Spermiyogram anlayanlar bakabilir mi ?

Kuzum ya, pcos olup hamile kalan hatta ikizlere hamile kalan var. Hic sıkma canını nasip kapıyı caldı mı anlamicaz bile karnımıza yerleşicekler
biraz kafamızdan uzaklastırabilsek belki de olacak ama taktığı halde hamile kalan da var bende bilmiyorum artık

Âmin canım İnşaAllah çok teşekkür ederim cevabın için Tüp bebekte sperm sorunu yaşarlar mı ki?

Ayy İnşaAllah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin. Bizim de sorun yok ama olmuyor iki sene oldu önümüzdeki ay tüp bebek olacak

Aynen öyle twetyiiimmm neredeyse bütün tezleri denedim kuzum Gebeliğe engel değil ama birazcık zorlaştırıyor işte ah sabır gösterebilsekk 2022 bitmeden güzel haberleri hepimiz alalım

Âmin canım İnşaAllah çok teşekkür ederim cevabın için Tüp bebekte sperm sorunu yaşarlar mı ki?
Canım yasayabilirler morfoloji kaynaklı o yuzden imkanları varsa İstanbul'dalarsa devlet hastanesi olarak Zeynep Kamil Eğitim Arastırma var oraya gidebilirler. Bir an önce tedaviye baslamaları onlar acısında cok iyi olur.
Ayy İnşaAllah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin. Bizim de sorun yok ama olmuyor iki sene oldu önümüzdeki ay tüp bebek olacak
Rabb'im hayırlı kapılar acsın her birimize inşallah bizimde olmuyor sperm sorunu var
İnşallah tüp bebek süreciniz sorunsuz ilerler hayırla bebegini kavusursun
Aynen öyle twetyiiimmm neredeyse bütün tezleri denedim kuzum Gebeliğe engel değil ama birazcık zorlaştırıyor işte ah sabır gösterebilsekk 2022 bitmeden güzel haberleri hepimiz alalım
Tinnim bu surecte sabır inan cok zor ben kafamı baska seylere yonlendirmeye calıssam bile etrafımdaki herkes abartmıyorum herkes hamile görümcem gördüğüm görüştügümüz herkes. İnsan görünce aklına geliyor ister istemez
Amin inşallah Rabb'im bize de hayırlı evlat nasip eylesin biz de mucizemize kavusalım

İstanbul’dalar kuzum tüp bebeğe gitmeleri en mantıklısı. İki taraflı sorun var gerisi vakit kaybı olur. İlaç başlatırlar belki. Varikosel de olabilir diye düşünüyorum ben ama doktorlar daha iyi bilir tabi

Canım kesinlikle vakit kaybetmeden ilerlesinler bence de onların durumu önemsenmeyecek gibi değil Rabbim yollarını acsın herkesin bu surecte

Aminnn aminnnn çiçeklerimmmmm bizlerinde sırası gelecekk ve burdan en güzel anne torpillerimizde bu günlerimizii anacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…