Spermiyogram anlayanlar bakabilir mi ?

Teşekkür ederim kuzum kardeşimin sonuçları. Yok ben İstanbul’da yaşıyorum
Anladım çiçeğim sigara kullanıyorsa onu bıraksın ya da azaltsın keçiboynuzu kürü var onu denesin takviyeli falan düzelir zaten

İki senedir kuzum kardeşimle aynı ay evlendik hatta aramızda iki gün var istiyorlar iki senedir olmadı
Rabbim inşallah sana kardeşine bana isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin balımmm

Âminnnn İnşaAllah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Sen ne zamandan beri bebiş istiyorsun?
Benimde 2yıla doğru yaklaşıyor çiçeğimm Ben yurtdışında yaşadığım için burada sağlık sistemi biraz kötü zaten dönüşümüz yakın gelir gelmez tedaviye başlayacağım kuzumm Yazın Türkiye’ye geldiğimde aşılama yaptırmıştım bilsem tüp bebeğe girişirdim

Canım ya Allah en kısa sürede hayırlı evlatlar versin İnşaAllah kendiliğinden olur olmazsa da çaresi var tüp bebek olur dediğin gibi kuzum ama en önemli şey moral.

Canım ya Allah en kısa sürede hayırlı evlatlar versin İnşaAllah kendiliğinden olur olmazsa da çaresi var tüp bebek olur dediğin gibi kuzum ama en önemli şey moral.
Âmin kuzum Rabbim bekle işlerimizi hayırla sonuçlandırsın artık bizlerde mis kokularını çekelim içimize

Canım benim, anasayfada da yazdım hareketlilik ve morfoloji cok dusuk bu sekilde normal yollardan gebelik sansı cok duser mutlaka doktora gitmeli

İnşaAllah kuzum. Sigara var kilo var. Gelinimizde de miyom varmış 6-7 tane
Canım mutlaka tüp bebege gitsinler bir an önce vakit kaybetmeden morfoloji sorunları takviyeyle cok az düzelir madem iki taraflı sorun vakit kaybetmemeye özen göstersinler.
Rabb'im hayırla nasip etsin inşallah
Rabbim inşallah sana kardeşine bana isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin balımmm
Amin amiinn amiinn

Tinnim sizde ne sorun var tam olarak hic konustuk mu bilmiyorum

Oyy kuzummm burda da yazmışş ah ah aminn bir gün bizlerde hayallerimizi yaşamış olurmuyız acaba

Oyy kuzummm burda da yazmışş ah ah aminn bir gün bizlerde hayallerimizi yaşamış olurmuyız acaba
Vardır bize de yazılan bir gün tinnosum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bildigim birşeyse bizde aynı yollardan geçiyoruz cok zor beklemek bu surec Rabb'im hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizimde olacak elbett bir gün

Tinnim sizde ne sorun var tam olarak hic konustuk mu bilmiyorum
Hormonlarım normal hiçbir sorunum yok diye biliyordum ama vajinal ultrason da polikistikover görüntüsü var çiçeğim fazlaca yumurtalar regllerim düzenli 28 günde 1hep muhtemelen fazla yumurtadan dolayı kalitesi yok Düzenli ilişki tatlıyı hep kullandım eşte sorun yok sebebsiz infertilite

Bazen yorulsak da artık tükendim desekte her ay bir umut işte bizler için bitanemm Ellerine sağlık çiçeğim âmin âmin o gün geldiğinde o kadar çok şükür edeceğim ki hayallerimi yaşamayı bana nasip ettin diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…