hiç aşılama yaptırmadım...

Yumurta takibi yaptırıyor musun? Çatlama gününü bilince şans daha yüksek oluyor bizim durumumuzda

İnşallahhh yaa 6 ayda %80 diyodu 2. Denemede acaba aşılama mı yapsak diyo yumurta iyi gelişiyo e ne desen yapıyoruz ben anlamadım deneyeceğim ama eğer 6 aysa 6 ay pes etmicem
Canım daha estrofem bile denememişsiniz... Pes etme tabi ki, daha başındasın. Benim ilk iki klomen denemeden sadece ilkinde bir yumurta oluşmuştu, ikincisinde yumurta bile oluşmadı... Moralini yüksek tut sen, en önemlisi psikolojinin sağlam olması

Kuzum yaş 30 ve tek yumurtalığım var diğerinde kist vardı ameliyat oldum çok küçüldü kk olmasa kafayı yerim düşünmekten iyi ki varsınız burda dua eden teselli veren kadınlar olmasa hayat çok zor

Tek yumurtalıkla 3yumurta olmuş bak ne güzel. Sen üzülme sakın bu ay olmayacak diye de şartlama kendini. Allah çok büyük
Ben de çok destek aldım kkdan, iyi ki var gerçekten çok haklısın

Tek yumurtalıkla 3yumurta olmuş bak ne güzel. Sen üzülme sakın bu ay olmayacak diye de şartlama kendini. Allah çok büyük
Ben de çok destek aldım kkdan, iyi ki var gerçekten çok haklısın
İnşşaalllaahhh rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten isteyelim

Promotil m forte nedir? Promotil den farkı nedir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…